رفتن به مطلب

ایا بازی خدای جنگ رگناروک به سیستمم میخوره و میتونم با چه کیفیتی اجراش کنم

FANTOM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

مشخصات سیستم
cpu:i5 3570
gpu: rx580 
Ram:8gb
ایا ردد 2 و خدای جنگ رگناروک رو اجرا میکنه با  چه کیفیتی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ردد رو میتونی اجرا کنی با تنظیمات متوسط 

ولی خدای جنگ نه 

من الان دارم بازی میکنم با گرافیک ۱۶۶۰ تی ای روی تنظیمات متوسط هم فریم خوبی نمیداد 

مجبور شدم ۶۶۰۰ ایکس تی رو بزارم رو سیستم 

۱۰۸۰ و تنظیمات الترا بالای ۶۰ فریم میگیرم 

رم سیستم هم ۱۰ گیگ پر میکنه 

لینک به دیدگاه

هم اکنون، WINNER گفته است:

ردد رو میتونی اجرا کنی با تنظیمات متوسط 

ولی خدای جنگ نه 

من الان دارم بازی میکنم با گرافیک ۱۶۶۰ تی ای روی تنظیمات متوسط هم فریم خوبی نمیداد 

مجبور شدم ۶۶۰۰ ایکس تی رو بزارم رو سیستم 

۱۰۸۰ و تنظیمات الترا بالای ۶۰ فریم میگیرم 

رم سیستم هم ۱۰ گیگ پر میکنه 

مانیتور زیاد رزولوشن بالایی نداره 720p کیفیت مانیتوره ایا میتونم 40 فریم بگیرم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، FANTOM گفته است:

مانیتور زیاد رزولوشن بالایی نداره 720p کیفیت مانیتوره ایا میتونم 40 فریم بگیرم؟

دانلود کنید تست کنید 

بهترین کاره 😁

لینک به دیدگاه

برای گاد آف وار رکناروک رم سیستم رو 16 باید بکنید و کارت گرافیک باید 8 باشه که فکر کنم هست با 4 یا 6 اصلا ران نمیشه و خطا میده. بنده با 580 روی 1080 با fsr روشن و روی مدیوم بین 70 تا 100 فرم میگیرم. یه مسئله دیگه اینه که بازیهای جدید خصوصا پورت شده های سونی بسیار به ssd وابسته هستند که بهتره m2 باشه تا ساتا  وگرنه داخل بازی لگ و گیر خواهید داشت. قابل توجه دوستانی که قصد خرید کارت گرافیک دارند به هیج وجه کارتهای 4  گیگ نخرید چون در بازیهای جدید اصلا بازی اجرا نمیشه. من 570 4 گیگ تست کردم اکثر بازیهای جدید خطا میزد و اجرا نمیشد.6 گیگ رو تست نکردم ولی اونم خیلی نباید اوضاش جالب باشه.

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، FANTOM گفته است:

مشخصات سیستم
cpu:i5 3570
gpu: rx580 
Ram:8gb
ایا ردد 2 و خدای جنگ رگناروک رو اجرا میکنه با  چه کیفیتی؟

همین باندل رو با رم 12 تست کردم تو تنظیمات پایین خدای جنگ رو راحت اجرا کرد

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، blooder گفته است:

برای گاد آف وار رکناروک رم سیستم رو 16 باید بکنید و کارت گرافیک باید 8 باشه که فکر کنم هست با 4 یا 6 اصلا ران نمیشه و خطا میده. بنده با 580 روی 1080 با fsr روشن و روی مدیوم بین 70 تا 100 فرم میگیرم. یه مسئله دیگه اینه که بازیهای جدید خصوصا پورت شده های سونی بسیار به ssd وابسته هستند که بهتره m2 باشه تا ساتا  وگرنه داخل بازی لگ و گیر خواهید داشت. قابل توجه دوستانی که قصد خرید کارت گرافیک دارند به هیج وجه کارتهای 4  گیگ نخرید چون در بازیهای جدید اصلا بازی اجرا نمیشه. من 570 4 گیگ تست کردم اکثر بازیهای جدید خطا میزد و اجرا نمیشد.6 گیگ رو تست نکردم ولی اونم خیلی نباید اوضاش جالب باشه.

رم گرافیک 8 هستش

لینک به دیدگاه

احتمال زیاد نتونی بازی کنی فریم پایین و ناپدید شدن تکسچرا یعنی دیر لود میشه وسط بازی  پردازندت سال 2012 و ضعیفه کارتت خوبه رگناروک ویرایش نسل نهمی و ردد نسل هشتمی حتی با اپدیت 

https://youtu.be/N7ru6ey2qoc?si=YyMnDnpgO8AA4xfW

ی نگاهی بنداز تازه ویندوز ltsc 

لینک به دیدگاه

هم اکنون، mehran 1st NOOB گفته است:

احتمال زیاد نتونی بازی کنی فریم پایین و ناپدید شدن تکسچرا یعنی دیر لود میشه وسط بازی  پردازندت سال 2012 و ضعیفه کارتت خوبه رگناروک ویرایش نسل نهمی و ردد نسل هشتمی حتی با اپدیت 

خب گاد اف وار که هیچ ردد هم نمیشه یعنی؟

لینک به دیدگاه

و توی این ویدیو گاد اف وار 2018 اومده که خودم با فریم 60 بازیش میکنم با تنظیمات اورجینال

لینک به دیدگاه

بازی ها تو هر نسل تغییرات زیادی به واسطه موتورهای بازیسازی پیدا میکنند این موتورها هستند که قدرت پردازش تحت شعاع قرار میدن مسلما بازی های قدیمی با سخت افزارت اوکی میشه ولی بازی های جدید مشکل fps و فریم دراپ و لگ و بالا بردن لود پردزاش پردازنده و گرافیک و مصرف بالا خیلی چیزای دیگه  ی بازی جدید مثل رگناروک هم تو رزولیشن 720p مطمئن باش تحت فشار میزاره سخت افزار شاید اجرا بشه ولی لذتی در کار نیست ،تجربه یکی از اطرافیانم که تجربه بازی با کارت gt730 با پردازنده i5 6400 داشت همیشه مینالید ،بازیرو میتونی تجربه کنی ولی اون لذت نمیبری  ازش ،کسیم نمیاد مادی بده که یسری کارهای پردازشی ببنده یا کمتر کنه که بهینه بشه چون دیگه صرف نمیکنه ،تونستن میتونی بازی کنی نمیگم نمیشه بازی کرد رگناروک ولی خب لذت کسی که با همین کارت rx580 که دستته ولی با پردازنده مثل i5 9400 داره یا i3 10100 نمیبری . امیدوارم منظورمو گرفته باشی دیگه وقت تغییر تو سخت افزارته باید تغییر کنه نسبت به سخت افزار جدید اینتل اولترا کور که خیلی مالی نیستن برای گیم فعلا ولی با تکنولوژی جدید که اینتل معرفی کرده اینده به نفع اینتل الان سیزده نسل عقبی خودت بشین با خودت چند چند کن ببین کجای کاری

ویرایش شده توسط mehran 1st NOOB
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، FANTOM گفته است:

و توی این ویدیو گاد اف وار 2018 اومده که خودم با فریم 60 بازیش میکنم با تنظیمات اورجینال

اجرا بشه نشه رگناروک وقت تلف کنیه با اینکه گرافیک خوبی داره داستان بازی خوب نیست

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، mehran 1st NOOB گفته است:

بازی ها تو هر نسل تغییرات زیادی به واسطه موتورهای بازیسازی پیدا میکنند این موتورها هستند که قدرت پردازش تحت شعاع قرار میدن مسلما بازی های قدیمی با سخت افزارت اوکی میشه ولی بازی های جدید مشکل fps و فریم دراپ و لگ و بالا بردن لود پردزاش پردازنده و گرافیک و مصرف بالا خیلی چیزای دیگه  ی بازی جدید مثل رگناروک هم تو رزولیشن 720p مطمئن باش تحت فشار میزاره سخت افزار شاید اجرا بشه ولی لذتی در کار نیست ،تجربه یکی از اطرافیانم که تجربه بازی با کارت gt730 با پردازنده i5 6400 داشت همیشه مینالید ،بازیرو میتونی تجربه کنی ولی اون لذت نمیبری  ازش ،کسیم نمیاد مادی بده که یسری کارهای پردازشی ببنده یا کمتر کنه که بهینه بشه چون دیگه صرف نمیکنه ،تونستن میتونی بازی کنی نمیگم نمیشه بازی کرد رگناروک ولی خب لذت کسی که با همین کارت rx580 که دستته ولی با پردازنده مثل i5 9400 داره یا i3 10100 نمیبری . امیدوارم منظورمو گرفته باشی دیگه وقت تغییر تو سخت افزارته باید تغییر کنه نسبت به سخت افزار جدید اینتل اولترا کور که خیلی مالی نیستن برای گیم الان سیزده نسل عقبی خودت بشین با خودت چند چند کن ببین کجای کاری

یعنی یه i5 9400 و یه مادربرد h110بخرم سر جمع ۵ تومن مشکلم حل میشه؟

لینک به دیدگاه

بهتره که یدفعه سیستم بهتر بگیری i5 12400f حداقل بگیری برای گیمرهای حرفه ای بودجه‌ای (budget از نظر انگلیسی) بهتره یا ی مادربرد h610 میتونی ببندی چون جواب میده مثل asus h610ma d4 یا asus h610mk d4 یا giga h610m s2h یا msi h610mg ddr4 یا asrock h610m hdv/m2 مادربرد خوب h610 بگیر که پتانسیل بخش vrm خوبی دارند بقیشون باید به vrm دقت کنی که قدرت امپراج vrm بتونه پایدار نگه داره پردازنده رو وگرنه برق کافی به cpu نرسه دچار لو ولتاژ tpu براثر گرمای ماسفت و چوک وخارن بعبارتی بشه فرکانس کم میکنه البته این پردازنده خیلی پرمصرف نیست و در بخش گیم همون 65 وات pl1 میزنه تو برنامه ای مثل cinibench برسه به 74 وات تا 80 پس دقت کن تو خرید مادربرد مدلای h610 زیاده برای i3 همشون خوبن ولی پردازنده پیشنهادی ی پردازنده ۶ هسته ای ،من بهت پردازنده i5 9400پیشنهاد نمیکنم و h110 برای سری ۶ و ۷ شما باید سری h310 بگیری که وقتی داری هزینه میکنی یدفعه بده چیز خوب بردار خواستی من i3 12100f دارم برای فروش مال خودمه از ابتدا دستم بوده باهاش گیم زدم ولی سیستم کولینگ خوب بود فقط میمونه مادربردت  برای کارتت هم خوبه تا rtx 3060 و rx6600xt میتونی روش بندازی ولی پیشنهادم باز همون i5 12400f اگر گیمر حرفه ای هستی از نوع اقتصادی یا اینکه بدی i5 13400f برداری با ی مادربرد b760 یا amd r5 7500f اگر پول داری 14600k یا amd r5 7600x بگیری مادربرد خودشونم هست خواستی راهنماییت میکنم

لینک به دیدگاه

بهتره که یدفعه سیستم بهتر بگیری i5 12400f حداقل بگیری برای گیمرهای حرفه ای بودجه‌ای (budget از نظر انگلیسی) بهتره یا ی مادربرد h610 میتونی ببندی چون جواب میده مثل asus h610ma d4 یا asus h610mk d4 یا giga h610m s2h یا msi h610mg ddr4 یا asrock h610m hdv/m2 مادربرد خوب h610 بگیر که پتانسیل بخش vrm خوبی دارند بقیشون باید به vrm دقت کنی که قدرت امپراج vrm بتونه پایدار نگه داره پردازنده رو وگرنه برق کافی به cpu نرسه دچار لو ولتاژ tpu براثر گرمای ماسفت و چوک وخارن بعبارتی بشه فرکانس کم میکنه البته این پردازنده خیلی پرمصرف نیست و در بخش گیم همون 65 وات pl1 میزنه تو برنامه ای مثل cinibench برسه به 74 وات تا 80 پس دقت کن تو خرید مادربرد مدلای h610 زیاده برای i3 همشون خوبن ولی پردازنده پیشنهادی ی پردازنده ۶ هسته ای ،من بهت پردازنده i5 9400پیشنهاد نمیکنم و h110 برای سری ۶ و ۷ شما باید سری h310 بگیری که وقتی داری هزینه میکنی یدفعه بده چیز خوب بردار خواستی من i3 12100f دارم برای فروش مال خودمه از ابتدا دستم بوده باهاش گیم زدم ولی سیستم کولینگ خوب بود فقط میمونه مادربردت  برای کارتت هم خوبه تا rtx 3060 و rx6600xt میتونی روش بندازی ولی پیشنهادم باز همون i5 12400f اگر گیمر حرفه ای هستی از نوع اقتصادی یا اینکه بدی i5 13400f برداری با ی مادربرد b760 یا amd r5 7500f اگر پول داری 14600k یا amd r5 7600x بگیری مادربرد خودشونم هست خواستی راهنماییت میکنم

الان یدونه مادر برد و سی پی یو با قیمت خوبی توی دیوار ایا این خوبه؟
مادربرد z490 tuf gaming Asus wifi سی پی یو i3 10100f box

لینک به دیدگاه

خوبه کارکردس؟

قیمتش میارزه بگیر

فکر کنم بخاطر مادربرد هزینه زیادی باید بدی اونقدر بکارت نمیاد سری z ،برای پردازندت h 410 و b 460 بسته

بجای هزینه مادربرد الکی پردازنده بهتر با ی مادربرد به قیمتشو بگیر

لینک به دیدگاه

خوبه کارکردس؟

قیمتش میارزه بگیر

فکر کنم بخاطر مادربرد هزینه زیادی باید بدی اونقدر بکارت نمیاد سری z ،برای پردازندت h 410 و b 460 بسته

خوب یه پردازنده خوب و مادربرد خوب با بودجه 5 تومن بگو

لینک به دیدگاه

با پنج تومن هیچی 😂 فقط پردازندت میشه ۶ تومن کارکردش رو این قیمت

هزینه کن چاره ای نیست 

۱۲۱۰۰ میتونی بگیری با مادربرد اگر گیرت بیاد معمولا کم پیدا میشه باندلی یا مادربرد تک کارکرده بهت گفتم من دارم خودم ولی مادربرد نمیفروشم اینم میتونی بگیری بگرد شاید پیدا کنی باندل  ولی باز پنج تومن نمیشه یکم کیسه رو شل کن

لینک به دیدگاه

خوبه کارکردس؟

قیمتش میارزه بگیر

قیمتش 10 تومنه

لینک به دیدگاه

نمیصرفه ده تومن با همین مادربرد و پردازنده بهتر میگیری اکبند ،مادربرد h610

مادربردش h410 یا b460 بود معمولی قیمت باندلش خوب میشد ارزش داشت بیشتر سر مادربرد گیره 

لینک به دیدگاه

بزار خیالت راحت کنم باید ی سیستم بگیری

الان تو بخوای هر پردازنده جدید بگیری حتی ۹۴۰۰ که پیشنهاد نمیشه مثلا 10100 خوبه تو جدیدا  باید رم ddr4 بگیری, ssd اگر داری همونو بنداز تو بازی خیلی فرق نمیکنه لودینگ تو کارای دیگه مثل بوت تاثیرشو میزاره 

بخوایم ۱۲۱۰۰ به بالا بگیری باید مادربرد رم و کولر ssd به فکرش باشی الانم کارکرده اینا یکم سخت پیدا میشه چون هر کی داره استفادشو میبره نمیاد بده 

لینک به دیدگاه

باندل خوبی ویکتور معرفی کرده فقط میمونه ی رم 3200 16 گیگ با ی ssd 1tb بگیر حتما بازی جدید صرف نمیکنه 512mb ی کولر ag200 میتونی بگیری بهتر از این 12100f با msi h610me که تقریبا قیمت باندلش همین حدود میشه خیلی فرق نمیکنه ولی 25% پرفورمنس بیشتر بهت میده تو بازی کارای عملیاتی هم سنیگل کور هم مولتی کور 

لینک به دیدگاه

بزار خیالت راحت کنم باید ی سیستم بگیری

الان تو بخوای هر پردازنده جدید بگیری حتی ۹۴۰۰ که پیشنهاد نمیشه مثلا 10100 خوبه تو جدیدا  باید رم ddr4 بگیری, ssd اگر داری همونو بنداز تو بازی خیلی فرق نمیکنه لودینگ تو کارای دیگه مثل بوت تاثیرشو میزاره 

بخوایم ۱۲۱۰۰ به بالا بگیری باید مادربرد رم و کولر ssd به فکرش باشی الانم کارکرده اینا یکم سخت پیدا میشه چون هر کی داره استفادشو میبره نمیاد بده 

اس اس دی 256 گیگ دارم ولی چون ماددربردم ساتا 3 پشتیبانی نمیکنه نصف قدرتو استفاده میکنه کولر خنک کننده پردازده خوب دارم جلد کیس خوب دارم گرافیکمم اوکیه یه پاور 450 وات گرین اکو هم دارم که نو نو فقط مادربرد و رم و پردازنده نیازه

هم اکنون، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
بهترین ارتقا از نظرم:
H510Mk 
10100F 

قیمتشون خوبه شاید همینارو بخرم

لینک به دیدگاه

مبارکه چون lga1200 کولرت اوکی میشه روش نیازی به کولر جدید نیست مشکلی نیست رمم میتونی ی 3200بنداز حتما که تاثیرشو بزار یا 3000 حالا بعدها پول دستت اومد ی ssd بگیر 

Lexar nm620 1tb

Crucial p3 1tb 

Wd sn550 1tb

Asgard an3 1tb

Pny 1tb مدلشو یادم رفت 

اینا اقتصادی و هم جواب پس دادن همشون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...