رفتن به مطلب

استفاده دایمی از لپتاپ بهمراه شارژر

Recommended Posts

دوستان سلام

وقت بخیر

بنده یه لپتاپ زفیروس ام ۱۶ دارم و میخوام از لپتاپم به صورت ۲۴/۷ و از طریق اتصال دایمی شارژر استفاده کنم - دقیقا مثل دسکتاپ

ایا با اتصال شارژر به صورت دایمی باطری از چرخه شارژ خارج شده و اسیبی نمبینه ؟

و کلا چه عوارضی برای لپتاپ میتونه داشته باشه ؟

ممنونم بابت وقتی که برای پاسخگویی قرار میدید.

لینک به دیدگاه

هم بله هم خیر وقتی باتری شما صد در صد بشه باتری از مدار خارج میشه ولی وقتی تخلیه کوچیکی در باتری شکل بگیره دوباره چرخه متصل میشه.

به طور کلی در باتری ها پیشرفت ها ی زیادی شده و شرکت ها همچین حالتی رو در نظر گرفتند که کاربران این شکلی استفاده کنند ولی استفاده در این حالت بعد از یکسال باتری شروع به رفتن به سمت خرابی میشه.

کلا هر قطعه الکترونیکی استهلاک داره و دارای طول عمر هست فقط باتری که نیست حتی ال ای دی های پشت نمایشگر هم دارای طول عمر هستند. پردازنده طول عمر مفید داره بعد از مدتی خمیر سیلیکون داخل پردازنده خشک میشه. هارد و حافظه هم طول عمر داره. 

کار شما چیه که نیاز دارید همیشه روشن باشه؟

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Peyman_NP گفته است:

دوستان سلام

وقت بخیر

بنده یه لپتاپ زفیروس ام ۱۶ دارم و میخوام از لپتاپم به صورت ۲۴/۷ و از طریق اتصال دایمی شارژر استفاده کنم - دقیقا مثل دسکتاپ

ایا با اتصال شارژر به صورت دایمی باطری از چرخه شارژ خارج شده و اسیبی نمبینه ؟

و کلا چه عوارضی برای لپتاپ میتونه داشته باشه ؟

ممنونم بابت وقتی که برای پاسخگویی قرار میدید.

سلام برنامه My Asus رو نصب کنید احتمالا یک قسمت داره به نام Battery Care Mode اون رو فعال کنید نمیزاره باتری بیشتر از 80 درصد شارژ بشه

اینطوری باتری تون سالم میمونه. یک کلید هم داره که وقتی خواستید از باتری استفاده کنید میزنید سریع تا 100 درصد شارژ میشه.

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...