رفتن به مطلب

خرید قطعات برای سیستم بدون کیس

RAMIN VAMP
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام. بنده یه میز درست کردم که میخوام قطعات رو داخل اون ببندم. ولی هیچ جایی نمیبینم که قطعات اسمبل رو پیدا کنم. همون قطعات که سیستم رو بصورت اوپن میذارن روی میز. مثلا مادربرد بسته میشه بهش و کارت گرافیک بسته میشه به مفتول و ... خلاصه نظم میده. بی زحمت از اساتید راهنمایی میطلبم.

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
کامل متوجه نشدم,یه چیزی شبیه Lian Li DK-05F میخواید درست کنید؟
چند تا عکس بزارین که دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
کامل متوجه نشدم,یه چیزی شبیه Lian Li DK-05F میخواید درست کنید؟
چند تا عکس بزارین که دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.

بله دقیقا. میزش آماده است منتهی بسترش که مادربرد و کارت گرافیک بسته بشه بهش پیدا نمیکنم. نمیشه کیس رو برش بدم ببندم بهش. میخوام یچیز خوشگل و اصولی بشه

515kkdjjjmL._AC_SL1000_.jpg

لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است:

بله دقیقا. میزش آماده است منتهی بسترش که مادربرد و کارت گرافیک بسته بشه بهش پیدا نمیکنم. نمیشه کیس رو برش بدم ببندم بهش. میخوام یچیز خوشگل و اصولی بشه

برای این مورد بنظرم باید به تعمیراتی های تهران سر بزنید فکر نکنم بشه با راهنمایی بشه درست کردش.
به سه چهار پاساژ سخت افزاری سر بزنید هستند شاید کسی پیدا شد براتون اوکی کنه.
فکر نکنم بشه بدون تجربه قبلی درستش کرد و همون بستری که میفرمایید رو تهیه کرد چون حرکت خاصیه و توی ایران فکر نکنم افراد زیادی انجامش بدن.
باز اگه بشه پیچ و ... هاشو پیدا کرد یه چیزی, ولی سخته بنظرم تمیز در آوردنش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

برای این مورد بنظرم باید به تعمیراتی های تهران سر بزنید فکر نکنم بشه با راهنمایی بشه درست کردش.
به سه چهار پاساژ سخت افزاری سر بزنید هستند شاید کسی پیدا شد براتون اوکی کنه.
فکر نکنم بشه بدون تجربه قبلی درستش کرد و همون بستری که میفرمایید رو تهیه کرد چون حرکت خاصیه و توی ایران فکر نکنم افراد زیادی انجامش بدن.
باز اگه بشه پیچ و ... هاشو پیدا کرد یه چیزی, ولی سخته بنظرم تمیز در آوردنش.

تو سایتهای ریویو و بررسی قطعات مثل guru3d من دیدم سیستم هاشون اپن هستن بسته شدن به یه همچین چیزی. یعنی تو بازار اماده اش نیست پس اونا از کجا خریدن

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

تو سایتهای ریویو و بررسی قطعات مثل guru3d من دیدم سیستم هاشون اپن هستن بسته شدن به یه همچین چیزی. یعنی تو بازار اماده اش نیست پس اونا از کجا خریدن

اینکه یه کیسی آماده باشه که بشه روی میز بست رو من در ایران ندیدم تا به امروز.
شاید بشه یه سیستم رو به میز متصل کرد ولی اینکه خوشگل باشه و مثل اونا,من در ایران ندیدم.
از این سبک میز هایی که کیس هستند هم فقط همین مدل لیانلی در ایران موجوده.
موفق و پیروز باشید.

لینک به دیدگاه

سلام، رامین جان فکر نکنم این موارد به صورت حاضری در دسترس باشه. میتونی متریالش رو تهیه کنی و بدی برات با لیزر خیلی دقیق برش بزنن. دقیق و تمیز در میاد. میتونی از جنس آکریلیک بی رنگ که خیلی شفاف و با دوامه استفاده کنی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
12 ساعت قبل، Fido گفته است:

سلام، رامین جان فکر نکنم این موارد به صورت حاضری در دسترس باشه. میتونی متریالش رو تهیه کنی و بدی برات با لیزر خیلی دقیق برش بزنن. دقیق و تمیز در میاد. میتونی از جنس آکریلیک بی رنگ که خیلی شفاف و با دوامه استفاده کنی.

سلام. یعنی اندازه هاشو دقیق دربیارم عین اون میتونن برش بزنن؟ اکرلیک همون تلق خودمونه که با دوام تره؟ جایی میشناسی این برش رو بزنن؟ پایه گرافیک رو چیکار کنم. از همون اکریلیک میشه درستش کرد؟

ویرایش شده توسط RAMIN VAMP
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

سلام. یعنی اندازه هاشو دقیق دربیارم عین اون میتونن برش بزنن؟ اکرلیک همون تلق خودمونه که با دوام تره؟ جایی میشناسی این برش رو بزنن؟ پایه گرافیک رو چیکار کنم. از همون اکریلیک میشه درستش کرد؟

آره با لیزر خیلی دقیق برش میزنن. آکریلیک هم یه نوع طلق هستش که با دوامتره. در این مورد میتونی به این تابلو سازیها یه سر بزنی اونا میتونن خوب راهنماییت بکنن. خودشون هم برش میزنن. ‍

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...