رفتن به مطلب

درخواست راهنمائي در مورد مشكل با اسكن scx-4x21 series

reza00
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

من يه samsung scx-4x21 series سه كاره دارم كه با اون اسكن وكپي وپرينت ميگرفتم اما الان مدتيه كه كپي وپرينت ميگيره اما اسكن كار نميده (منظور برنامه smart Thru4 هست) يعني موقعي كه اين برنامه رو جهت اسكن اجرا ميكنم واسكن رو انتخاب ميكنم دستگاه جهت prescan آماده ميشه بعد اين error ر وميده(error during scan. please restart the program and/or switch the device off then switch it on and wait it warms up.)

بعد از زدن ok اين پيام ظاهر ميشه( cannot open device samsung scx-21 series)

بعد از خاموش وروشن كردن وانتظار دوباره براي گرم شدن دوباره همين ارورها ظاهر ميشن

درايور رو دوباره نصب كردم .گزينه تعمير رو انتخاب كردم.ويندوز رو عوض كردم ولي فايده اي نداشت.

روي سيستم ديگه كار ميده با همين ويندوز وهمين برنامه ها. اما قبلا كه روي اين سيستم اصلي كه كار ميداد اما حالا كار نميده

ويندوز من اكس پي سرويس پك3 هست

لطفا براي اسكن كردن كمك كنيد

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی روی یک سیستم دیگه کار میکنه پس اساسا نباید مشکل سخت افزاری باشه.

وقتی هم که ویندوز رو دوباره نصب کردید پس قاعدتا نباید ایراد از ویندوز باشه.

یک کانفلیک ( عدم سازگاری ) بین درایور ها شاید این مشکل رو ایجاد میکنه.

از یک نرم افزار دیگه که کار اسکن کردن رو انجام میده استفاده کنید و اسکنر رو تست کنید.

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

از یک نرم افزار دیگه که کار اسکن کردن رو انجام میده استفاده کنید و اسکنر رو تست کنید.

لطفا يه نرم افزاري كه كار اسكن رو خوب انجام ميده رو معرفي كنين كه حداقل براي دو مدل يا بيشتر اسكنر كاربده واگه زحمتي نيست لينك اونو بذارين

چون من دو تا سه كاره hp و sumsung دارم كه دوتاشون اسكن رو نتونستم انجام بدم

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
VueScan یه نرم افزار اسکنر عمومی هست که برای بیشتر اسکنر ها بدون نیاز به درایور اصلی کار میکنه.
لینک به دیدگاه

سلام

من اين نرم افزار رو دانلود كردم ولي ميخوام اسكن كنم ميگه اسكنري نداري درصورتيكه من كاملا نصب كردم

ميشه لطفا نحوه شناساندن اسكنر رو به اين برنامه رو كمي توضيح بديد ونحوه كار كردن با اين برنامه

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نرم افزار رو با دسترسی ادمین اجرا کنید.

برای اولین بار که نرم افزار رو اجرا میکنید باید اجازه بدید درایور خودش رو نصب کنه .

اسکنر رو تو قسمت Source باید انتخاب کنید.

یک دکمه Guide Me تو نرم افزار هست که اگر کلیک کنید راه نمایی مرحله به مرحله میکنه.

اگر اسکنر شما شناسایی نشد مشکل با درایور دارید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز . برای اینکه یک برنامه را تحت دسترسی administrator اجرا کنی ، روی ایکون برنامه right click کن و بعد از ان گزینه run as administrator را انتخاب کنید

post-7143-0-04816700-1350390186_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...