رفتن به مطلب

ارتقا رم و پردازنده با هزینه کم

Recommended Posts

سلام دوستان
سیستمی دارم با این مشخصات

Main: Asus TufGaming B660-Plus Wifi
Cpu: Intel 12400
Ram: G.SKILL TridentZ Series 16GB (2 x 8GB) DDR4 3000
Power: Green Platinium GP650B-OCPT
Cpu Cooling: Deepcool Zero dark AK400

نهایتا 7-8 میلیون میخوام هزینه کنم. درواقع وقتی رم و پردازنده قبلی رو فروختم، 7-8 میلیون هزینه رو دستم بمونه

میخوام رم رو به 32 گیگ ارتقا بدم، طوری که بعدا هم اگر خواستم 64 گیگ کنم مشکلی نباشه. بهترین رم 32 با هزینه معقول رو پیشنهاد بدید

پردازنده هم میخوام به intel 13500 ارتقا بدم، اگر پیشنهاد بهتری هست با قیمت مناسب بفرمایید، طوری که خنک کننده نخوام تعویض کنم دیگه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mohsencg گفته است:

سلام دوستان
سیستمی دارم با این مشخصات

Main: Asus TufGaming B660-Plus Wifi
Cpu: Intel 12400
Ram: G.SKILL TridentZ Series 16GB (2 x 8GB) DDR4 3000
Power: Green Platinium GP650B-OCPT
Cpu Cooling: Deepcool Zero dark AK400

نهایتا 7-8 میلیون میخوام هزینه کنم. درواقع وقتی رم و پردازنده قبلی رو فروختم، 7-8 میلیون هزینه رو دستم بمونه

میخوام رم رو به 32 گیگ ارتقا بدم، طوری که بعدا هم اگر خواستم 64 گیگ کنم مشکلی نباشه. بهترین رم 32 با هزینه معقول رو پیشنهاد بدید

پردازنده هم میخوام به intel 13500 ارتقا بدم، اگر پیشنهاد بهتری هست با قیمت مناسب بفرمایید، طوری که خنک کننده نخوام تعویض کنم دیگه

شما اگه پردازندتون رو خوب بفروشید و همون ۷ ـ۸تمن رو روش بزارید نهایتن همون ۱۳۵۰۰ رو میتونید بگیرید.چیزی برای رم نمیمونه

لینک به دیدگاه

پردازنده شما پردازنده خوبیه. به نظرم میتونید دو خشاب رم 16 باس 4000 بگیرید و اضافه کنید. در ضمن با برد شما اگر ورژن بایوس رو آپدیت نکرده باشید و یک خنک کننده خوب داشته باشید قابلیت آورکلاک از طریق bclk  وجود داره که فرکانس را حتی تا 5000 هم میتونید آورکنید. Bclk توی نسل 12 از بقیه قطعات جداشده و راحت میشه آورکلاک کرد. در ضمن تغییر قطعات شما با قطعات مد نظرتون ارتقا به اون صورتی که فکر میکنید نیست مگر این که i7 و z790 ddr5 ببندید که اونم هزینش خیلی زیاده. 

لینک به دیدگاه

پردازندت خوبه ارزش اپگرید به سری 13 نداره ،منتظر سری e باش اگر وارد بازار شد یه i7-14701e بخری که اخرین بروزرسانی باشه که میتونی انجام بدی و همچنین که محسوس  باشه اون بروزرسانی ، با این پولی که داری برو یه کیت رم 32 گیگ بگیر یا خرج کارای دیگه کن.

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی دوستان

لطف می کنید دو رم 16 که بشه 32 گیگ جمعا با قیمت و کیفیت مناسب بهم معرفی کنید؟ در حد سخت افزار فعلیم باشه خوبه

با این حساب 12400 رو نگه میدارم

در ۱۴۰۳/۸/۱۷ در 15:53، blooder گفته است:

پردازنده شما پردازنده خوبیه. به نظرم میتونید دو خشاب رم 16 باس 4000 بگیرید و اضافه کنید. در ضمن با برد شما اگر ورژن بایوس رو آپدیت نکرده باشید و یک خنک کننده خوب داشته باشید قابلیت آورکلاک از طریق bclk  وجود داره که فرکانس را حتی تا 5000 هم میتونید آورکنید. Bclk توی نسل 12 از بقیه قطعات جداشده و راحت میشه آورکلاک کرد. در ضمن تغییر قطعات شما با قطعات مد نظرتون ارتقا به اون صورتی که فکر میکنید نیست مگر این که i7 و z790 ddr5 ببندید که اونم هزینش خیلی زیاده. 

من تو اورکلاک متخصص نیستم. البته تجربشو دارم ولی تبحر ندارم به هر حال

چقدر ارزش داره که فقط رم رو ارتقا بدم و پردازنده رو نگه دارم؟

چند درصد قوی تر میشه؟

من سیستمم روزی 12 ساعت روشنه و هفته ای 24 تا 48 ساعت رندر میگیره. اینم در نظر بگیرید

ویرایش شده توسط mohsencg
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mohsencg گفته است:

ممنون از راهنمایی دوستان

لطف می کنید دو رم 16 که بشه 32 گیگ جمعا با قیمت و کیفیت مناسب بهم معرفی کنید؟ در حد سخت افزار فعلیم باشه خوبه

با این حساب 12400 رو نگه میدارم

من تو اورکلاک متخصص نیستم. البته تجربشو دارم ولی تبحر ندارم به هر حال

چقدر ارزش داره که فقط رم رو ارتقا بدم و پردازنده رو نگه دارم؟

چند درصد قوی تر میشه؟

من سیستمم روزی 12 ساعت روشنه و هفته ای 24 تا 48 ساعت رندر میگیره. اینم در نظر بگیرید

سلام

والا تعویض رم در بازیها در رزولوشن fhd زیاد محسوس نیست در حد چند درصد تاثیر داره ولی در رزولوشن 4k چون نیاز به رم بیشتر احساس میشه تاثیرش بیشتره. حداقل لگ یا fps دراپ نخواهید داشت. بیشتر در نرم افزارهایی سنگین و رندر و فشرده سازی  و نصب بازیها  خیلی تاثیر داره. منظور کلی از صحبتهای بالا این بود که ارزش نداره به خاطر 30 یا چهل درصد تفاوت کارایی بیاید و چند برابر قیمت قطعات خودتون رو هزینه کنید. حداقل اگر 100 درصد افزایش کارایی وجود داشت تعویض یا ارتقا معقول بود اونم با حداکثر 100 تا 150 درصد قیمت قطعات فعلیتون. پردازنده شما در رنج خودش بی نظیره. نزدیک 6 میلیون تومان قیمت داره که برای نهایتا 40 درصد کارایی بیشتر اونم فقط در نرم افزارهای بنچمارک وگرنه در بازیها و در عمل تفاوت زیر 20 درصد هست باید 13500 که فرمودید بخرید با قیمت 14 میلیون یعنی کمی بیش از دو برابر قیمت. پردازنده فعلیتون  از پس بازیهای روز بر میاد حتی با قوی ترین گرافیکهای بازار گلوگاه نخواهد شد مگر با 4090. یعنی حتی 4080 یا 6900xt  هم روش سوار کنید کاملا جوابه. عملکرد تک هسته ای عالی و چند هسته ای قابل قبولی داره. همچنین فیزیک بسیار بسیار بالایی داره جهت فرم دهی در بازیها. بالای 1300 فرم در ثانیه بنچمارکش در پاسمارک هست و در آخر پاور لیمیت پایینی داره و طبعا خنک تر هست و از خرید خنک کننده های گرون قیمت بی نیاز خواهید شد. با فن استوک اوریجینال دماش بالای 80 نخواهد رفت. حتی بعد از چندین ساعت زیر لود سنگین بودن.

جهت خرید رم با قیمت و فرکانس مناسب میتونید دو خشاب از رم زیر رو تهیه کنید و رم قبلیتون رو بفروشید. نگران دوال چنل هم نباشید چون دوال میشه و حتما نباید کیت دو رمه باشه. فقط دقت کنید بعد از نصب کیتهای رم اونم در اسلتهای a2 و b2 حتما xmp رو فعال کنید . بهتره روی xmp2 بزارید چون تایمینگ بهتری داره

https://shopmit.com/m/product/klevv-bolt-xr-16gb-4000mhz-cl19-ddr4-desktop-ram

عکس زیر همین رم هست که بنده خریدم. البته دوتا 8 گیگ که تا فرکانس 4600 آور شده و تا 4800 هم به راحتی می‌ره.

cachemem.thumb.png.5b0c3475f5a41accb3e41573fa57390f.webp.ab6c1df708f8f2c634fa8428dad2e9c0.png

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، blooder گفته است:

سلام

والا تعویض رم در بازیها در رزولوشن fhd زیاد محسوس نیست در حد چند درصد تاثیر داره ولی در رزولوشن 4k چون نیاز به رم بیشتر احساس میشه تاثیرش بیشتره. حداقل لگ یا fps دراپ نخواهید داشت. بیشتر در نرم افزارهایی سنگین و رندر و فشرده سازی  و نصب بازیها  خیلی تاثیر داره. منظور کلی از صحبتهای بالا این بود که ارزش نداره به خاطر 30 یا چهل درصد تفاوت کارایی بیاید و چند برابر قیمت قطعات خودتون رو هزینه کنید. حداقل اگر 100 درصد افزایش کارایی وجود داشت تعویض یا ارتقا معقول بود اونم با حداکثر 100 تا 150 درصد قیمت قطعات فعلیتون. پردازنده شما در رنج خودش بی نظیره. نزدیک 6 میلیون تومان قیمت داره که برای نهایتا 40 درصد کارایی بیشتر اونم فقط در نرم افزارهای بنچمارک وگرنه در بازیها و در عمل تفاوت زیر 20 درصد هست باید 13500 که فرمودید بخرید با قیمت 14 میلیون یعنی کمی بیش از دو برابر قیمت. پردازنده فعلیتون  از پس بازیهای روز بر میاد حتی با قوی ترین گرافیکهای بازار گلوگاه نخواهد شد مگر با 4090. یعنی حتی 4080 یا 6900xt  هم روش سوار کنید کاملا جوابه. عملکرد تک هسته ای عالی و چند هسته ای قابل قبولی داره. همچنین فیزیک بسیار بسیار بالایی داره جهت فرم دهی در بازیها. بالای 1300 فرم در ثانیه بنچمارکش در پاسمارک هست و در آخر پاور لیمیت پایینی داره و طبعا خنک تر هست و از خرید خنک کننده های گرون قیمت بی نیاز خواهید شد. با فن استوک اوریجینال دماش بالای 80 نخواهد رفت. حتی بعد از چندین ساعت زیر لود سنگین بودن.

جهت خرید رم با قیمت و فرکانس مناسب میتونید دو خشاب از رم زیر رو تهیه کنید و رم قبلیتون رو بفروشید. نگران دوال چنل هم نباشید چون دوال میشه و حتما نباید کیت دو رمه باشه. فقط دقت کنید بعد از نصب کیتهای رم اونم در اسلتهای a2 و b2 حتما xmp رو فعال کنید . بهتره روی xmp2 بزارید چون تایمینگ بهتری داره

https://shopmit.com/m/product/klevv-bolt-xr-16gb-4000mhz-cl19-ddr4-desktop-ram

عکس زیر همین رم هست که بنده خریدم. البته دوتا 8 گیگ که تا فرکانس 4600 آور شده و تا 4800 هم به راحتی می‌ره.

cachemem.thumb.png.5b0c3475f5a41accb3e41573fa57390f.webp.ab6c1df708f8f2c634fa8428dad2e9c0.png

سپاس

البته من برای گیمینگ نیست سیستمم و برای نرم افزارهای گرافیکی و معماری و رندرینگ هست عموما

باز این موارد صدق میکنه؟

و اینکه رم هایی مثل اینها چطورن؟

رم کورسیر Vengeance LPX 32GB 16GBx2 3200MHz CL16

رم کورسیر VENGEANCE RGB RS 16GB 8GB×2 3600MHz CL18

رم جی اسکیل Aegis 32GB 16GBx2 3200MHz CL16

رم کورسیر VENGEANCE 32GB 16GB×2 4800MHz CL40 DDR5

رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 جی اسکیل سری TRIDENT Z RGB 2*16

کلا رم 2*16 دوال بگیرم بهتره یا یه دونه 32؟

ویرایش شده توسط mohsencg
لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، mohsencg گفته است:

سپاس

البته من برای گیمینگ نیست سیستمم و برای نرم افزارهای گرافیکی و معماری و رندرینگ هست عموما

باز این موارد صدق میکنه؟

و اینکه رم هایی مثل اینها چطورن؟

رم کورسیر Vengeance LPX 32GB 16GBx2 3200MHz CL16

رم کورسیر VENGEANCE RGB RS 16GB 8GB×2 3600MHz CL18

رم جی اسکیل Aegis 32GB 16GBx2 3200MHz CL16

رم کورسیر VENGEANCE 32GB 16GB×2 4800MHz CL40 DDR5

رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 جی اسکیل سری TRIDENT Z RGB 2*16

کلا رم 2*16 دوال بگیرم بهتره یا یه دونه 32؟

مسلما رم ddr5 بهتر هست منها نه این رمی که شما قید کردید 4800 cl 40. حداقل ddr5  باس 6200 با cl32 که اونم نیاز به تعویض مادربرد دارید و هزینه بر هست. بهتره یا 32g ddr4 باس 3200 با cl16 بگیرید یا باس 4000 با cl 19 .  دو تا رم یعنی دوال هم مسلما بهتر از یک رم یا سینگل هست منتها حتما نباید پک دوتایی باشه و اگر از یه برند با یک باس و یک تایمینگ هم باشه ،دوال کار خواهد کرد. در مورد برند هم فرق زیادی نمی‌کنند و فقط در بحث گارانتی و آورکلاک پذیری یا نور پردازی تفاوت دارند ولی خوب بهتره رمی که تهیه میکنید برند شناخته شده با گارانتی معتبر باشه نه شرکتی چون اصولاً رمهای شرکتی تقلبی هستند و گاها زیر لود سنگین با بلو اسکرین مواجه خواهید شد.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۸/۲۰ در 15:09، blooder گفته است:

مسلما رم ddr5 بهتر هست منها نه این رمی که شما قید کردید 4800 cl 40. حداقل ddr5  باس 6200 با cl32 که اونم نیاز به تعویض مادربرد دارید و هزینه بر هست. بهتره یا 32g ddr4 باس 3200 با cl16 بگیرید یا باس 4000 با cl 19 .  دو تا رم یعنی دوال هم مسلما بهتر از یک رم یا سینگل هست منتها حتما نباید پک دوتایی باشه و اگر از یه برند با یک باس و یک تایمینگ هم باشه ،دوال کار خواهد کرد. در مورد برند هم فرق زیادی نمی‌کنند و فقط در بحث گارانتی و آورکلاک پذیری یا نور پردازی تفاوت دارند ولی خوب بهتره رمی که تهیه میکنید برند شناخته شده با گارانتی معتبر باشه نه شرکتی چون اصولاً رمهای شرکتی تقلبی هستند و گاها زیر لود سنگین با بلو اسکرین مواجه خواهید شد.

اگر باس بالاتر باشه و Cl هم بالاتر بهتره یا باس بیاد پایین و Cl هم پایین باشه؟ یکم توضوح میدید در موردش؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mohsencg گفته است:

اگر باس بالاتر باشه و Cl هم بالاتر بهتره یا باس بیاد پایین و Cl هم پایین باشه؟ یکم توضوح میدید در موردش؟

مسلما با افزایش فرکانس، cl بالاتر خواهد رفت منها اینا با مرور زمان تغییر خواهد کرد عزیز. شرکتهای سازنده رم تلاش میکنند تا رمهای حرفه ای تر با فرکانس بالاتر و cl پایین تر بسازند. رم ddr4 در بدو ورود فرکانسشون 2133 یا 2400 در بهترین حالت با cl17 بود ولی الان رم 3200 cl16 هست و رمهای حرفه ای 3200، cl14 هم پاس میکنند. رم ddr5 هم در بدو ورود فرکانس 4800 با cl40  بود ولی الآن رم 6400 هست با cl32. طبعا هرچی فرکانس بالاتر و cl پایین تر باشه رم گرون تره. ولی بهترین cl برای رم ddr4 3200 cl16 هست و هرچی فرکانس بره بالاتر یک الی دو شماره cl می‌ره بالاتر. برای ddr5 4800 هم بهترین cl 30 تا 32 هست و اونم هرچی بره بالاتر cl هم کمی بالاتر می‌ره. Cl  زمان پاسخ دهی رم هست و فرکانس، گنجایش انتقال داده رم هست. مثال بزنم براتون ، لوله ای رو در نظر بگیرید که مثلاً 3200 لیتر در دقیقه در حالت عادی گنجایش خروج آب داره این میشه فرکانس. Cl هم سرعت عبور آب در نظر بگیرید. حالا اگه به همین لوله پمپ وصل کنید یعنی cl رو پایین تر بیارید نتیجه رو خودتون میدونید دیگه

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...