رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید موس و کیبورد گیمینگ

Darksoul
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر بودجه ایی که دارم چیزی حدود 6 تومن هستش که هم میخوام موس گیمینگ انتخاب کنم هم کیبورد 
واسه موس بین این دو مدل موندم واقعیتش ( cooler master mm311 &  REDRAGON ST4R PRO M917 RGB ) اگه هم موس دیگه ایی مد نظر دارید که قابلیت بهتری داره معرفی بفرمایید 
اگه امکانش هست چندین مدل معرفی کنید که قدرت انتخاب بهتری داشته باشم 
کیبورد هم میخوام از نظر اندازه کامل باشه فقط نام پد نداشته باشه ترجیحم اینه ردراگون بردارم چون فک نکنم کیبورد بهتری تو رنج قیمتی من گیر بیاد ولی بازم نمیدونم چه مدلی 
اگه نرم افزار اختصاصی داشته باشه هم که چه بهتر ( یعنی فقط با کیبورد نشه برنامه داد بهش )
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Darksoul گفته است:

تجربه استفاده از کیبورد رپو داشتید ؟ هدستش رو داشتم چنگی به دل نمیزد اصلا 

بله تجربه استفاده از نسخه فول سایزشو داشتم ،کیبرد با کیفیتی بوده و صدای کلیک هاشم بشخصه دوست داشتم ولی بستگی به شما داره که خوشتون بیاد از صدای زیاد یا خیر چون کلید آبی حتی با هدفون پشت بسته هم باز صداشو می‌شنوید.البته اگر میتونید بیشتر هزینه کنید گزینه های زیر هم هست :

https://www.tomshardware.com/reviews/cooler-master-sk622

Corsair k60 pro red led

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

بله تجربه استفاده از نسخه فول سایزشو داشتم ،کیبرد با کیفیتی بوده و صدای کلیک هاشم بشخصه دوست داشتم ولی بستگی به شما داره که خوشتون بیاد از صدای زیاد یا خیر چون کلید آبی حتی با هدفون پشت بسته هم باز صداشو می‌شنوید.البته اگر میتونید بیشتر هزینه کنید گزینه های زیر هم هست :

https://www.tomshardware.com/reviews/cooler-master-sk622

Corsair k60 pro red led

مدل ck720 رو میخوام تهیه کنم چیز خوبی به نظر میاد تخفیف هم خورده ظاهرا 
یا همین که شما گفتید sk622

ویرایش شده توسط Darksoul
لینک به دیدگاه

با درود، بنده مدل Corsair K60 pro red led  که آقا یاسین پیشنهاد دادند رو دارم و خیلی ازش راضیم، قبل اون Rapoo v500 pro داشتم که تعویضش کردم و همین مدل K60pro. کیبورد خوبیه و خریدش بهتون توصیه میشه.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Darksoul گفته است:

مدل ck720 رو میخوام تهیه کنم چیز خوبی به نظر میاد تخفیف هم خورده ظاهرا 
یا همین که شما گفتید sk622

این 2تا باهم فرق میکنند از لحاظ مدل و شرکت سازنده کلید ولی اگر بنا گیم باشه که گفتید کلید قرمز پیشنهاد میشه که k622 هست.

یه گزینه ارزونترهم که پیدا کردم rapoo mt510 هست که کلید مشکی هست البته بیسیم نیست ولی با بودجه شما کاملاً مطابقت داره .

لینک به دیدگاه

سلام من باشم کیبرد و ماوس bloody  بر میدارم چون اولا خیلی خیلی با کیفیت هستن و عملا مرگ ندارن دوم نرم افزار حرفه ای داره نکته سوم کیبرد هاش اپتیکال هست که از کیبرد های مکانیکال خیلی خیلی بهتر هستن . من کیبرد کورسیر داشتم لاجیتک داشتم رپو داشتم ولی هیچ کدوم به پای بلادی نرسیدن.

اگه ماوس بیسیم میخوای r90 bloody 

اگه ماوس باسیم بخوای این مدل ها خوبه  w95 j95s w70 w90 w60

کیبرد هم b865 خوبیه .

اگه کیبرد کوچیک بخوای b930 را یکی از سایت ها موجود داره میتونی تهیه کنید

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Fido گفته است:

با درود، بنده مدل Corsair K60 pro red led  که آقا یاسین پیشنهاد دادند رو دارم و خیلی ازش راضیم، قبل اون Rapoo v500 pro داشتم که تعویضش کردم و همین مدل K60pro. کیبورد خوبیه و خریدش بهتون توصیه میشه.

گزینه خوبیه از شرکت خیلی خوب ولی یکی صد در صد هستش یکی اینکه RGB نیست من ترجیحم مدلایی که نام پد ندارن هستن و ترجیحا پد استراحت مچ دست هم داشته باشه خوب میشه 

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

این 2تا باهم فرق میکنند از لحاظ مدل و شرکت سازنده کلید ولی اگر بنا گیم باشه که گفتید کلید قرمز پیشنهاد میشه که k622 هست.

یه گزینه ارزونترهم که پیدا کردم rapoo mt510 هست که کلید مشکی هست البته بیسیم نیست ولی با بودجه شما کاملاً مطابقت داره .

کدوم یکی بهتره ؟ سازنده کلید هاشون چه شرکتی هستش ؟ چون الان CK721 ( به اشتباه گفتم 720 ) قیمتش خیلی آف خورده تقریبا هم قیمت ردراگون شده 

لینک به دیدگاه

56 دقیقه قبل، zen گفته است:

سلام من باشم کیبرد و ماوس bloody  بر میدارم چون اولا خیلی خیلی با کیفیت هستن و عملا مرگ ندارن دوم نرم افزار حرفه ای داره نکته سوم کیبرد هاش اپتیکال هست که از کیبرد های مکانیکال خیلی خیلی بهتر هستن . من کیبرد کورسیر داشتم لاجیتک داشتم رپو داشتم ولی هیچ کدوم به پای بلادی نرسیدن.

اگه ماوس بیسیم میخوای r90 bloody 

اگه ماوس باسیم بخوای این مدل ها خوبه  w95 j95s w70 w90 w60

کیبرد هم b865 خوبیه .

اگه کیبرد کوچیک بخوای b930 را یکی از سایت ها موجود داره میتونی تهیه کنید

ممنون بابت پیشنهادت ، کلا A4TECH محصولاتش همیشه با کیفیت هستن تجربه استفاده ازش رو دارم هم هدستش هم موسش ولی کیبورد نه 
نظرم تا حدودی باهات مثبته ولی نرم افزارش پولیه ( خیلی از امکاناتش هم تقلبه تقریبا ) ترجیحم استفاده از برند های مطرح دیگه است 

از دوستان کسی تجربه استفاده از هدست ROG DELTA CORE رو داره ؟ ارزش خرید داره ؟

لینک به دیدگاه

55 دقیقه قبل، Darksoul گفته است:

کدوم یکی بهتره ؟ سازنده کلید هاشون چه شرکتی هستش ؟ چون الان CK721 ( به اشتباه گفتم 720 ) قیمتش خیلی آف خورده تقریبا هم قیمت ردراگون شده 

Ck 721 _blue switch kailh

Sk 622_Red switch TCC

برند کیل که رقیب چری حساب میشه ولی عموما یه پله پایین ترش میدونند در مورد tcc اطلاعاتی ندارم ولی طبق بررسی تامز هاردور عملکردی مثل چری داشته .کورسیر کلید بنفش چری استفاده کرده در نمونه مذکور ،رپو از کلید ساخت خودش با استاندار مشکی استفاده کرده در مدل مذکور.

کار صوتی هم میخوای بخریCorsair hs55 wireless هست گزینه مناسب تری هست،ولی کار استاندار و مناسب قصد تهیه دارید میتونید یه beyrdynamic mmx100 بخرید.

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Darksoul گفته است:

ممنون بابت پیشنهادت ، کلا A4TECH محصولاتش همیشه با کیفیت هستن تجربه استفاده ازش رو دارم هم هدستش هم موسش ولی کیبورد نه 
نظرم تا حدودی باهات مثبته ولی نرم افزارش پولیه ( خیلی از امکاناتش هم تقلبه تقریبا ) ترجیحم استفاده از برند های مطرح دیگه است 

از دوستان کسی تجربه استفاده از هدست ROG DELTA CORE رو داره ؟ ارزش خرید داره ؟

عزیز ماوس های جدید bloody دیگه نیاز نیست برای نرم افزارش پول بدی و  رایگانه . در مورد کیبرد های bloody هم باید عرض کنم که عمر سوییچ هاش دو برابر سوییچ های مکانیکال هست سرعت پاسخ دهی هم چند برابر بیشتر هست زمانی که رپو و ردراگون وجود نداشت بلادی داشت لوازم جانبی تولید میکرد . و جزو اولین شرکت های بود که کیبرد اپتیکال را روانه بازار کرد اونم با سوییچ های فوق العاده عالی . خودم کیبرد b975 دارم شاید بالای 50 بار مشت محکم بر سر این کیبرد بیچاره زدم ولی هنوز هم مثل روز اول بعد 5 سال کارکرد داره کار می‌کنه . محصولات بلادی تو ایران خیلی جا باز نکرده اگه واردات محصولات این شرکت تو ایران زیاد بشه دیگه کسی رپو و ردراگون و برند ها اشغال دیگه را نمیخره . 

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، zen گفته است:

عزیز ماوس های جدید bloody دیگه نیاز نیست برای نرم افزارش پول بدی و  رایگانه . در مورد کیبرد های bloody هم باید عرض کنم که عمر سوییچ هاش دو برابر سوییچ های مکانیکال هست سرعت پاسخ دهی هم چند برابر بیشتر هست زمانی که رپو و ردراگون وجود نداشت بلادی داشت لوازم جانبی تولید میکرد . و جزو اولین شرکت های بود که کیبرد اپتیکال را روانه بازار کرد اونم با سوییچ های فوق العاده عالی . خودم کیبرد b975 دارم شاید بالای 50 بار مشت محکم بر سر این کیبرد بیچاره زدم ولی هنوز هم مثل روز اول بعد 5 سال کارکرد داره کار می‌کنه . محصولات بلادی تو ایران خیلی جا باز نکرده اگه واردات محصولات این شرکت تو ایران زیاد بشه دیگه کسی رپو و ردراگون و برند ها اشغال دیگه را نمیخره . 

اصلا روی صحبتم با اینکه برند بدیه نیست خودمم تجربه استفاده ازش رو داشتم هم موسش هم هدستش نمیگم بده ، مدلایی که ازش موجوده محدوده همه جا هم نیست ازش ، گارانتی جالبی نداره به خاطر این گفتم 
موس رو logitech g pro خریدم ، واقعیتش اینقدر تنوع موس ها زیاد بود دیگه تصمیم گرفتم بودجه رو بیشتر کنم یه چیز مطرح تو دنیا بخرم ، هرچند دوست داشتم سوپر لایت بگیرم ولی خب گرون بود و اونقدر هم تفاوت فاحشی نداشتن باهم  
کیبورد هم کولرمستر ck721 خریدم به قیمت 4 میلیون سوئیچ آبی ( قرمزش نبود توی تخفیفا و اینکه رنگ خاکستریش هم نبود اصلا ) 
الان فقط هدست مونده که خودم دوست دارم rog delta core بخرم ولی نمیدونم کسی اینجا تجربه استفاده و کارکردن باهاش رو داره ؟ چون یکمی قدیمی شده ولی طراحیش بروزه 
هدست سری hs کورسیر هم دیدم جالب بود ولی خب قیمتش یکم بالا بود چون پد ماوس و یه سری اقلام دیگه میخوام کم میاد واسم چیزی حدود 3600 کافیه واسم 
خودم هدست blackshark v2x خریده بودم هنوزم دارمش کیفیت صداش خوبه ( خیلی عالی نیست ولی راضی کننده است ) میخوام ببینم این ایسوس از این بهتره آیا ؟ 
بررسی خارجی ازش ندیدم نمیدونم این ورژش خاصی ازش هست که توی خارج نیست یا چیزی دیگه 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۹/۷ در 16:38، Darksoul گفته است:

سلام وقت بخیر بودجه ایی که دارم چیزی حدود 6 تومن هستش که هم میخوام موس گیمینگ انتخاب کنم هم کیبورد 
واسه موس بین این دو مدل موندم واقعیتش ( cooler master mm311 &  REDRAGON ST4R PRO M917 RGB ) اگه هم موس دیگه ایی مد نظر دارید که قابلیت بهتری داره معرفی بفرمایید 
اگه امکانش هست چندین مدل معرفی کنید که قدرت انتخاب بهتری داشته باشم 
کیبورد هم میخوام از نظر اندازه کامل باشه فقط نام پد نداشته باشه ترجیحم اینه ردراگون بردارم چون فک نکنم کیبورد بهتری تو رنج قیمتی من گیر بیاد ولی بازم نمیدونم چه مدلی 
اگه نرم افزار اختصاصی داشته باشه هم که چه بهتر ( یعنی فقط با کیبورد نشه برنامه داد بهش )
سلام من کیبورد K60 Pro LED رو چند مدت پیش گرفتم. کیبورد بلحاظ کوالیتی با سایر کیبودهایی که داشتم قابل مقایسه نیست و ساختار فلزی داره. برای هماهنگی کیبورد موس مدل IRONCLAW RGB رو هم چند مدت پیش تهیه کردم با اینکه موس نسبتاً بزرگ و سنگینیه ولی امکانات خوبی داره و کلی دکمه قابل برنامه ریزی داره. داخلش هم مموری داره و شما میتونید AGB سیو کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...