رفتن به مطلب

جداسازی اینترنت از اینترانت در کشور تا چند روز آینده

Ata_Se7en
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: تا چند روز آینده اینترنت از اینترانت در۳۱ استان کشور تفکیک می شود.

علی حکیم جوادی اعلام کرد: پیشرفت شبکه ملی اطلاعات در بخش های مختلف متفاوت بوده است،در بخش زیرساخت اتصال شبکه دستگاهی اکثر استانها ی کشور انجام شده است.

intranet.jpg

وی افزود: با اجرا شدن مرحله اول شبکه ملی اطلاعات در تمامی استانها، به ۲شبکه مستقل اینترنت و شبکه ملی اطلاعات دسترسی خواهیم داشت این پروژه به صورت همزمان در۳۱ استان کشور برای کاربران دولتی و دستگاه ها اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این فاز جداسازی و تفکیک اینترنت از اینترانت در ۳۱ استان به صورت همزمان و برای دستگاههای دولتی اجرایی می‌شود گفت: آنچه در برنامه دیده شده تا پایان امسال و با فشرده سازی برنامه ها هر چه سریعتر این اتصالات انجام می شود خوشبختانه استقبال خوبی که شده است تا ۱ ماه آینده کل اتصالات انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در بخش داده هم سرمایه گذاری های خوبی در حال انجام است در بخش سرویس خدمات الکترنیکی دولت هم اقدامات خوبی در دست انجام است و رشد قابل توجهی داشته است و در مجموع مطابق برنامه های دولت در حال پیشرفت است.

وی تصریح کرد: اگر قرار است جهشی در کشور انجام شود این جهش توسط آی سی تی در کشور انجام خواهد شد. همانطور که در کشورهای دیگر هم به آی سی تی توجه شده و دارای اهمیت بسیاری است.

حکیم جوادی گفت: کاربران دولتی و دستگاه های حاکمیتی که میزبانی خود را به داخل کشور منتقل کرده و از مراکز داده داخلی استفاده می‌کنند از این تاریخ به بعد از پهنای باند شبکه ملی اطلاعات استفاده خواهند کرد و به طور قطع سطح امنیت دسترسی شان ارتقا می یابد.

شایان ذکر است؛ با توجه به برآوردهای انجام شده از نظر برخی مسوولان با اجرایی شدن این پروژه پهنای باند قابل ارائه به متقاضیان، به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند به نحوی که این افزایش در بخش بین‌المللی حدود ۲۰ برابر ظرفیت پهنای باند کنونی خواهد بود و ساده‌ترین تحلیلی که از مزایای راه‌اندازی چنین شبکه‌ای می‌توان داد این است که دیگر برای دسترسی به یک سایت نیازی به عبور از پهنای باند بین‌الملل نخواهیم داشت و همچنین نیازی نیست که دیگر برای یافتن برخی اطلاعات مشخص به مراکز داده خارج از کشور رجوع کنیم.

ایلنا

ویرایش شده توسط ata_se7en
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود :

این طرح یکی از اقدام های خیلی خوبی بود که انجام شد .

امیدوارم آینده نگری هم شده باشه .

لینک به دیدگاه

درود :

این طرح یکی از اقدام های خیلی خوبی بود که انجام شد .

امیدوارم آینده نگری هم شده باشه .

محمد جان بستگی داره چطور اجراش کنن دیگه!

اگه قرار باشه این شبکه جلوی پیشرفت اینترنتو بگیره مفت نمیارزه

من میترسم مثل قضیه حذف یارانه ها بشه،که با این که کار درستی هست،ولی چون با راه روشش اجرا نمیشه،و دیمی کار شده،اقتصاد ایران رو خیلی عقب انداخته،تورم رو هم که کمک کرده،بالا بود،بالاتر هم بره!

لینک به دیدگاه

این طرح در نهایت منجر به قطعی اینترنت کاربران کشور و تبدیل اینترنت به اینترانت است

یعنی شبکه ای در حد کشور و دسترسی به خارج ممنوع

لینک به دیدگاه

این طرح در نهایت منجر به قطعی اینترنت کاربران کشور و تبدیل اینترنت به اینترانت است

موافقم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امیدوارم هر چی بشه خوب بشه . :-?

لینک به دیدگاه

میتونست خوب باشه اما همه میدونیم آخرش چی میشه!

شادی روح مرحوم مغفورمغضوب مسدود، سگ هار استکبار، قرا الفاتحه مع الصوات

لینک به دیدگاه

:lol:

خیلی دلم میخواست یه چیزی بگم .......... ولی حیف که به آقای حسینی قول دادم دیگه جو گیر نشم ! :blink:

لینک به دیدگاه

فعلا که ملت نمیتونن یه سیستم ساده ببندن

شبکه اینترانت با پهنای 100 برابر بخوره تو ملاجشون

الان یه هارد اکسترنال میخوام بگیرم نمیدونم چنده :(

لینک به دیدگاه

فعلا که ملت نمیتونن یه سیستم ساده ببندن

شبکه اینترانت با پهنای 100 برابر بخوره تو ملاجشون

الان یه هارد اکسترنال میخوام بگیرم نمیدونم چنده :(

هار اکسترنال یدونه دیروز خریدم سیگیت گو فلکس 1ترا 220 تا گرونتر نشده بخرید :D

امید وارم اون موقع بشه از سایت های خارجی استفاده کرد الان هرچی ریویو از دستگاه های مختلف داریم برای سایت های خارجی هست اونها هم نباشه......

لینک به دیدگاه

تا حدود زیادی تایید میشه

دیگه دلایلشم دوستان خودشون میدونن ...

لینک به دیدگاه

مراکز دولتی رو مجبور کردن که از اینترانت استفاده کنن . ومن هم دارم ازش استفاده میکنم.

و کم کم دارن به سمت کاربرای غیر دولتی میارنش.

اینترانت سرعت خیلی خوبی داره اما به هیچ دردی نمیخوره.

بزارید یه تعریف کلی بکنم تا تجربم رو متوجه بشید.

جلوی آب رو سد میگیرن ( آب رو صفحات وب در کل دنیا فرض کنید . سد رو اینترانت )

یک دریچه روش میزارن که هر وقت دلشون خواست باز و بستش میکن.

آب با فشار ( سرعت اینترانت ) از دریچه خارج میشه.

اوایل استفاده همه خیال میکنیم به به چه سرعتی میزارم قشنگ کل نت رو دانلود میکنم ولی این داستان قسمت بعدی داره اونم اینه که

به هرکس یک کاسه میدن که برید از اون فشار آب وردارید.

من هم اینترانت استفاده کردم و هم ISP های کشور.

تو اینترانت چیزی بنام ف یلتر وجود نداره که با ف یلتر ش کن بخواید دورش بزنید.

بلکه تماما قطع هستن . تو مراکز دولتی حتی گوگل رو هم نمیاره. عین این میمونه که دارید یک دومین بدون هاست رو سرچ میکنید.

بیخودی خوشحال نشید.

ویرایش شده توسط Fourth
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...