رفتن به مطلب

راهنمای خرید مش(توری) کیس

Recommended Posts

سلام دوستان

من دنبال یه فیلتر توری یا همون مش های بالای کیس هستم

مدل کیسم coolermaster h500m هستش

چون بالای درپوش کیس شیشه ای هستش

من می‌خوام شیشه رو در بیارم و بالاشو با این طوری جایگزین کنم حدودا  سایز 44*20

نمی‌دونم کجا گیرم میاد

نیاز به آهنربا اینا ندارم

فقط توری تنهاشو میخوام،تو اینترنت گشتم یا مال لیانلی هستش یا کوچیکه،

اگه کسی راهنماییم کنه که کجاها میتونم خرید کنم ممنون میشم

مثلا تو چه صنفی بیشتر دنبالش بگردم؟

💐💐💐

ویرایش شده توسط رضا موسوی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
20 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است:

تو چه صنفی بیشتر دنبالش بگردم

درود توری صنف تعمیر سپر ماشین استفاده می کنند 

ویرایش شده توسط mnaderi45
لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، mnaderi45 گفته است:

درود توری صنف تعمیر سپر ماشین استفاده می کنند 

ممنونم دوست عزیز

مدل یا اسم خاصی داره؟

فقط بگم توری؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه اطلاعات دراین حد خواستید برایتون بیشتر جستجو می کنم 

لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، mnaderi45 گفته است:

متاسفانه اطلاعات دراین حد خواستید برایتون بیشتر جستجو می کنم 

خیلی لطف میکنید دوست عزیز💐

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است:

درود

والا موارد آماده توی بازار به دلایل مختلف به دردتون نخواهد خورد باید یه چیزی باشه که کاملا مچ بشه و زیبایی کیس رو هم به هم نزنه !

راه های پیش رو :

1. استفاده از توری هست ، اونم توری های ریز بافت تراکم بالا :

905418432_--.thumb.jpg.8b55a0cdfcfc0d9cd9f4b0a3b8ccb390.jpg

2. استفاده از ورق های آماده پانچ :

1520207174_----.jpg.d8446dd5e584b5ad67178181c3cec291.jpg

به شخصه ورق های پانچ رو ترجیح میدم چون هم مقاوم ترن هم زیبا تر هم راحت تر میشه روشون برش و کار کرد !

برای خرید هر کدوم می تونید به ابزار و قطعات فروشی های صنعتی ( مغازه های کوچیک سطح شهر منظورم نیست ) محل زندگیتون مراجعه کنید ( قبلا یادمه توری های روی اسپیکر رو هم میفروختند باید سوال بگیرید نظر دوستمونم اون بالا هست توری سپر ماشینم  می تونید سوال کنید ! )

برای رنگش هم می تونید از اسپره ی های رنگ با کیفیت خارجی استفاده کنید هم اگر هم اگر وقت و حوصله و جاش رو تو شهرتون پیدا کنید می تونید از رنگ کوره ای تولیدی های کابینت هم استفاده کنید که مقاومت و کیفیت رنگ بسیار بالاتری داره البته اینم بگم طرف باید کارش تمیز و نوع رنگش خوب باشه !!!

برای اتصال به کیستون هم دیگه ببینید اگر شیشه با پیچ متصل شده بوده شما هم می تونید از پیچ همون سایز سر تخت یا مخفی استفاده کنید یا اگر توری خواستید استفاده کنید می تونید از آهنربای چسبی و رولی و اگر از ورق خواستید استفاده کنید آهنربای نئودیمیم هم گزینه مناسبی هست که می تونید داخل همون محفظه ی نگهدارنده فن کیستون جا سازش کنید یا به ورق بزنید

برای برشم که دیگه اگر دست به آچار هستید توری رو با قیچی آهنبر و ورق رو با مینی فرز اگرم نیستید توری می تونید بدید مفازه های تولید لوازم نازک آلمینیومی مثل ناودون براتون ببرن یا هر دو رو  بدید به آهنگریو جوشکاری ها براتون درش بیارن اگرم خیییلی خواستید تمیز دربیاد با اینکه نیازی نیست می تونید بدید شهرک صنعتی برش لیزر براتون بزنن

امیدوارم براتون مفید بوده باشه

موفق و سلامت باشید .

لینک به دیدگاه

23 دقیقه قبل، abidi گفته است:

درود

والا موارد آماده توی بازار به دلایل مختلف به دردتون نخواهد خورد باید یه چیزی باشه که کاملا مچ بشه و زیبایی کیس رو هم به هم نزنه !

راه های پیش رو :

1. استفاده از توری هست ، اونم توری های ریز بافت تراکم بالا :

905418432_--.thumb.jpg.8b55a0cdfcfc0d9cd9f4b0a3b8ccb390.jpg

2. استفاده از ورق های آماده پانچ :

1520207174_----.jpg.d8446dd5e584b5ad67178181c3cec291.jpg

به شخصه ورق های پانچ رو ترجیح میدم چون هم مقاوم ترن هم زیبا تر هم راحت تر میشه روشون برش و کار کرد !

برای خرید هر کدوم می تونید به ابزار و قطعات فروشی های صنعتی ( مغازه های کوچیک سطح شهر منظورم نیست ) محل زندگیتون مراجعه کنید ( قبلا یادمه توری های روی اسپیکر رو هم میفروختند باید سوال بگیرید نظر دوستمونم اون بالا هست توری سپر ماشینم  می تونید سوال کنید ! )

برای رنگش هم می تونید از اسپره ی های رنگ با کیفیت خارجی استفاده کنید هم اگر هم اگر وقت و حوصله و جاش رو تو شهرتون پیدا کنید می تونید از رنگ کوره ای تولیدی های کابینت هم استفاده کنید که مقاومت و کیفیت رنگ بسیار بالاتری داره البته اینم بگم طرف باید کارش تمیز و نوع رنگش خوب باشه !!!

برای اتصال به کیستون هم دیگه ببینید اگر شیشه با پیچ متصل شده بوده شما هم می تونید از پیچ همون سایز سر تخت یا مخفی استفاده کنید یا اگر توری خواستید استفاده کنید می تونید از آهنربای چسبی و رولی و اگر از ورق خواستید استفاده کنید آهنربای نئودیمیم هم گزینه مناسبی هست که می تونید داخل همون محفظه ی نگهدارنده فن کیستون جا سازش کنید یا به ورق بزنید

برای برشم که دیگه اگر دست به آچار هستید توری رو با قیچی آهنبر و ورق رو با مینی فرز اگرم نیستید توری می تونید بدید مفازه های تولید لوازم نازک آلمینیومی مثل ناودون براتون ببرن یا هر دو رو  بدید به آهنگریو جوشکاری ها براتون درش بیارن اگرم خیییلی خواستید تمیز دربیاد با اینکه نیازی نیست می تونید بدید شهرک صنعتی برش لیزر براتون بزنن

امیدوارم براتون مفید بوده باشه

موفق و سلامت باشید .

بابت راهنماییتون واقعا ممنونم

اون توریهای ریز تو ابزار فروشیها پیدا میشه به نظرتون؟

لینک به دیدگاه

سلام رضا جان خوبی

آقا بیا که منم همین کارو یکماه پیش کردم کیس منم مثل خودته کار خیلی خوب در اومد البته باید حوصله کنی

مواد لازم

توری تعمیر سپر که ابرار آلاتی ها معمولا دارن  و کیفیت و جنسشون دقیقا چیزیه که بکارت میاد

یه توری کفشور هم هست میتونی اضافه کنی  لینکشو برات میفرستم

یه چسب دوطرفه هم با عرض 2 سانتی یا 1.5 بگیر و تمام

IMG_4499.JPG

IMG_4500.JPG

IMG_4502.JPG

IMG_4505.JPG

لینک به دیدگاه

اون 2 خط وسط که افتاده ماله توری کفشوراست که میتونی اضافه نکنی چون عرض 10 سانتی داره و خب کیس ما 20 سانتی هست  اینم لینکش

https://www.digikala.com/product/dkp-12155826/توری-کف-شور-نادیاهوم-مدل-چسبی/

اول با دقت باسشوار اطراف شیشه رو گرم کن چون چسب داره و با فشار آروم آروم شیشه رو جدا کن دقت کن از ناحیه هایی که گیره ( تو عکس خط قرمز) اینجاهارو خیلی حواست باشه شیشه نشکنه اگه میخوای سالم نگهش داری

وقتی شیشه رو دراوردی تموم چسب ئوطرفه قبلی رو با سشوار گرم کن و بکن

برای توری اندازه دقیق برات نمیبرن من 50در 25 گرفتم بعد تو خونه خودم با قطچی بزرگ آهنی به الگوی خودش بریدمش حواست باشه گوشه آخرش رو اوریب باید ببری که اندازه شیب پشت کیس در بیاد

برای جا انداختنش هم اونجاهای که داخل کیس گیره بود هر 10 سانت فک کنم روی توری اندازه 2 میلی متر ببر که قشنگ بشینه داخلش و و چسب دورفه رو بچسبون اول و بعد توری رو بذار روشو با فشار دست همه جاشو محکم کن  و بعد یه میخ گرم کن بذار  نقطه های که گیره داره ،روش که یکم آب بشه توری رو به خودش میگیره  دست آخرم اگکه خواستی میتونی توری کفشور هم اضافه کنی که شبکه ها یکم کوچیکتر بشن 

من که خودم حال کردم با کاری که کردم ولی ارزشش رو داشت   

من رنگشم نکردم چون بدنه توسی داشتم دیگه همینجوری استفاده کردم حالا میتونی تو رنگشم بکنی اگه خواستی

امیدوارم کمکی کرده باشم و نتیجه کارتو همینجا بذار ببینیم

اون 2 خط وسط که افتاده ماله توری کفشوراست که میتونی اضافه نکنی چون عرض 10 سانتی داره و خب کیس ما 20 سانتی هست  اینم لینکش

اول با دقت باسشوار اطراف شیشه رو گرم کن چون چسب داره و با فشار آروم آروم شیشه رو جدا کن دقت کن از ناحیه هایی که گیره ( تو عکس خط قرمز) اینجاهارو خیلی حواست باشه شیشه نشکنه اگه میخوای سالم نگهش داری

برای توری اندازه دقیق برات نمیبرن من 50در 25 گرفتم بعد تو خونه خودم با قطچی بزرگ آهنی به الگوی خودش بریدمش حواست باشه گوشه آخرش رو اوریب باید ببری که اندازه شیب پشت کیس در بیاد

برای جا انداختنش هم اونجاهای که داخل کیس گیره بود هر 10 سانت فک کنم روی توری اندازه 2 میلی متر ببر که قشنگ بشینه داخلش و و چسب دورفه رو بچسبون اول و بعد توری رو بذار روشو با فشار دست همه جاشو محکم کن  و بعد یه میخ گرم کن بذار  نقطه های که گیره داره ،روش که یکم آب بشه توری رو به خودش میگیره  دست آخرم اگکه خواستی میتونی توری کفشور هم اضافه کنی که شبکه ها یکم کوچیکتر بشن 

من رنگشم نکردم چون بدنه توسی داشتم دیگه همینجوری استفاده کردم حالا میتونی تو رنگشم بکنی اگه خواستی

IMG_4504.JPG

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، samannaseri گفته است:

IMG_4504.JPG

سلام سامان جان

دمت گرم خیلی لطف کردی

یه کار اساسی کردی😂😂👍🏼👍🏼

ویرایش شده توسط رضا موسوی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...