رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید ssd با بودجه حدود ۲ میلیونی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید
من یه اس اس nvme sx6000 lite از برند xpg (Adata) دارم با حجم ۱۲۸، به جز حجمش همه جوره کارمو راه میندازه، اما یه ساتا اس اس دی کینگستون هم دارم که روش ویندوز نصب کردم و کلا سرعتش رایتش پایینه، و سلامتی ش رو زده ۱۰ درصد،برای همین میخوام از دستش خلاص بشم. در واقع میخوام ویندوز رو روی اس اس دی xpg نصب کنم، و یه اس اس دی ۵۱۲gb هم بگیرم برای گیمام. مادربرد هم b560 هست که دوتا اسلات m.2 داره و از این نظر مشکلی نیست، اما موندم که مثلا بیام یه اس اس دی ۱ ترابایت ساتا بگیرم یا یه m.2 ۵۱۲؟ شما تجربه ای داشتید؟

از یه جهت حجم گیمام اینطور نیست که زیاد فضا بگیره چون معمولا یک گیم میزنم تموم میکنم پاکش میکنم میرم یه گیم دیگه، اما خب کنارش مثلا ممکنه یکی دوتا گیم آنلاین هم باشه در حد ۱۰۰ گیگ که اونا رو نگه دارم، فوقش گیم آفلاین هم ۲۰۰ گیگ باشه، روی هم میشه ۳۰۰ گیگ، حدود ۱۵۰ گیگ خالی میمونه، پس ۵۱۲ کافیه. اما می ترسم بعدا یه جوری بشه که گیما حجمشون زیاد بشه ۵۱۲ کافی نباشه.

از یه جهت دیگه بحث قیمت مطرحه که بیشتر ۲.۵ میلیون نمیخوام خرج کنم، حالا پیشنهادتون چیه؟ مثلا wd sn580 رو دیدم توی پست های دیگه پیشنهاد دادن، قیمت سایتا زدن همین حدود ۲.۵ میلیون.

۱. آیا اس اس دی ساتا با حجم ۱ ترا هم همین قیمته یا گرونتره؟

۲. توی گیما تاثیر m.2 الان چقده؟ چون خیلی وقت پیش بنچمارک دیدم نهایتش تاثیر ۵-۱۰ ثانیه توی لودینگ بود.

۳. به طور کلی معمولا عمر یه m.2 512 از عمر یه ساتا ۱ ترا کمتره؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...