رفتن به مطلب

پیشنهاد مودم سیم‌کارتی تا 3 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. وقت بخیر.

حقیقت دنبال یه مودم اقتصادی هستم برای سیم‌کارت همراه اولم. توی دیجیکالا چند مورد مودمِ خودِ همراه اول دیدم ولی نظرات خیلی ضد و نقیضه (این لینک  ). حالا فرقی نمی‌کنه مودم حتما همراه اول باشه یا برندای دیگه، یه مودم خوب که یه اینترنت پایدار به من بده کافیه. فقط لطفا از داخل دیجی کالا موجود باشه تا از اعتبارم بتونم استفاده کنم. دم شما گرم.

لینک به دیدگاه

اگر نظرت درباره مودم اقتصادی ، دیجیکالا ، اعتبار و 3 تومن عوض شد . بهترین انتخاب میتونه این باشه  

( یه مودم هواوی h1 کار کرده ترو تمیز بگیر دورو بر 4 تومن . با یه سیم کارت TDLTE ایرانسل )

اگر هم بخوای همون سیم کارت همراه اولتو استفاده کنی میدی برات آنلاکش میکنن .

یه مودم خوب و همه چی تموم .

ویرایش شده توسط rahman1700
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

23 ساعت قبل، rahman1700 گفته است:

اگر نظرت درباره مودم اقتصادی ، دیجیکالا ، اعتبار و 3 تومن عوض شد . بهترین انتخاب میتونه این باشه  

( یه مودم هواوی h1 کار کرده ترو تمیز بگیر دورو بر 4 تومن . با یه سیم کارت TDLTE ایرانسل )

اگر هم بخوای همون سیم کارت همراه اولتو استفاده کنی میدی برات آنلاکش میکنن .

یه مودم خوب و همه چی تموم .

دمت گرم بابت راهنمایی. من اصلا یادم رفت بیام بگم خریدم. این مودم رو یکی از دوستان بهم معرفی کرد ولی خیلی گرون بود. دسته دوم هم اصلا نیستم. آخرش رسیدم به TF-i60 G1 که پشتیبانی از استاندارد LTE Cat 6 هم داره. یه سیم کارت TD ایرانسل هم سفارش دادم. خلاصه با زیر 4 تومن تموم شد. فقط امیدورام اینترنت پایداری بتونم بگیرم چون ایرانسل اینجا آنتن جالبی نداره. نشد باید یدونه سامانتل یا مبین نت بگیرم. در آخر هیچکدوم جواب نداد همراه اول 😂

ویرایش شده توسط Mohammad-RI
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...