رفتن به مطلب

مشکل با ساندبار مانیتور هوآوی مدل MateView GT سایز 34 اینچ

Saber110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

وقت بخیر

ساندبار مانیتور هوآوی مدل MateView GT ، به صورت خودکار لمسش کار می کنه صدا رو کم و زیاد می کنه و همچنین صدا رو قطع و وصل می کنه ، خیلی کم از حالت لمسی ساندبار استفاده کردم همیشه صدا رو از خود ویندوز تنظیم می کردم اما یکدفعه اینطور شد.

لطفا راهنمایی بفرمایید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قابل اپدیت نیست؟ شاید درایوری چیزی داره برای آپدیت شدن

لینک به دیدگاه

متاسفانه چیزی ازش پیدا نکردم .

اگر لمسش رو می شد غیرفعال یا قفل کرد هم حل میشود اما این ویژگی رو نداره

ویرایش شده توسط Saber110
لینک به دیدگاه

باسلام.

اتفاقی که میفته به این صورت هست که وقتی دارید با سیستم کار میکنید بدون هیچ تاچ یا اتفاقی خود مانیتور صداش رو کم و زیاد یا قطع میکنه؟

با کابل hdmi متصل هست؟

برای تست بدون اتصال هیچ کابل و وسیله ای روشن کنید و بزارید زمان بگذره ببینید بازم این اتفاق میفته؟

یه کاری هم که میتونید بکنید معمولا دیوایس های تاچ یه قفل کودک دارن. مانیتور ال جی قدیمی من که کلیدهاش تاچ بود این قابلیت رو داشت.

سرچ کنید توی دفترچه ببینید قسمتی به اسم child lock یا osd lock داره یا نه.

معمولا کلید منو رو ۱۰ ثانیه نگه دارید فانکشن های تاچ از کار میفتن.

یه چیز دیگه ای هم که هست بهتره یه کابل ارت درست کنید براش معمولا دیوایس تاچ به الکتریسیته ساکن خیلی حساس هستن و مشکل میخورن.

تست کنید ایشالا اوکی میشه.

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است:

باسلام.

اتفاقی که میفته به این صورت هست که وقتی دارید با سیستم کار میکنید بدون هیچ تاچ یا اتفاقی خود مانیتور صداش رو کم و زیاد یا قطع میکنه؟

با کابل hdmi متصل هست؟

برای تست بدون اتصال هیچ کابل و وسیله ای روشن کنید و بزارید زمان بگذره ببینید بازم این اتفاق میفته؟

یه کاری هم که میتونید بکنید معمولا دیوایس های تاچ یه قفل کودک دارن. مانیتور ال جی قدیمی من که کلیدهاش تاچ بود این قابلیت رو داشت.

سرچ کنید توی دفترچه ببینید قسمتی به اسم child lock یا osd lock داره یا نه.

معمولا کلید منو رو ۱۰ ثانیه نگه دارید فانکشن های تاچ از کار میفتن.

یه چیز دیگه ای هم که هست بهتره یه کابل ارت درست کنید براش معمولا دیوایس تاچ به الکتریسیته ساکن خیلی حساس هستن و مشکل میخورن.

تست کنید ایشالا اوکی میشه.

بله دقیقا به همین صورت هستش خودش کم و زیاد می کنه، روی صفحه نمایش هم مشخص میشه که داره کم و زیاد می شه پنل ولوم صدا رو نمایش میده هر چند ثانیه این اتفاق میفته معمولا.

تو تنظیمات OSD فقط قفل دکمه ها رو داره که تست کردم به لمسش تاثیر نداشت.

با کابل DP وصل هست

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، Saber110 گفته است:

بله ...

خب پس اول تست کنید وقتی چیزی بهش وصل نیست هم این اتفاق میفته؟

در ادامه با کابل دیگه و ترجیحا ورودی متفاوت hdmi مثلا تست کنید.

یه کار دیگم بکنید.

مانیتور رو ببرید جای دیگه به سه راهی دیگه وصل و به دیوایسی به جز کیس وصل کنید. مثلا رسیور یا هرچی. ببینید بازم مشکل هست یا نه.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

خب پس اول تست کنید وقتی چیزی بهش وصل نیست هم این اتفاق میفته؟

در ادامه با کابل دیگه و ترجیحا ورودی متفاوت hdmi مثلا تست کنید.

یه کار دیگم بکنید.

مانیتور رو ببرید جای دیگه به سه راهی دیگه وصل و به دیوایسی به جز کیس وصل کنید. مثلا رسیور یا هرچی. ببینید بازم مشکل هست یا نه.

آرجی بی ساندبار رو خاموش می کنم مثل اینکه دیگه قطع و وصل نشد اگر تو حالت استاتیک و تک رنگ باشه هر از چند بار نوار ولوم ظاهر می شه اما ترکیبی باشه قطع و وصل میشه و مدام نوار ولوم ظاهر می شه انگار داره لمس میشه

با کابل HDMI هم تست می کنم ببینم چطور میشه ،روی گرافیک سی پی یو هم همین طور بود البته با همین کابل

ویرایش شده توسط Saber110
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...