رفتن به مطلب

نظرسنجی و تبادل نظر در مورد فناوری HDR

RAMIN VAMP
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان 

نظرتون  درباره HDR چیه؟ تو سایتها کلی مقاله و تعریف و توصیف از HDR هست ولی آیا همانگونه که میگن هست؟ بعضی گیمها هم از HDR پشتیبانی میکنن ولی بنظر من و تجربه خودم از لحاظ بصری باعث خفگی رنگها میشه. کلا دوسدارم HDR خاموش باشه تا روشن. نمیخوام بحث در موردش بکنیم و حرفهای تخصصی بگیم. میخوام ببینم تجربه شما رو و اینکه کلا دوسش دارین یا نه رو بفرمایین.

تکنولوژی-HDR-چیست.jpg

لینک به دیدگاه

برای تجربه HDR، نمایشگر شما باید حداقل 1000 نیت روشنایی داشته باشه. اغلب مانیتورهای چنین سطحی از روشنایی ندارند و اگر مدعی HDR هستند، صرفا مارکتینگه.

لینک به دیدگاه

من توی بازی اخیر RDR1 تست کردم شبها رو خیلی تیره میکنه غیر واقعی با وجود نور مثلا چراغ برق و روزها رو خیلی روشن میکنه یا بعضی جاها غلظت رنگ غیر واقعی میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هم اکنون، ARMIN گفته است:

برای تجربه HDR، نمایشگر شما باید حداقل 1000 نیت روشنایی داشته باشه. اغلب مانیتورهای چنین سطحی از روشنایی ندارند و اگر مدعی HDR هستند، صرفا مارکتینگه.

پس این مانیتورها که ماداریم و نهایتش 400 نیت روشنایی دارن عملا بقول شما برای تبلیغاته 

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است:

پس این مانیتورها که ماداریم و نهایتش 400 نیت روشنایی دارن عملا بقول شما برای تبلیغاته 

بله صرفا مارکتینگه. هیچ اثر محسوسی در کیفیت محتوی نمایش داده شده نداره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هم اکنون، koorosh kabir گفته است:

من توی بازی اخیر RDR1 تست کردم شبها رو خیلی تیره میکنه غیر واقعی با وجود نور مثلا چراغ برق و روزها رو خیلی روشن میکنه یا بعضی جاها غلظت رنگ غیر واقعی میشه

کلا انگار روح از روشنایی و رنگها گرفته میشه. جالبیش اینه که این مانیتورها گرونترم هستن و ملت هم بهش بها میدن در حالیکه هیچ نقطه مثبطی بنظر من نداره

لینک به دیدگاه

بله من  با HDR400  تست کردم

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان اصلا مانیتور 1000 نیت به بالا توی بازار چیزی موجود هستش؟
423302489_Screenshot2024-11-14at08-17-3032SamsungOdysseyG8G80SD..thumb.png.416015ceb546fbf98e99a4861c922df0.png

اینم اگه 1000 نیت باشه با این قیمت نمیصرفه که 😢

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

423302489_Screenshot2024-11-14at08-17-3032SamsungOdysseyG8G80SD..thumb.png.416015ceb546fbf98e99a4861c922df0.png

کولر مستر Tempest CMI-GP27-FUS

مانیتور باید مینی لد با زونهای زیاد باشه و از لوکال دیمینگ هم پشتیبانی بکنه همچین مانیتوری کیفیت تصویر استثنایی تحویل میده به خصوص در حالت hdr

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
5 دقیقه قبل، WAR گفته است:

مانیتور باید مینی لد با زونهای زیاد باشه و از لوکال دیمینگ هم پشتیبانی بکنه همچین مانیتوری کیفیت تصویر استثنایی تحویل میده به خصوص در حالت hdr

الان این مینی لد با میکرو لد داستانش فرق میکنه ؟
بحث سوختن پنل هاشون ،  مثل اولد ها هستش یا دوام بیشتری دارن ؟
خداییش زور داره این مقدار هزینه برای این ابعاد
فکر کنم TV ها بهتر باشن برای دیدن یا بازی کردن محتوای HDR

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است:

میکرو لد کیفیت بالاتری داره چون هر پیکسل نور جدا داره.همون الدها هم الان با فناریهایی که دارن به ندرت دچار جاماندگی تصویر میشن.

نمیشه گفت تلوزیون بهتره یا مانیتور بهتره بستگی به مشخصات و فناوری صفحه شون داره اما در کل تلوزیون خیلی به صرفه تره

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
من با oddessey g7 تست کردم چند وقت پیش(600 نیت هست انگار)
فوق العاده بی روح میشد و رنگ های کاملا مصنوعی و بی روح رو نشون میداد.

یه جا هایی هم انقدر تاریک میکرد که 3 متر جلوتر رو نمیدیدم.
درکل احساس میکنم بیشتر جنبه مارکتینگ داره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
32 دقیقه قبل، WAR گفته است:

یعنی این مانیتور که فرمودین میتونه کاملا از hdr پشتیبانی کنه و کیفیت تصویر تفاوت کنه و خوبتر بشه؟

لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، WAR گفته است:

رسما با این بودجه میشه دوتا مانیتور گرفت که بنظرم اصلا منطقی نیست.

ویرایش شده توسط ViCT0R
جمع و تفریق اشتباه😂✌
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

مانیتور گیمینگ شیائومی 27 اینچ مدل Redmi Gaming Monitor G Pro 27 2K Mini LED 180Hz 2024

اینم هست قیمتش الان 29 خورده ای ، قبلا 26-27 بود 

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

سلام دوستان 

نظرتون  درباره HDR چیه؟ تو سایتها کلی مقاله و تعریف و توصیف از HDR هست ولی آیا همانگونه که میگن هست؟ بعضی گیمها هم از HDR پشتیبانی میکنن ولی بنظر من و تجربه خودم از لحاظ بصری باعث خفگی رنگها میشه. کلا دوسدارم HDR خاموش باشه تا روشن. نمیخوام بحث در موردش بکنیم و حرفهای تخصصی بگیم. میخوام ببینم تجربه شما رو و اینکه کلا دوسش دارین یا نه رو بفرمایین.

تکنولوژی-HDR-چیست.jpg

درود 

دوست عزیز اون hdr که شما تجربه کردی که رنگها خفه شدن و انگار بی روحن hdr نبوده وقتی مانیتورتون از hdr پشتیبانی نمیکنه اون حالت پیش میاد و اکثرا مانیتورهای بازار hdr فیک دارن و هیچ کدوم اچ دی آر واقعی رو نمایش نمیدن اچ دی آر 2 تا کار خیلی مهم انجام میده مرز سفید و سیاه رو کاملن تفکیک میکنه که اصطلاحن بهش میگن های لایت و گستره ی رنگی و کیفیت نمایش رنگهارو خیلی بالا میبره و یه نکته بسیار مهم اینکه hdr هم تنظیمات مخصوص خودش رو داره و اگر مانیتورتون واقعا ساپورت بکنه داخل گیم اجازه دسترسی به اون تنظیمات بهتون داده میشه و شما خودتون باید تنظیمات دلخواهتون رو اعمال کنید یچیز پیش فرض تعیین شده نیست و گیم به گیم تفاوت داره خیلیا از hdr رد دد 2 ناراضی هستن ولی hdr فوربیدن وست رو عالی میدونن پس به توسعه دهنده بازی هم بستگی داره....اینکه مانیتور باید 1000 نیت روشنایی داشته باشه درسته ولی یه استثنا اینجا وجود داره و اون اولدها هستند اولدها هیچ وقت از لحاظ روشنایی به پایه مانیتورهای معمولی با کیفیت یا  مینی ال ای دی ها نمیرسن مگر در موارد خاص مثل مدل pg32ucdm asus و lg g4 که بترتیب سلاطین دنیای مانیتورها و تلویزیون ها هستن...ولی همونطور که بالا اشاره کردم یکی از ویژگی های hdr ارائه یه هایلایت تمیزه و این ویژگی توی اولدها بسیار عالی انجام میشه حتی اگر اون اولد از hdr 400 پشتیبانی کنه...و وظیفه دیگش که نمایش رنگهای غنی و زیباست رو اولدها چون ذاتن این ویژگی داخلشون  هست بسیار عالی انجام میدن...   شما یه آسمون پرستاررو فرض کن هایلایت یعنی مرض بین نوری که ستاره ها ساطع میکنن و تاریکی آسمون کاملا تفکیک شده باشه و این کار رو اولدها استادانه انجام میدن و علتشم اینکه میلیون ها زون دارن که همون پیکسل ها میشه و مثل مینی ال ای دی ها تعداد زون هاشون محدود به 500 1000 یا 2000 نیست و میلیونهاست .... ولی با همه ی این تفاسیر اگر مانیتورتون کاملن از hdr پشتیبانی بکنه دیگه حاضر نیستید به حالت sdr برگردید کاملن دنیای متفاوتیه...

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، WAR گفته است:

ازین مانیتور دوری کنید که دنیایی از مشکلاته

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

درود

میکرو ال ای دی اصلن تجاری نشده و هنوز خیلی راه داره تا وارد بازار بشه و قیمت هایی که برای خریدشون ارائه میشه نجومیه لی آینده شاید متعلق به این تکنولوژی باشه که اتفاقا سامسونگم پیشتازه تو حوزه

مینی ال ای دی یه پنل جدید نیست و بیشتر میشه اونو یه بکلایت جدید دونست که متشکله از زون های متعدد که نور رو به سمت پنل روانه میکنن حالا هرچقدر تعداد این زون ها بیشتر باشه روشنایی مانیتور بالاتر و هاله کمتر میشه...

مینی ال ای دی یه بکلایت هوشمند که جاهایی که لازمه نور پس زمینرو خاموش میکنه و در نتیجه کنتراست بسیار بیشتری نسبت به مانیتورهای معمولی ارائه میده ولی یه ایراد داره وقتی مثلن دارید یه فیلم میبینید و اون فیلم زیرنویس داره دور زیرنویس یه سری هاله تشکیل میشه و علتشم کمبود تعداد زون هاست و این مشکل وقتی از کناره ها به مانتور یا تلویزیون نگاه بکنید شدیدتر میشه...ولی خوب hdr خوبی رو ارائه میدن ولی خوب توی هایلایت و تفکیک سیاه و سفید به پای اولدها نمیرسن

در مورد دوام از اولدها با دوامترن ولی خوب در صورت خرابی بکلایت هزینه بالایی باید برای تعویض پرداخت بشه چون بکلایتشون معمولی نیست و گرون قیمته

تلویزیون ها هم اکثرا hdr فیک تحویلتون میدن مگر مینی ال ای دیها یا تلویزون های سونی که از بکلایت فالد یا فول اری لوکال دیمینگ پشتیبانی میکنن

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

مانیتور گیمینگ شیائومی 27 اینچ مدل Redmi Gaming Monitor G Pro 27 2K Mini LED 180Hz 2024

اینم هست قیمتش الان 29 خورده ای ، قبلا 26-27 بود 

این مانیتور همه چیش خوبه ولی خوب هیچ ارزونی بی حکمت نیست ارزونی منظورم توی حوزه مینی ال دی هاست ...هاله هایی که توی این مانیتور تشکیل میشه انقدر بده که ترجیح میدی لوکال دیمینگ رو خاموش کنید و عملن یه مانتیور ips با بکلایت بلید افتضاح دارین...توی دیوار برای فروش گذاشته بودن 10 تومن زیر قیمت و علتشم واضح بود که چرا...

1 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
من با oddessey g7 تست کردم چند وقت پیش(600 نیت هست انگار)
فوق العاده بی روح میشد و رنگ های کاملا مصنوعی و بی روح رو نشون میداد.

یه جا هایی هم انقدر تاریک میکرد که 3 متر جلوتر رو نمیدیدم.
درکل احساس میکنم بیشتر جنبه مارکتینگ داره.

کاش توی بازی doom eternal تست میکردید البته با تنظیمات خوب اون موقع متوجه کیفیت اچ دی آرش میشدید odyssey g7 با همه مشکلات کوچیکو بزرگی که داشت توی اچ دی آر بعضی جاها خوب عمل میکرد

ویرایش شده توسط phoenixia
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...