رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید کیبورد

Grayli
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

برای مصرف خانگی و گیمینگ تا حدود قیمت یک و نیم

انتظارم از کیبورد زیاده ولی بودجه کم 🥲

یکی از مشکلاتم کوتاهی کابل کیبورده که باعث کشیده شدنو  خرابی میشه بنابراین ترجیحا کابل بلندتری داشته باشه.حروف فارسی با دکمه های ولوم هم ترجیحا داشته باشه .بازی هم خیلی کم با کیبورد انجام میدم،بعضی وقتا dota2 انلاین بازی میکنم.اگر مورد خوبی هست که ارزش هزینه بیشترم داشته باشه معرفی کنید.ممنون

ویرایش شده توسط Grayli
لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، Grayli گفته است:

برای مصرف خانگی و گیمینگ تا حدود قیمت یک و نیم

انتظارم از کیبورد زیاده ولی بودجه کم 🥲

یکی از مشکلاتم کوتاهی کابل کیبورده که باعث کشیده شدنو  خرابی میشه بنابراین ترجیحا کابل بلندتری داشته باشه.حروف فارسی با دکمه های ولوم هم ترجیحا داشته باشه .بازی هم خیلی کم با کیبورد انجام میدم،بعضی وقتا dota2 انلاین بازی میکنم.اگر مورد خوبی هست که ارزش هزینه بیشترم داشته باشه معرفی کنید.ممنون

درود و عرض ادب.
من کلا از کیبورد های مکانیکی و صداشون تنفر دارم بخاطر همین Redragon K512 Shiva رو خریداری کردم که نیمه مکانیکال هستش و صداش برام لذت بخشه.
طول کابلش برام مناسبه و استراحتگاه مچ دست هم داره(مگنتی) و کلی دکمه اضافه داره که با برنامه اختصاصیش میتونین کامل شخصی سازیش کنین.
من رنگ سفیدشو تهیه کردم چون از رنگ مشکی خیلی زیباتر بود ولی بعد از 1 سال با اینکه خیلی تمیزش میکنم بازم بعضی جاهاش چرک شده.
امیدوارم تونسته باشم با این سلیقه خاصم کمکتون کنم.❤😁

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
من کلا از کیبورد های مکانیکی و صداشون تنفر دارم بخاطر همین Redragon K512 Shiva رو خریداری کردم که نیمه مکانیکال هستش و صداش برام لذت بخشه.
طول کابلش برام مناسبه و استراحتگاه مچ دست هم داره(مگنتی) و کلی دکمه اضافه داره که با برنامه اختصاصیش میتونین کامل شخصی سازیش کنین.
من رنگ سفیدشو تهیه کردم چون از رنگ مشکی خیلی زیباتر بود ولی بعد از 1 سال با اینکه خیلی تمیزش میکنم بازم بعضی جاهاش چرک شده.
امیدوارم تونسته باشم با این سلیقه خاصم کمکتون کنم.❤😁

مشخصاتش که خوبه کابلشم بلنده ظاهرشم دوست داشتم.فقط حروف فارسی نداره که قابل چشم پوشیه،دوستان دیگه هم پیشنهاد بدن تا سبک سنگین کنیم

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

کامله ولی ظاهرا کیفیت ساختش پایینه. رنگای حروفشم میگن پاک میشه زود

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

به شخصه چیزی جز پاور از گرین ندیدم که با کیفیت باشه.
انتخاب با خودتونه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...