رفتن به مطلب

نظرسنجی و تبادل نظر در مورد فناوری HDR

RAMIN VAMP
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

17 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است:

ولی واقعا کیف میکنم از تصاویر. اگه شما نبودین اصلا من با الد به این زودیا آشنا نمیشدم. من خیلی رو گرافیک حساسم واسه همین خیلی میچسبه. اصلا انگار گرافیک گیمها 10 سال رفته جلوتر. انگار 6090 دارم و گیمهای 5 سال بعد. دارم دیوونه میشم. واقعا ارزش هزینه رو داره. پیشنهاد میدم به دوستان حتما اگه در توانشون هست ارتقا بدین به اولد. مثلا کسی که 3090داره بره 3070 بخره ولی مانیتورش رو به اولد ارتقا بده. باور کنین  دوبرابر نتیجه میده

اختیار دارید داداش یکی از دلایل این حس متفاوت گیم ها تو مانیتور الد بخاطر رسپانس تایم وحشتناک پایین هست  فک کنم زیر نیم میلی ثانیه باشه  اونم واقعی این خودش باعث تفاوت خیلی چشم گیر و روانی فوق العاده میشه تو بازی ها حالا اون کنتراست و سیاهی فوق العاده به کنار 

پیشنهاد بنده تجربه بازی بازی rdr۲ هست  نصب بفرمایید و اگر فیلم بین هستید حتمی مجدد فیلم میان ستاره ای کریستوف  نولان با کیفیت 4k hdr نگاه کنید 

⚘️🙏

لینک به دیدگاه

• ارسال 51
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

...

ویرایش شده توسط ViCT0R
لطفا حذف بشه3>
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...