رفتن به مطلب

فروش یک عدد هارد 6 ترابایت اصلی وسترن آبی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود، با فروش یک عدد هارد 6 ترابایت در خدمتتون هستم.

کالا به صورت آکبند با گارانتی اصلی توسط خودم خریداری شده(گارانتیش به پایان رسیده) و برای آرشیو فیلم و عکس استفاده میشه. براش فن اختصاصی در نظر گرفته شده و همیشه خنک کار کرده. به علت ارتقای حجم به فروش میرسه.

مشخصات کالا:

هارد 6 ترابایت وسترن آبی

سلامت و پرفورمانس 100 درصد

میزان کارکرد: 239 روز

قیمت آکبند با گارانتی اصلی حدودا 10 میلیونه

قیمت بنده: 7.300

قیمت رو حدود 30 درصد پایینتر از نمونه موجود در بازار در نظر گرفتم. باز هم سوال و پیشنهاد و هر موردی بود لطفا صرفا در پیام خصوصی مطرحش کنید.

کالا روی سیستم هست و استفاده میشه و در زمان ارسال ممکنه روز کارکردش چند روزی تفاوت داشته باشه که برای خریدار گرامی نتیجه تست نرم افزاری و کارایی کالا با تاریخ روز دوباره ارسال میشه.

بسته بندی پلاستیکی کالا امکان داره در انباری موجود باشه، سعی میکنم پیداش کنم و با اون ارسال کنم، اما شما بدون کاور در نظر بگیریدش.

امکان تحویل حضوری فقط در شهر تبریز مقدوره و برای سایر شهرها با بسته بندی محکم و ایمن و اصولی و از طریق پست شرکت پست ارسال میشه، کالا بیمه میشه و هزینه ارسال بر عهده خریدار گرامی هست. 

چون باید اطلاعات هارد به صورت ایمن پاک بشن و این فرایند کمی زمانبره کالا به فاصله حدودا دو یا سه روز بعد از خرید ارسال میشه.

عکسهای کالا:

IMG_20241113_015207204~2_compress7.jpg

IMG_20241113_014939960~2_compress4.jpg

IMG_20241113_014921195~2_compress68.jpg

wd-6tb_compress98.jpg

WD-6TB-Info_compress43.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان پیشنهاد قیمتی بود در پیام خصوصی ارائه بدید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...