رفتن به مطلب

مشکل پیدا کردن قطعات لپ تاپ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام بنده یه لپ تاپ دارم که اولش قصد فروشش رو داشتم ولی به علت مشخصات سخت افزاری خوب و سالم موندن خود سخت افزارش ( بدنه ولی ضربه دید و مانیتور نداره ) قصد دارم ازش استفاده کنم اما کم کم میخوام اگه بتونم یکم نوسازیش کنم مثلا بدنه لپ تاپ گیرم نمیاد - مانیتورش هم یکمی تو ایران گرون میدن ( اگه باشه هم قاب پشت و جلو مانیتور رو ندارن ) همینطور لولا مانیتور هم نیاز دارم 
سایتی میشناسید چه تو خارج یا جایی تو ایران که لپ تاپ های دست دوم رو اوراق کنن که یه سری لوازم رو ازشون تهیه کنم که تا جایی که میشه خیلی به صرفه تر در بیاد 
اقلامی که نیاز دارم ( مانیتور به همراه لولا + قاب پشت و جلوی مانیتور ) همینطور کیبورد بک لایت دار حروف انگلیسی 
ترجیح بر اینه اینا دست دوم از لپ تاپ هایی که سوخته یا دیگه استفاده نمیشن خریداری بشه که قیمت پایین تر بیوفته یا اگه نو هست ترجیحا از چین باشه که بازم ارزون تر بیوفته 
خودم توی یه سری سایتای چینی خواستم سرچ کنم نتونستم ظاهرا مشکل ایپی داره و باید ای پی چین باشه یا ثبت نام انجام بشه که یکم سخت بود نتونستم 
ممنون میشم توی این راه کمکم کنید بتونم با حداقل هزینه این لپ تاپ رو مثل روز اولش کنم 
مدل لپ تاپ Asus Rog G713 QM 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
13 ساعت قبل، Darksoul گفته است:

با سلام بنده یه لپ تاپ دارم که اولش قصد فروشش رو داشتم ولی به علت مشخصات سخت افزاری خوب و سالم موندن خود سخت افزارش ( بدنه ولی ضربه دید و مانیتور نداره ) قصد دارم ازش استفاده کنم اما کم کم میخوام اگه بتونم یکم نوسازیش کنم مثلا بدنه لپ تاپ گیرم نمیاد - مانیتورش هم یکمی تو ایران گرون میدن ( اگه باشه هم قاب پشت و جلو مانیتور رو ندارن ) همینطور لولا مانیتور هم نیاز دارم 
سایتی میشناسید چه تو خارج یا جایی تو ایران که لپ تاپ های دست دوم رو اوراق کنن که یه سری لوازم رو ازشون تهیه کنم که تا جایی که میشه خیلی به صرفه تر در بیاد 
اقلامی که نیاز دارم ( مانیتور به همراه لولا + قاب پشت و جلوی مانیتور ) همینطور کیبورد بک لایت دار حروف انگلیسی 
ترجیح بر اینه اینا دست دوم از لپ تاپ هایی که سوخته یا دیگه استفاده نمیشن خریداری بشه که قیمت پایین تر بیوفته یا اگه نو هست ترجیحا از چین باشه که بازم ارزون تر بیوفته 
خودم توی یه سری سایتای چینی خواستم سرچ کنم نتونستم ظاهرا مشکل ایپی داره و باید ای پی چین باشه یا ثبت نام انجام بشه که یکم سخت بود نتونستم 
ممنون میشم توی این راه کمکم کنید بتونم با حداقل هزینه این لپ تاپ رو مثل روز اولش کنم 
مدل لپ تاپ Asus Rog G713 QM 

درود

بهترین راه اینه توی سایت های حارجی دنبال قطعات بگردید، توی ایران حتی اوراقی هم پیدا کنید، قیمتش خیلی بیشتر از ارزششه. شاید اندازه نوی همین لپتاپ مجبور بشید برای قطعاتش پول بدید، پیشنهاد من اینه که کلا بیخیال قطعات بشید و اگه برد و زیره ی لپتاپ سالمه، به عنوان یه کیس ازش بهره ببرید. قطعاتی که میگید، اگه توی ایران پیدا کنید، به نظرم حداقل باید 30 تومن هزینه کنید.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۷/۱۴ در 12:39، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

بهترین راه اینه توی سایت های حارجی دنبال قطعات بگردید، توی ایران حتی اوراقی هم پیدا کنید، قیمتش خیلی بیشتر از ارزششه. شاید اندازه نوی همین لپتاپ مجبور بشید برای قطعاتش پول بدید، پیشنهاد من اینه که کلا بیخیال قطعات بشید و اگه برد و زیره ی لپتاپ سالمه، به عنوان یه کیس ازش بهره ببرید. قطعاتی که میگید، اگه توی ایران پیدا کنید، به نظرم حداقل باید 30 تومن هزینه کنید.

با توجه به مشخصاتی که داره یه جورایی به نظرم حیفه ازش استفاده نشه 
یه سری قطعات ازش پیدا کردم ولی نمیدونم کدوم شرکت میتونه واسم با هزینه مناسب از اونور بیاره ، تمامی قطعات لینکشون رو میذارم ( همینارو فقط میخوام ) 
https://www.ipc-computer.eu/asus/notebook/rog-gaming-serie/rog-strix-g17-g713rm/displaybezel-100754335
https://www.ebay.com/itm/285502148395
https://www.ebay.com/itm/364919128884
https://www.laptopscreen.com/German/model/ASUS/ROG~STRIX~G713Q/ ( هنوز مطمئن نیستم این بهش میخوره یا نه ) 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...