رفتن به مطلب

چه گرافیکی بگیرم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه اساتید

سیستمی که دارم

7700k

asus maximus ix code

thermaltake 850 bronze

میخواستم بدونم قویترین گرافیکی که میتونم به صورت نو براش بخرم طوریکه گلوگاه نداشته باشه و از لحاظ پین های برق نیازی به تعویض پاور نداشته باشم چیه؟ میتونم امیدی به رزولوشن 2k داشه باشم یا خیر؟ 

ویرایش شده توسط mahmoud6161
لینک به دیدگاه

میشه چند مدلش رو بگی بدون توجه به بودجه و البته در نظر گرفتن پردازنده نسل هفتم من؟ مثلا میتونه 4060 باشه یا گلوگاهم زیاد میشه؟ و اینکه اولش 1080 داشتم کارت هایی که خواهی گفت نسبت بهش چقدر پرفورمنس بهتری میدن؟ 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز
سی پی یو برای اکثر بازی های امروزی گلوگاه میشه و فرقی نداره چه مدل کارتی بخری
اگه محدودیت بودجه داری برای تعویض کامل  سیستم با یه کارت دست دوم مشکل بازی رو موقت رفع کن تا بعدا بتونی کل سیستم رو عوض کنی

ویرایش شده توسط xboyiut
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرم 1660ti 2060 نهایت 2060 سوپر

از سری جدید 3050 -4060

6600xt

در کل سیستم قدیمی هست الان کف پردازنده برای سیستم گیمینگ اقتصادی 12100-12400 هست

لینک به دیدگاه

پس باید رییسو بازنشسته کنم

ممنون از همه که راهنمایی کردید

لینک به دیدگاه

سلام.

۷۷۰۰ برای گرافیک ۱۰۸۰ti کاملا مناسب هست.

برای ۲۰۸۰ و ۳۰۷۰ هم جوابگو هست و گلوگاه نمیشه به اون صورت.

اگر مصرفتون 4k و ۶۰ هرتز هست، با یه ۳۰۷۰ میتونید به هدفتون برسید کاملا.

اما اگر بودجه دارید طبیعتا تعویض سی پی یو و مین برد دستتون رو بازتر میکنه.

پاور کی خریداری شده؟ مدل دقیقش رو لطف میکنید؟

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

سلام بزرگوار

مدل دقیق پاور thermaltake smart pro rgb 850 w bronze fully modular

مانیتورم 2k هست 4k نیست هدفم

والا از شما چه پنهون سال 96 این سیستم رو قطعاتش رو نو خریدم و خودم بستمش کلا تا سال98 باهاش کار کردم اونم هرزگاهی بعدش گرافیکش که 1080 بود یه مشکلی پیدا کرد که گارانتی پولش رو داد بهم، دیگه گرافیک نخریدم و سیستمم کلا خاموش بود تا الان که بعدچهار پنج سال اومدم سراغش حقیقتش هوس گیم زده به سرم یهویی این بود که گفتم براش کارت تهیه کنم، اصلا این مدت پیگیر تکنولوژی و اینا نبودم گرفتاریم زیاد بود چقدر قدیمی شده طفلکی الان نسل پانزده ایم! 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mahmoud6161 گفته است:

پس باید رییسو بازنشسته کنم

ممنون از همه که راهنمایی کردید

درود و عرض ادب.
مادربورد خوبی دارین احتمالا بشه به قیمت خوبی فروختش. 
پیشنهادم خرید 12400 با یک مادربورد به اندازه بودجه و حداقل یک 3080 دست دوم یا 4060ti نو هستش.
پیروز و سربلند باشید.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، mahmoud6161 گفته است:

سلام بزرگوار

مدل دقیق پاور thermaltake smart pro rgb 850 w bronze fully modular

مانیتورم 2k هست 4k نیست هدفم

والا از شما چه پنهون سال 96 این سیستم رو قطعاتش رو نو خریدم و خودم بستمش کلا تا سال98 باهاش کار کردم اونم هرزگاهی بعدش گرافیکش که 1080 بود یه مشکلی پیدا کرد که گارانتی پولش رو داد بهم، دیگه گرافیک نخریدم و سیستمم کلا خاموش بود تا الان که بعدچهار پنج سال اومدم سراغش حقیقتش هوس گیم زده به سرم یهویی این بود که گفتم براش کارت تهیه کنم، اصلا این مدت پیگیر تکنولوژی و اینا نبودم گرفتاریم زیاد بود چقدر قدیمی شده طفلکی الان نسل پانزده ایم! 

والا سیستم منم دیگه کفاف گیم های شوتر رو نمیده.(فریم ریت نسبت به اوایل اون موقع که خریدم نصف شده)
اخیرا یه سیستم 7800x3d و 4070s خریداری کردم برای خانواده, دست و بالم برا خودم تا خیلی وقت دیگه بسته اس😁(لنعت به قسط و وام🤷‍♂️😂)

لینک به دیدگاه

54 دقیقه قبل، mahmoud6161 گفته است:

سلام بزرگوار ...

بسیار هم عالی‌.

همه چی بستگی داره به بودجه شما و مصرفی که مد نظرتون هست.

پاور با توجه به عمر بالایی که داره احتمالا زمان تعویضش هست. این سری پاورها ۷ سال گارانتی دارن که بعد از این تایم کارکردشون با افت مواجه میشه. برای گرافیک های قوی و سنگین مثل 3080 ممکنه اذیتتون کنه.

از طرفی اگر ممکنه این هوس با چنتا بازی فروکش کنه منطقی نیست هزینه ی حداقلی 20 تومن برای ارتقا به نسل جدید.

برای رزولوشن 2k میتونید با همین پاور یه 3060ti  کارکرده غیر ماینی بخرید حدود 15 قیمتش هست‌. ولی برای طولانی مدت نمیتونید روی پاور و مین برد و سی پی یو حساب کنید.

اگر الان بودجه دارید برای خرید

یه مین b760 لازمه حدود ۱۰ هزینه میشه.

۱۲۴۰۰f ترای حدود 7 قیمتش هست.

پاور همین سری اکبند حدود 5 قیمتش هست.

گرافیک 3070ti استوک حدود 20 قیمتش هست.

بازم تصمیم به عهده شماست.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

والا سیستم منم دیگه کفاف گیم های شوتر رو نمیده.(فریم ریت نسبت به اوایل اون موقع که خریدم نصف شده)
اخیرا یه سیستم 7800x3d و 4070s خریداری کردم برای خانواده, دست و بالم برا خودم تا خیلی وقت دیگه بسته اس😁(لنعت به قسط و وام🤷‍♂️😂)

به به مبارکشون باشه. دیگه زندگی همینه دیگه حالا تو ایران ما خب سختتره دیگه زندگی کردن. من که اصلا استعداد شوتر نداشتم ولی پس باز ماهری بودم الانشو نمیدونم😅

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

بسیار هم عالی‌.

همه چی بستگی داره به بودجه شما و مصرفی که مد نظرتون هست.

پاور با توجه به عمر بالایی که داره احتمالا زمان تعویضش هست. این سری پاورها ۷ سال گارانتی دارن که بعد از این تایم کارکردشون با افت مواجه میشه. برای گرافیک های قوی و سنگین مثل 3080 ممکنه اذیتتون کنه.

از طرفی اگر ممکنه این هوس با چنتا بازی فروکش کنه منطقی نیست هزینه ی حداقلی 20 تومن برای ارتقا به نسل جدید.

برای رزولوشن 2k میتونید با همین پاور یه 3060ti  کارکرده غیر ماینی بخرید حدود 15 قیمتش هست‌. ولی برای طولانی مدت نمیتونید روی پاور و مین برد و سی پی یو حساب کنید.

اگر الان بودجه دارید برای خرید

یه مین b760 لازمه حدود ۱۰ هزینه میشه.

۱۲۴۰۰f ترای حدود 7 قیمتش هست.

پاور همین سری اکبند حدود 5 قیمتش هست.

گرافیک 3070ti استوک حدود 20 قیمتش هست.

بازم تصمیم به عهده شماست.

ممنونم واقعا چقدر کامل بود🙏🙏🙏

دقیقا همینطور که گفتید دیگه از من چهل و خورده ای ساله گذشته نه حوصلشو دارم نه وقتشو. ولی خب بدم نمیومد گهگاهی هم گیم بزنم در حد یورو تراک و پس😅

حالا دیگه تهش هیتمن 

3050 نو خوبه فک کنم سیزده چهارده باشه قیمتش اخه دلم با دسته دوم نیست

و اینکه پاورم شاید کلا هزار ساعت روشن بوده بازم نیاز به تعویض داره؟ 

راستی نظرتون راجع به مانیتورم چیه بنکیو زویی پنلش تی ان هست و 27 اینچ اما 144 هرتز یادمه اون زمان فقط این مدل این رفرش ریت رو داشت اونم قدیمی شده؟ 

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
مادربورد خوبی دارین احتمالا بشه به قیمت خوبی فروختش. 
پیشنهادم خرید 12400 با یک مادربورد به اندازه بودجه و حداقل یک 3080 دست دوم یا 4060ti نو هستش.
پیروز و سربلند باشید.

ممنوم🙏🙏🙏

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، mahmoud6161 گفته است:

ممنونم واقعا چقدر کامل بود...

خاهش میکنم عزیز.

والا منم با سی و خورده ای سن روزی سه چهارتا گیم با نوب های جهانی دوتادو نزنم شب بدن درد میگیرم 😅😅

به این زودی ها هم نمیشه بیخیال شد. قسمتی از کاراکتر و شخصیت ماها با گیم آمیخته شده.

برای گیم هایی که گفتید بله ۳۰۵۰ هم اوکی هست.

اگر خرید اینده نگرانه تر میخاهید انجام بدید با توجه به گرافیک قبلیتون که ۱۰۸۰ بوده، پیشنهادم خرید زیر ۳۰۶۰ نیست‌.

تو همین فروم یا همسایه ۳۰۶۰ و مدل ti افراد مطمعن و مورد اعتماد هستن با قیمت عالی میفروشن از همین افراد تهیه کنید با خیال راحت با قیمت عالی و استفاده کنید.

پاور رو با توجه به عمر زیادی که ازش گذشته بهتره تست کنید تا مطمعن بشید.

کارکرد کم باعث میشه طول عمر بیشتر بشه اما کیفیت یه سری قطعات مثل خازن ها باگذر زمان افت میکنه.

این پاور تا ۱۰ سال هم بهتون کار میده. برای اطمینان بیشتر گفتم که چک کنید تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

33 دقیقه قبل، mahmoud6161 گفته است:

به به مبارکشون باشه. دیگه زندگی همینه دیگه حالا تو ایران ما خب سختتره دیگه زندگی کردن. من که اصلا استعداد شوتر نداشتم ولی پس باز ماهری بودم الانشو نمیدونم😅

بخش سخت ترش اینه کادو خریده بودم😂
ولی خب دو نفری گیم شوتر انلاین زدن اونم کنار هم لذت بخشه.
گیم شوتر آنلاین نیازی به استعداد نداره هرکسی یه مدتی پلی بده دستش میاد. 

25 دقیقه قبل، mahmoud6161 گفته است:

ممنوم🙏🙏🙏

💕

5 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است:

والا منم با سی و خورده ای سن روزی سه چهارتا گیم با نوب های جهانی دوتادو نزنم شب بدن درد میگیرم 😅😅

به این زودی ها هم نمیشه بیخیال شد. قسمتی از کاراکتر و شخصیت ماها با گیم آمیخته شده.

کارکرد کم باعث میشه طول عمر بیشتر بشه اما کیفیت یه سری قطعات مثل خازن ها باگذر زمان افت میکنه.

این پاور تا ۱۰ سال هم بهتون کار میده. برای اطمینان بیشتر گفتم که چک کنید تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد.

وضعیت منم همینطوره. بقیه رو هم معتاد گیم آنلاین کردم مثل خودم.(جدا بعد از 9 ساعت کار نمیشه سرگرمی دیگه ای داشت.)

@mahmoud6161 دوستمون درست میفرمایند 100 درصد باید پاور قبل خرید گرافیک و باندل جدید چک بشه(امیدوارم سالم باشه که به زحمت اضافه نیوفتید.)

پیروز و سربلند باشید.❤

لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است:

خاهش میکنم عزیز.

اگر خرید اینده نگرانه تر میخاهید انجام بدید با توجه به گرافیک قبلیتون که ۱۰۸۰ بوده، پیشنهادم خرید زیر ۳۰۶۰ نیست‌.

تو همین فروم یا همسایه ۳۰۶۰ و مدل ti افراد مطمعن و مورد اعتماد هستن با قیمت عالی میفروشن از همین افراد تهیه کنید با خیال راحت با قیمت عالی و استفاده کنید.

نوب های جهانی رو خوب گفتی😀😀😀

برم ببینم نوش چنده 

یه وقتم شاید دو سه ماهی برم اسنپ با اینکه از مسافرکشی خوشم نمیاد ولی تو تهران خوبه درامدش سه ماه صد تومن درمیاد بقیشم خودم میزارم کلا عوضش میکنم این رو هم نگه میدارم عاشقشم چون. ادم با شما پی سی بازها صحبت میکنه تحریک میشه😀😀😀

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

💕

وضعیت منم همینطوره. بقیه رو هم معتاد گیم آنلاین کردم مثل خودم.(جدا بعد از 9 ساعت کار نمیشه سرگرمی دیگه ای داشت.)

@mahmoud6161 دوستمون درست میفرمایند 100 درصد باید پاور قبل خرید گرافیک و باندل جدید چک بشه(امیدوارم سالم باشه که به زحمت اضافه نیوفتید.)

پیروز و سربلند باشید.❤

اره حتما چک میکنم🙏🙏🙏

لینک به دیدگاه

23 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

به به عالیه 

انشاله همیشه به خوشی

کلا من لرزش دست دارم در نتیجه ایم داغونی دارم😅😅😅

لینک به دیدگاه

48 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

وضعیت ...

وقتی از بچگی با چیزی حالت خوب بشه، اون چیز تا اخر عمرت وظیفه خوب کردن حالت رو بر عهده داره. دیگه نمیتونی ترکش کنی.

ماها با گیم حالمون خوب میشه. و باید برای خوب بودن حالمون پیگیرش باشیم و طبیعتا هزینه کنیم براش.

50 دقیقه قبل، mahmoud6161 گفته است:

نوب های جهانی رو خوب گفتی😀😀😀 ...

والا قدیم ایرانیا وزنه ی سنگین نوب بودن تو بازی دوتادو رو برعهده داشتن اما الان گوی سبقت رو از ایرانیا ربودن. میشه گفت یه فاجعه جهانی نوب پروری در حال رخ دادنه. 😂

اگر نظر منو میخای. همون 3060ti رو بگیر. ببند رو همین کیس و حالشو ببر، هزینه بیشتر نکن.

اسنپ هم با هزینه های عجیب غریب فعلی اصلا کار بصرفه ای نیست.

بازم هرجور که خودتون صلاح میدونید.

موفق باشیم.🌹

لینک به دیدگاه

54 دقیقه قبل، mahmoud6161 گفته است:

یه وقتم شاید دو سه ماهی برم اسنپ با اینکه از مسافرکشی خوشم نمیاد ولی تو تهران خوبه درامدش سه ماه صد تومن درمیاد بقیشم خودم میزارم کلا عوضش میکنم این رو هم نگه میدارم عاشقشم چون. ادم با شما پی سی بازها صحبت میکنه تحریک میشه😀😀😀

یه پراید 141 داشتم که با توکل به 14 معصوم روشن میشد. 
یه ماه رفتم باهاش اسنپ, دو و نیم برابرش خرجش کردم که حداقل قم تا تهرانو بره هر هفته لنگ نمونم دانشگاهو😂

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

یه ماه رفتم باهاش اسنپ, دو و نیم برابرش خرجش کردم که حداقل قم تا تهرانو بره هر هفته لنگ نمونم دانشگاهو😂

هعی چه زمانایی بود.😂

5 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است:

وقتی از بچگی با چیزی حالت خوب بشه، اون چیز تا اخر عمرت وظیفه خوب کردن حالت رو بر عهده داره. دیگه نمیتونی ترکش کنی.

ماها با گیم حالمون خوب میشه. و باید برای خوب بودن حالمون پیگیرش باشیم و طبیعتا هزینه کنیم براش.

من یه 3-4 سالی هست که دیگه بعد از 15 سال گیم برام شده گذراندن وقت.
احساس میکنم دیگه صنعتش مثل قبل برام پر رونق نیست.
یه مدتی هست بازی های چند سال پیش رو بازی میکنم و بنظرم اکثر بازی های دهه 2010 بهتر از بازی های چند سال اخیر هستش و از اونا لذت میبرم در کنار بازی آنلاین.

لینک به دیدگاه

42 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

یه ماه رفتم باهاش اسنپ, دو و نیم برابرش خرجش کردم که حداقل قم تا تهرانو بره هر هفته لنگ نمونم دانشگاهو

😂😂

48 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است:

والا قدیم ایرانیا وزنه ی سنگین نوب بودن تو بازی دوتادو رو برعهده داشتن اما الان گوی سبقت رو از ایرانیا ربودن. میشه گفت یه فاجعه جهانی نوب پروری در حال رخ دادنه. 😂

اگر نظر منو میخای. همون 3060ti رو بگیر. ببند رو همین کیس و حالشو ببر، هزینه بیشتر نکن.

اسنپ هم با هزینه های عجیب غریب فعلی اصلا کار بصرفه ای نیست.

بازم هرجور که خودتون صلاح میدونید.

موفق باشیم.🌹

درست میفرمایید

واقعا ممنونم از راهنماییتون🙏

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، mahmoud6161 گفته است:

😂😂

41 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

من یه 3-4 سالی هست که دیگه بعد از 15 سال گیم برام شده گذراندن وقت.
احساس میکنم دیگه صنعتش مثل قبل برام پر رونق نیست.
یه مدتی هست بازی های چند سال پیش رو بازی میکنم و بنظرم اکثر بازی های دهه 2010 بهتر از بازی های چند سال اخیر هستش و از اونا لذت میبرم در کنار بازی آنلاین

لایک دارید

کاملا موافقم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...