رفتن به مطلب

کاهش پهنای باند کارت گرافیک با نصب ssd m2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

بنده یه مادربرد Giga x670e auros gigabyte دارم که ۲تا m2 gen5 و ۲تا m2 gen4 ساپورت میکنه و میخواستم بدونم با نصب m2 در اولین پورت nvme که نزدیکترین به cpu هست ایا کارت گرافیک هم از x16 به x8 تغییر میکنه؟؟

چون چیپ‌ست x870 رو که چک کردم نوشته بود که اگر پورت دوم nvme رو هم ازش استفاده کنیم ، سرعت کارت گرافیک از x16 به x8 تغییر میکنه، اما متاسفانه در مورد چیپ ست x670 داخل سایت سازنده اطلاعاتی نوشته نشده

لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، green_ice_hz گفته است:

سلام دوستان عزیز 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

بنده یه مادربرد Giga x670e auros gigabyte دارم که ۲تا m2 gen5 و ۲تا m2 gen4 ساپورت میکنه و میخواستم بدونم با نصب m2 در اولین پورت nvme که نزدیکترین به cpu هست ایا کارت گرافیک هم از x16 به x8 تغییر میکنه؟؟

خیر.

36 دقیقه قبل، green_ice_hz گفته است:

چون چیپ‌ست x870 رو که چک کردم نوشته بود که اگر پورت دوم nvme رو هم ازش استفاده کنیم ، سرعت کارت گرافیک از x16 به x8 تغییر میکنه، اما متاسفانه در مورد چیپ ست x670 داخل سایت سازنده اطلاعاتی نوشته نشده

با یه دونه ssd gen.5 هیچ مشکلی پیش نمیاد/.

لینک به دیدگاه

53 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

خیر.

با یه دونه ssd gen.5 هیچ مشکلی پیش نمیاد/.

در صورتی که ۲تا m2 داشته باشم دومی رو باید به خروجی هایی که برای چیپ ست هست وصل کنم؟

یه سوال دیگه اینکه نظرتون منطقی هست که مادربردی که دارم (( gigabyte x670e aorus pro x)) رو با یه مادربرد x870 تعویض کنم ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...