رفتن به مطلب

سوختن رم کامپیوتر بعداز اتصال کیس به تلویزیون

Hamed.Madadi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان حدود 1 سال هست من کیس کامپیوتر رو به تلویزیون وصل کردم و تو این مدت 3 عدد رم و یک مادربرد خراب شده ، به نظرتون تلویزیون میتونه باعث این مشکل شده باشه؟ به تلویزیون رسیور و گیرنده دیجیتال هم بیشتر از 5 سال وصل بوده و مشکلی نداشته 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من دایم یک تلویزیون داشت که کارت گرافیک میسوزوند 

دوتا کارت گرافیک روی این تلویزیون از دست دادن 

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، WINNER گفته است:

مادربرد قبلی اول گرافیک آنبردش سوخت همراه 2 عدد رم ، الان دو ماه هست این مادربرد رو خریدم دیروز یک رمش سوخت ، ولی بعداز 2 ماه استفاده سوخت 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، WINNER گفته است:

مدل تلویزیون الجی نبود؟

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

مادربرد قبلی اول گرافیک آنبردش سوخت همراه 2 عدد رم ، الان دو ماه هست این مادربرد رو خریدم دیروز یک رمش سوخت ، ولی بعداز 2 ماه استفاده سوخت 

وقتی تلوزیون روشن بود کابل تصویر رو جابجا میکردین؟منظور بیرون میاوردین یا جا میزدید

ویرایش شده توسط Grayli
لینک به دیدگاه

از سلامت برق کشی خانه اطمینان دارید؟ نوسان برق ندارید؟

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Grayli گفته است:

وقتی تلوزیون روشن بود کابل تصویر رو جابجا میکردین؟منظور بیرون میاوردین یا جا میزدید

نه اصلا از 11 شهریور که این باندل رو خریدم ، یک رم 8 گیگ داشت یه 4 گیگ داشتم انداختم بغلش ، اون رم 8 گیگ سالم هست فقط این رم 4 گیگ سوخت ، این سومین رم بود که سوخت ، وقتی مادربرد اول گرافیک آنبورد و 2 تا از رم هاش سوخت من همه قطعات رو عوض کردم از جمله پاور ، تلویزیون هم در سلامت کامل هست ، هر چی هست به خاطر تلویزیون هست که رم سیستم رو بعداز 82 روز سوزوند

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، mrp7 گفته است:

از سلامت برق کشی خانه اطمینان دارید؟ نوسان برق ندارید؟

نه اصلا من دو تا سیستم دارم که اکثرا روشن هستن یکی به مانیتور و یکیش به تلویزیون وصله ، تلویزیون قاتل گرافیک آنبرد و رم هست ، اتصال کیس به تلویزیون باعث سوختن رم میشه ، بعداز سوختن رم سوم متوجه این حقیقت شدم

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

نه اصلا من دو تا سیستم دارم که اکثرا روشن هستن یکی به مانیتور و یکیش به تلویزیون وصله ، تلویزیون قاتل گرافیک آنبرد و رم هست ، اتصال کیس به تلویزیون باعث سوختن رم میشه ، بعداز سوختن رم سوم متوجه این حقیقت شدم

چن تا چیز خیلی و به شدت معمولن ، یکیش خراب کردن سوکت Hdmi تلویزیون توسط یه ست اپ باکس بی کیفیت ، خراب کردن پورت های یو اس بی تلویزیون با فلش های بیکیفیت یا حتی خود ست اپ باکس هایی که پورت های یو اس بیشون درست طراحی نشده بعد چند بار استفاده پورتشون خراب میشه ، جریان کشی یک دفعه ای کابل لن بخاطر مودم های بی کیفیت ، خراب کردن اسپیکر های با کیفیت با امپلیفایر بی کیفیت ، و HDMI که کلا یکی از بدترین هاست چون همیشه رو خود کابل هم بار استاتیک جمع میشه و همیشه خدا یه شوکی میده به به دیوایس ها ، یکی از بهترین راها اینکه کلا قطع و وصل نشه کابل HDMI ، ولی اگه تلویزیون برند خوبیه معمولا کارت گرافیک ها هم همشون این تدابیر حفاظتی رو دارن پس احتمال خیلی زیاد یه مشکلی توی بنده ی کیس باشه که برای خودم هم همینطوره

اگه مولتی متر دور و برت نیست ، با یه فاز متر هم جواب میگیری ، بزنش به بک پلیت مادربرد (همون Sheild IO که همه یادشون میره بذارن برای اولین اسمبل ) ببین روشن میشه یا نه

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Sam-j گفته است:

همون Sheild IO که همه یادشون میره بذارن برای اولین اسمبل ) ببین روشن میشه یا نه

سلام میشه بیشتر توضیح بدهید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...