رفتن به مطلب

صندلی پلاستیکی+ کوسن یا صندلی اداری ارزون ؟

midnightblack
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

صندلی گیمینگ ۳ میلیونی گرفتم کل اعضای بدنم زد داغون کرد .. اول از همه اینکه به هیچ عنوان سراغش نرین اگه مد نظرتون بود .

دوم اینکه نظرتون از صندلی پلاستیکی با کوسن یا بالشت استفاده کنم یا یه صندلی اداری ارزون قیمت بگیرم ؟

والا نظرات رو که میخونم حتی گرون هاش هم مثل صندلی نیلپر هم شاکی زیاد دارن و صندلی های ارزون قیمت رو هم حضوری تست کردم انگار رو چوب خشک نشستی یا اکثرشون پات به زمین نمیرسه .. با زیرپایی هم تست کردم مشکل حل نمیشه و بقیه نقاط بدن رو اذیت میکنه ..

الان تا ۳ میلیون گزینه مناسبی پیدا میشه یا یه صندلی ماشین بگردم پیدا کنم و پایه وصل کنم بهش ؟

لینک به دیدگاه

من یه صندلی ثابت داشتم دسته هاشم ارتفاع مناسبی داره هم برای گیم هم استراحت ،زیرشم 3تا پتو مسافرتی گذاشتم (چون ارتفاع میزم بلنده )از هرچی صندلی گیمینگ هست بهتر دراومده ،قشنگ هم فرق باسن رو میگیره ،نه فشاری به کمر یا گردن میاره ولی خب هربار که میخوام بشینم باید تنظیمش کنم.

لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

من یه صندلی ثابت داشتم دسته هاشم ارتفاع مناسبی داره هم برای گیم هم استراحت ،زیرشم 3تا پتو مسافرتی گذاشتم (چون ارتفاع میزم بلنده )از هرچی صندلی گیمینگ هست بهتر دراومده ،قشنگ هم فرق باسن رو میگیره ،نه فشاری به کمر یا گردن میاره ولی خب هربار که میخوام بشینم باید تنظیمش کنم.

والا اون صندلی گیمینگ که من داشتم پاهام به زمین نمیرسید و حتی با زیرپایی هم مشکل حل نمیشد و به زیر دل آدم فشار میومد .. با اینکه فروختمش بازم مشکل دلدرد من کامل حل نشده بزنید صندلی تیسفون تو دیجیکالا میاد ‌

الان اگه یه صندلی راحت پیدا کنم تو بازار که ارگونومی بهتری داشته باشه به نظر شما مشکل با زیرپایی حل میشه اگه ارتقاع بلندی داشته باشه یا قید ارتقاع بلند ها رو بزنم ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...