رفتن به مطلب

سازگاری مادربرد i5 13400 + TUF B760 + رم 5200 مگاهرتز؟

Recommended Posts

در ۱۴۰۳/۸/۲ در 14:38، Tempel گفته است:

دوستان تقریبا تصمیم نهایی را برای مادربرد و پردازنده گرفتم:

CPU: i5 13500
MotherBoard: Asus TUF GAMING B760-PLUS WIFI DDR5
و
 رَم: رم دسکتاپ DDR5 دو کاناله 5200 مگاهرتز CL40 کورسیر مدل VENGEANCE RGB ظرفیت 32 گیگابایت

برای انتخاب پردازنده اینکه Midpoorya به قضیه دما و هزینه خنک سازی اشاره کردند به نظر درسته ، بعلاوه آنکه چیپست z برای عملکرد بهتر k هم لازم میشه و خودبخود قضیه تغییر میکنه :) (میخوام دو سیستم ببندم ولی بعدی رو با کمی تغییرات. باهاتون مشورت میکنم)

دوستان لطفا راهنمایی کنید رم رو DDR5 ببندم؟ اختلاف سرعت و پرفورمنس DDR5 با DDR4 زیاده و همون DDR4 کفایت میکنه (باتوجه به تغییر ساپورت مادربورد که باید اونهم مدل D4 بگیرم )؟

همچنین برای انتخاب گرافیک و یک مدل « مقرون به صرفه برای گرافیک باتوجه به کانفیگ کنونی » راهنمایی کنید باتشکر از همه دوستان لطفا همه نظر بدید.

دوست عزیز من الان 13400 رو روی z690 و رم 6600 دارم. کار رندر زیاد انجام میدم در واقعیت فرقی بین رم 3000 و 6000 نمیبینم. فکر نکنید مثلاً اگه رم 5000 بستید پرفومنس کامپیوتر به چشم میاد. غیر اینکه داخل تسک منیجر Speed:    6600 MT/s میزنه در عمل هیچ فرقی نداره.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان S/N مادربرد نو را در سایت اصلی ایسوس (check your warranty inquiry) وارد میکنم؛ میزنه مادربرد تحت گارانتی (فعال) می باشد(under warranty acive) طبق عکس 

230019312_.thumb.PNG.a001a76050fe7880d83bf64ed91f706b.PNG

ممکنه مادربرد ریف باشه ؟؟ 

ویرایش شده توسط Tempel
لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Tempel گفته است:

دوستان S/N مادربرد نو را در سایت اصلی ایسوس (check your warranty inquiry) وارد میکنم؛ میزنه مادربرد تحت گارانتی (فعال) می باشد(under warranty acive) طبق عکس 

230019312_.thumb.PNG.a001a76050fe7880d83bf64ed91f706b.PNG

ممکنه مادربرد ریف باشه ؟؟ 

دوستان اگر کسی تجربه یا اطلاعاتی داره به اشتراک بذاره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...