رفتن به مطلب

مشکل پاور و راهنمایی برای خرید پاور و فن کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
من یک سیستم قدیمی دارم و برای وب گردی و دانلود استفاده می کنم. داشتم کار می کردم یکدفعه یک صدای انفجار از توی کیس اومد و بوی سوختگی هم اومد. جستجو کردم انگار خازن پاور ترکیده ولی من الان 10 ساعته باهاش کار می کنم ولی هیچ مشکلی وجود نداره و مثل قبل قشنگ داره کار می کنه. من توی قسمت بایوس فکر کنم قبلنا می تونستم دور فن پاور ببینم ولی الان نوشته 0RPM و چیزی نشون نمیده. دقیقا مطمئن نیستم شایدم اشتباه می کردم نمی دونم
کلا مطمئن نیستم خازنی یا چیزی از پاور ترکیده باشه و چون مطمئن نیستم از چی بوده نمی دونم چیکار کنم
پاور قدیمی من اسمش Green 535A هستش
توی بایوس یک گزینه داره که power fail فکر کنم نوشته اینو منم enable می کنم بعد که ریستارت می شه یک صدای نویز ممتد همینجوری شنیده می شه و صدای بوق نیست. نمی دونم پاور سالم هم باشه این نویز با enable کردن شنیده می شه یا نه
توی سایت گرین هزینه بررسی و تست پاور نوشته شده که لینکش رو میذارم که برای تست و بررسی پول زیادی می گیرن.
مال من هم خارج از گارانتیه هم چون تهران نیستم احتمالا شهرستان حساب می کنن
https://green-guarantee.ir/Tariff

نظر شما چیه من ببرم نمایندگی گرین تستش کنن و مثلا اگه خازنش ترکیده بود تعویض کنن و اگه فنش کار نمی کرد اونم تعویض کنن یا اینکه پاور جدید بخرم.
سیستم من اینه:
Gigabyte EP45T-UD3LR
Core 2 Due E7500
 Ram 2 X 2GB 1333MHZ
سه تا هارد دیسک یکی 7200 و دو تا 5400
یک اس اس دی 250 گیگ
یک دی وی دی رام و یک دی وی دی رایتر
پرینتر و اسکنر
فن گرافیک خراب شد روش یک فن 90 یا 92 میلی گذاشتم
یک فن 120 جلوی کیس و یکی عقب کیس دارم

این اطلاعات رو توی سایت گرین وارد کردم حداقل پاور نوشته 450 وات بگیر که از نظر قیمتی واقعا برای این سیستم ارزش نداره دومیلیون 200 تا دو میلیون 400 بدم
می شه شما دستی حساب کنی نهایت مصرف سیستم چقدره و مثلا پاور 300 واتی گرین جواب میده؟ و شما چه پاوری پیشنهاد میدی از گرین باشه فکر کنم بهتر باشه
بعد به نظر شما ببرم یک جایی این پاور قبلی رو تست کنن که ببینن سالمه که الکی هزینه نکنم؟ چقدر میگیرن تستش کنن چون شاید نیاز به باز کردن هم داشته باشه. به نظر شما اگه گفتن مشکل داره ولی تعمیر می شه ارزش داره بدم تعمیرش کنن و بعد بفروشمش. با اینکار چقدر دستم میاد. چون اینجوری قیمت درستی نمی خرن. به عنوان داغی هم نمی دونم چند می خرن که ببینم ارزش داره یا نه؟
فن پشت کیس هم می خوام یکی جدید بخرم و قبلی گرین 120 بود اولترا سایلنت و فقط 20 دسی بل صدا داشت که آدم اصلا متوجه نمی شد. الان دیگه تولید نمی شه و فن های کیس جدید گرین قیمت بالایی دارن. به نظر شما اینی که توی دیجی کالا هست به نظر شما بخرم

ویرایش شده توسط EHSAN.K
حذف لینک فروشگاهی غیر از لیون کامپیوتر
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

عمر پاور 5 ساله. دیگه خیلی دسته بالا بگیریم 7 سال. بعدش باید عوض بشه. سیستم هرچقدر قدیمی هم باشه، مجبورید هزینه کنید.

یه پاور 480 وات GP480A EUD گرین پیشنهاد میشه.

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام دوست عزیز

عمر پاور 5 ساله. دیگه خیلی دسته بالا بگیریم 7 سال. بعدش باید عوض بشه. سیستم هرچقدر قدیمی هم باشه، مجبورید هزینه کنید.

یه پاور 480 وات GP480A EUD گرین پیشنهاد میشه.

سلام مهندس عزیز

با توجه به بودجه و اینکه سیستم قدیمیه اگه پاور GP400A-ECO Rev3.1 بگیرم مشکلی پیش میاد؟

اینکه شما گفتید 5 تا 7 سال. مثلا اگه یک سیستم جدید بعدا بخرم و پاور خیلی با کیفیتی هم بخرم باز هم بدون اینکه پاور خراب بشه بعد از 5 سال یا 7 سال باید پاور عوض کنم یا اینکه صبر کنم تا یک مشکلی به وجود بیاد و بوقی شنیده بشه و بعد اینکار انجام بدم. یا مثلا بعد از 5 سال ببرم برای تست که از عملکردش مطمئن بشم. نظر شما چیه

یه سوال هم دارم. در بایوس این مادربرد  در قسمت Health باید دور فن رو نشون بده یا کلا دور فن هیچوقت نشون داده نمی شه. نرم افزاری هست بتونم از توی ویندوز دور فن پاور ببینم

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، SN99 گفته است:

سلام مهندس عزیز

با توجه به بودجه و اینکه سیستم قدیمیه اگه پاور GP400A-ECO Rev3.1 بگیرم مشکلی پیش میاد؟

اگر هارد سیگیت نداری، مشکلی نیست، بگیر.

اینکه شما گفتید 5 تا 7 سال. مثلا اگه یک سیستم جدید بعدا بخرم و پاور خیلی با کیفیتی هم بخرم باز هم بدون اینکه پاور خراب بشه بعد از 5 سال یا 7 سال باید پاور عوض کنم

بله.

یا اینکه صبر کنم تا یک مشکلی به وجود بیاد و بوقی شنیده بشه و بعد اینکار انجام بدم. یا مثلا بعد از 5 سال ببرم برای تست که از عملکردش مطمئن بشم. نظر شما چیه

پاور وقتی خراب میشه در 99 درصد هیچ آثاری نداره و هیچ بوقی شنیده نمیشه، هارد دیسک ها و اس اس دی بدسکتور میگیرن، قطعات میسوزن، مادربرد میسوزه، قطعات یکی یکی آسیب میبینن و بعد متوجه میشین پاور خراب شده. اگر خیلی خوش شانس باشین خرابی پاور به شکل "روشن نشدن سیستم" بروز کنه.

نرم افزاری هست بتونم از توی ویندوز دور فن پاور ببینم

خیر

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

اگر هارد سیگیت نداری، مشکلی نیست، بگیر.

بله.

پاور وقتی خراب میشه در 99 درصد هیچ آثاری نداره و هیچ بوقی شنیده نمیشه، هارد دیسک ها و اس اس دی بدسکتور میگیرن، قطعات میسوزن، مادربرد میسوزه، قطعات یکی یکی آسیب میبینن و بعد متوجه میشین پاور خراب شده. اگر خیلی خوش شانس باشین خرابی پاور به شکل "روشن نشدن سیستم" بروز کنه.

خیر

جناب مهندس هارد سیگیت مشکلش با این پاور چیه برای دونستن پرسیدم

مانیتورو اسپیکر و پرینتر هم که وصل هستن امکان سوختن دارن؟

ویرایش شده توسط SN99
لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، SN99 گفته است:

جناب مهندس هارد سیگیت مشکلش با این پاور چیه برای دونستن پرسیدم

مانیتورو اسپیکر و پرینتر هم که وصل هستن امکان سوختن دارن؟

نمیتونم توضیح بدم.

مانیتور و اسپیکر پاور مستقل دارند. ارتباطی بین اونها و پاور کیس نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...