رفتن به مطلب

صندلی پلاستیکی+ کوسن یا صندلی اداری ارزون ؟

midnightblack
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

صندلی گیمینگ ۳ میلیونی گرفتم کل اعضای بدنم زد داغون کرد .. اول از همه اینکه به هیچ عنوان سراغش نرین اگه مد نظرتون بود .

دوم اینکه نظرتون از صندلی پلاستیکی با کوسن یا بالشت استفاده کنم یا یه صندلی اداری ارزون قیمت بگیرم ؟

والا نظرات رو که میخونم حتی گرون هاش هم مثل صندلی نیلپر هم شاکی زیاد دارن و صندلی های ارزون قیمت رو هم حضوری تست کردم انگار رو چوب خشک نشستی یا اکثرشون پات به زمین نمیرسه .. با زیرپایی هم تست کردم مشکل حل نمیشه و بقیه نقاط بدن رو اذیت میکنه ..

الان تا ۳ میلیون گزینه مناسبی پیدا میشه یا یه صندلی ماشین بگردم پیدا کنم و پایه وصل کنم بهش ؟

لینک به دیدگاه

من یه صندلی ثابت داشتم دسته هاشم ارتفاع مناسبی داره هم برای گیم هم استراحت ،زیرشم 3تا پتو مسافرتی گذاشتم (چون ارتفاع میزم بلنده )از هرچی صندلی گیمینگ هست بهتر دراومده ،قشنگ هم شکل باسن رو میگیره ،نه فشاری به کمر یا گردن میاره ولی خب هربار که میخوام بشینم باید تنظیمش کنم.

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

من یه صندلی ثابت داشتم دسته هاشم ارتفاع مناسبی داره هم برای گیم هم استراحت ،زیرشم 3تا پتو مسافرتی گذاشتم (چون ارتفاع میزم بلنده )از هرچی صندلی گیمینگ هست بهتر دراومده ،قشنگ هم فرق باسن رو میگیره ،نه فشاری به کمر یا گردن میاره ولی خب هربار که میخوام بشینم باید تنظیمش کنم.

والا اون صندلی گیمینگ که من داشتم پاهام به زمین نمیرسید و حتی با زیرپایی هم مشکل حل نمیشد و به زیر دل آدم فشار میومد .. با اینکه فروختمش بازم مشکل دلدرد من کامل حل نشده بزنید صندلی تیسفون تو دیجیکالا میاد ‌

الان اگه یه صندلی راحت پیدا کنم تو بازار که ارگونومی بهتری داشته باشه به نظر شما مشکل با زیرپایی حل میشه اگه ارتقاع بلندی داشته باشه یا قید ارتقاع بلند ها رو بزنم ؟

لینک به دیدگاه

ببینید ارتفاع مشکل کشیدگی کشاله پا ایجاد می‌کنه من حتی با زیر پایی هم راحت نبودم باید کف پاتون زمین رو لمس کنه و راحت بتونید تکیه بزنید به پشت صندلی، صندلی که عمقش زیاد باشه اصلا خوب نیست این دقیقا مشکل تمام صندلی های گیمینگه .

ارتفاع به گونه‌ای هست که پاتون با کف زمین ارتباط خوب قرار نمی‌کنه باید میز یا صندلیتون رو درست کنید.

XQaWgpO4FEKfFfAuHW0s5jhkhtV5Jo0Z1Xa8hyP572zPkDSTwvqnXG36iGAbFFtQ~2.jpeg

rsImyQdBimhanm9FsMsKcUDwnyBjXzIRmFtuUxr1.png

لینک به دیدگاه

53 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

ببینید ارتفاع مشکل کشیدگی کشاله پا ایجاد می‌کنه من حتی با زیر پایی هم راحت نبودم باید کف پاتون زمین رو لمس کنه و راحت بتونید تکیه بزنید به پشت صندلی، صندلی که عمقش زیاد باشه اصلا خوب نیست این دقیقا مشکل تمام صندلی های گیمینگه .

ارتفاع به گونه‌ای هست که پاتون با کف زمین ارتباط خوب قرار نمی‌کنه باید میز یا صندلیتون رو درست کنید.

XQaWgpO4FEKfFfAuHW0s5jhkhtV5Jo0Z1Xa8hyP572zPkDSTwvqnXG36iGAbFFtQ~2.jpeg

rsImyQdBimhanm9FsMsKcUDwnyBjXzIRmFtuUxr1.png

یعنی حتی گرون قیمت هاش هم ارتفاع درست حسابی ندارن؟

ببینید ارتفاع به تنهایی شاید مناسب باشه اما مشکل اون نشیمن بیش از حد بزرگش بود که اگه میخواستی تکیه بدی روش پات به زمین نمیرسید و دقیقاً مشکل کشیده شدن پا بوجود میومد طوری که پا درد میگرفتی ..

اما اداری های ارزون رو که دیدم این مشکل رو نداشتن اما خب از یه طرف اصلا راحت نیستن انگار رو آهن نشستی یا مشکل ارتفاع دارن 

یکی تو دیجیکالا پیدا کردم البته مثل اینکه نظراتش نسبت به بقیه ارزون قیمت ها بد نیست فقط پشتی ثابت داره البته اونایی که پشتیشون ثابت نیست هم پشتی و نشیمن باهم میرن عقب نه جدا .

این مدل هست 

https://www.digikala.com/product/dkp-15641998/صندلی-اداری-مدل-sk1440/#

لینک به دیدگاه

شما خودتون کوسن جدا تهیه کنید اگر احساس کردید با مشکل روبرو هستید.

خوبه ولی استراحت گاه دست نداره بعد از چند ساعت حس میکنید بازو و کتفتون از جا در رفته یا خیلی درد میکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

صندلی چیزی نیست که مرتب عوض کنی یه چیزی میخری حداقل 5 سال بیشتر برات عمر میکنه یکمی بودجتو بیشتر کن یه چیز بهتر بگیر

2 ساعت قبل، midnightblack گفته است:

یعنی حتی گرون قیمت هاش هم ارتفاع درست حسابی ندارن؟

ببینید ارتفاع به تنهایی شاید مناسب باشه اما مشکل اون نشیمن بیش از حد بزرگش بود که اگه میخواستی تکیه بدی روش پات به زمین نمیرسید و دقیقاً مشکل کشیده شدن پا بوجود میومد طوری که پا درد میگرفتی ..

اما اداری های ارزون رو که دیدم این مشکل رو نداشتن اما خب از یه طرف اصلا راحت نیستن انگار رو آهن نشستی یا مشکل ارتفاع دارن 

یکی تو دیجیکالا پیدا کردم البته مثل اینکه نظراتش نسبت به بقیه ارزون قیمت ها بد نیست فقط پشتی ثابت داره البته اونایی که پشتیشون ثابت نیست هم پشتی و نشیمن باهم میرن عقب نه جدا .

این مدل هست 

https://www.digikala.com/product/dkp-15641998/صندلی-اداری-مدل-sk1440/#

لینکی هم که فرستادی به درد صندلی گیمینگ نمیخوره نهایت به درد ارباب رجوع میخوره بیاد چند دقیقه روش بشینه بره

کف الان یه همچین چیزی هست قبل خرید مشخصات چک کنید متناسب  باقدتون باشه 

https://www.digikala.com/product/dkp-12882693/صندلی-گیمینگ-کاد-گستر-مدل-g2024-پلاس/

من خودم تو فکر صندلی برند خارجی بودم به خاطر راحتی ستون فقرات فقط نمیدونم ارزش هزینه بالا رو دارن یا نه (پول برند و امکانات جزیی میگیرن)

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، midnightblack گفته است:

سلام 

صندلی گیمینگ ۳ میلیونی گرفتم کل اعضای بدنم زد داغون کرد .. اول از همه اینکه به هیچ عنوان سراغش نرین اگه مد نظرتون بود .

دوم اینکه نظرتون از صندلی پلاستیکی با کوسن یا بالشت استفاده کنم یا یه صندلی اداری ارزون قیمت بگیرم ؟

والا نظرات رو که میخونم حتی گرون هاش هم مثل صندلی نیلپر هم شاکی زیاد دارن و صندلی های ارزون قیمت رو هم حضوری تست کردم انگار رو چوب خشک نشستی یا اکثرشون پات به زمین نمیرسه .. با زیرپایی هم تست کردم مشکل حل نمیشه و بقیه نقاط بدن رو اذیت میکنه ..

الان تا ۳ میلیون گزینه مناسبی پیدا میشه یا یه صندلی ماشین بگردم پیدا کنم و پایه وصل کنم بهش ؟

من یه دی ایکس ریسر داشتم از لیون گرفته بودم 3 تومن اون موقع دلار 3.5 بود عمر مفیدش تموم شد عمر غیر مفیدشم تموم شد...و توی این مدت صندلی این ور اونور زیاد امتحان کردم و تقریبا تجربه از همشون دارم...چیزی که فهمیدم و خیلیام جدیدن بهش پی بردن صندلی گیمینگ یعنی کلاه برداری واقعا امکانات یا چیزهایی که داره اصلن به کار نمیاد مگر بعضیاش..من تا وقتی که صندلی مش اداری با کیفیت قابل قبول تست نکرده بودم بهش پی نبردم ....صندلیا مش اداری واقعا راحتن و خنکن و امکاناتشون در حدی هست که استفاده میشه و نه بیشتر...دیروز رفتم نمایندگی goldsit که کیفیتش یه سرو گردن هم از نیلپر بالاتر و هم لیو و واقعا چیزی از برندای خارجی کم نداره و 3 سالم گارانتیه کامل داری با خیال راحت...و برندای گیمینگ اونجارم تست کردم واقعا صندلیا گیمینگ در مقابل مش راحت نیستن و فقط پول ظاهر و امکانات اضافی الکیشونو میگیرن....یه چنتا نکته بت بگم رعایت کنی ضرر نمیکنی

اولن با 3 تومن توقع صندلی خوب نداشته باش همونقدر که سیستمت مهم صندلی که روش میشینیم مهمه وقتی خوب نباشه از سیستمتم لذت نخواهی برد

اصلن سمت صندلی چرم نرو حالا چه razer یا چه صندلیا داخلی

اگر میخوای بگیری سعی کن ترکیبی از مش و پارچه باشه یا حداقل کامل پارچه نگران تمیزیشم نباش با یه دستگاه مبل شور سال یبار یه هزینه ای میدی میشه عین روز اولش

یه سری به سایت goldsit بزن ببین کدوم بدردت میخوره 

لینک به دیدگاه

اگه روزانه زیاد روی صندلی میشینید اصلا روی قیمت صندلی که میخرید کم لطفی نکنید. حتی شده از یه جا بزنید یه صندلی خوب بخرید. اثرات صندلی بد رو سال های بعد تو بدنتون میبینید که با 100 برابر خرج کردن هم درست نمیشه. این رو از روی تجربه شخصی میگم.

لینک به دیدگاه

من یه صندلی دارم مال مراسم ختم و ایناست پلاستیکیه پشتشم بالش گذاشتم بازم مزخرفه ...اسمشم ناصر پلاسته

1-7-3.jpg

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

صندلی چیزی نیست که مرتب عوض کنی یه چیزی میخری حداقل 5 سال بیشتر برات عمر میکنه یکمی بودجتو بیشتر کن یه چیز بهتر بگیر

لینکی هم که فرستادی به درد صندلی گیمینگ نمیخوره نهایت به درد ارباب رجوع میخوره بیاد چند دقیقه روش بشینه بره

کف الان یه همچین چیزی هست قبل خرید مشخصات چک کنید متناسب  باقدتون باشه 

https://www.digikala.com/product/dkp-12882693/صندلی-گیمینگ-کاد-گستر-مدل-g2024-پلاس/

من خودم تو فکر صندلی برند خارجی بودم به خاطر راحتی ستون فقرات فقط نمیدونم ارزش هزینه بالا رو دارن یا نه (پول برند و امکانات جزیی میگیرن)

این کاد رو دیدم باز هم پاها به زمین نمیرسه با این مدل گیمینگ ها

اصراری ندارم گیمینگ باشه اداری هم باشه اما راحت باشه کافیه 

متاسفانه همین نیلپر هم ناراضی زیاد داره با اینکه کلی داریم هزینه میکنیم 

بله، مسأله فقط ستون فقرات نیست، مسأله بقیه اعضای بدنم هست که من با صندلی گیمینگ ارزون کشیدم چه بلایی سر اعضای بدن میاره .

56 دقیقه قبل، Mr jack گفته است:

من یه صندلی دارم مال مراسم ختم و ایناست پلاستیکیه پشتشم بالش گذاشتم بازم مزخرفه ...اسمشم ناصر پلاسته

1-7-3.jpg

من از ۴ پایه استفاده میکنم پشتی صندلی شما رو نداره که تکیه بشه داد .

2 ساعت قبل، Erryhami گفته است:

اگه روزانه زیاد روی صندلی میشینید اصلا روی قیمت صندلی که میخرید کم لطفی نکنید. حتی شده از یه جا بزنید یه صندلی خوب بخرید. اثرات صندلی بد رو سال های بعد تو بدنتون میبینید که با 100 برابر خرج کردن هم درست نمیشه. این رو از روی تجربه شخصی میگم.

اثراتش رو همین الان هم دیدم دوست عزیز 😅

حالا یکم بهتر شده کمتر رو صندلی میشینم 

آخه مشکل اینجاست همین گرون هاش هم کلی ناراضی داره و نمیصرفه که یک سوم پول سیستم رو صرف صندلی کرد ..

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، phoenixia گفته است:

من یه دی ایکس ریسر داشتم از لیون گرفته بودم 3 تومن اون موقع دلار 3.5 بود عمر مفیدش تموم شد عمر غیر مفیدشم تموم شد...و توی این مدت صندلی این ور اونور زیاد امتحان کردم و تقریبا تجربه از همشون دارم...چیزی که فهمیدم و خیلیام جدیدن بهش پی بردن صندلی گیمینگ یعنی کلاه برداری واقعا امکانات یا چیزهایی که داره اصلن به کار نمیاد مگر بعضیاش..من تا وقتی که صندلی مش اداری با کیفیت قابل قبول تست نکرده بودم بهش پی نبردم ....صندلیا مش اداری واقعا راحتن و خنکن و امکاناتشون در حدی هست که استفاده میشه و نه بیشتر...دیروز رفتم نمایندگی goldsit که کیفیتش یه سرو گردن هم از نیلپر بالاتر و هم لیو و واقعا چیزی از برندای خارجی کم نداره و 3 سالم گارانتیه کامل داری با خیال راحت...و برندای گیمینگ اونجارم تست کردم واقعا صندلیا گیمینگ در مقابل مش راحت نیستن و فقط پول ظاهر و امکانات اضافی الکیشونو میگیرن....یه چنتا نکته بت بگم رعایت کنی ضرر نمیکنی

اولن با 3 تومن توقع صندلی خوب نداشته باش همونقدر که سیستمت مهم صندلی که روش میشینیم مهمه وقتی خوب نباشه از سیستمتم لذت نخواهی برد

اصلن سمت صندلی چرم نرو حالا چه razer یا چه صندلیا داخلی

اگر میخوای بگیری سعی کن ترکیبی از مش و پارچه باشه یا حداقل کامل پارچه نگران تمیزیشم نباش با یه دستگاه مبل شور سال یبار یه هزینه ای میدی میشه عین روز اولش

یه سری به سایت goldsit بزن ببین کدوم بدردت میخوره 

درسته 

بله خیلی مش مد نظرم بود اگه پول برسه که خیلی خوب میشه 

ممنون از پیشنهادت 

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز هیچ گرونی و هیچ ارزونی بی دلیل نیست . جسارتا با عکس صندلی و حرف و تجربه بقیه نمیشه درست تصمیم بگیرین و صندلی دلخواهتونو پیدا کنین .

باید برین از نزدیک چند تا ببینین . روشون  بنشینین . و کیفیت ساختشو هم بررسی کنین تا یه چیزه دلخواهتونو پیدا کنین . تجربه من بدرد خودم میخوره ، تجربه یکی دیگه بدرد خودش . مثل خریدن لباس میمونه . به قول دوستمون که بالاتر گفتن ، یبار بخر یه چیزه درست بخر . بحث سلامتی در میونه

در آخر من master دارم و خدایی راضی ام ازش .

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، rahman1700 گفته است:

سلام

دوست عزیز هیچ گرونی و هیچ ارزونی بی دلیل نیست . جسارتا با عکس صندلی و حرف و تجربه بقیه نمیشه درست تصمیم بگیرین و صندلی دلخواهتونو پیدا کنین .

باید برین از نزدیک چند تا ببینین . روشون  بنشینین . و کیفیت ساختشو هم بررسی کنین تا یه چیزه دلخواهتونو پیدا کنین . تجربه من بدرد خودم میخوره ، تجربه یکی دیگه بدرد خودش . مثل خریدن لباس میمونه . به قول دوستمون که بالاتر گفتن ، یبار بخر یه چیزه درست بخر . بحث سلامتی در میونه

در آخر من master دارم و خدایی راضی ام ازش .

درسته، دلیل متفاوت بودن نظرات هم همین هست چون هر صندلی مثل کفش یا لباس برای شخص ساخته شده و همه قطعاً یکی نیستن .

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۹/۱۳ در 00:14، midnightblack گفته است:

سلام 

سلام من چندین و چند سال عمرم رو روی صندلی های خیلی معمولی ، از این صندلی ناهار خوری که هست شیش تایی دور میز میزارن نشستم. اواخر صندلی اداری با نشیمن طبی گرفتم. مدل صندلی اینه البته جنسش یه ده درصدی فرق میکنه. اوایل نشیمن طبی خیلی اذیت میکرد اما بعدها نرم شد. الان دیگه نمیتونم بشینم رو صندلی قدیمی. همین صندلی با مبلغی که شما بابتش پرداخت کردید میتونید صندلی که من تهیه کردم رو خرید کنید. اگه قصد خرید نداشتید پیشنهادم این حتماً نشیمن طبی بخرید.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، HesamHa گفته است:

سلام من چندین و چند سال عمرم رو روی صندلی های خیلی معمولی ، از این صندلی ناهار خوری که هست شیش تایی دور میز میزارن نشستم. اواخر صندلی اداری با نشیمن طبی گرفتم. مدل صندلی اینه البته جنسش یه ده درصدی فرق میکنه. اوایل نشیمن طبی خیلی اذیت میکرد اما بعدها نرم شد. الان دیگه نمیتونم بشینم رو صندلی قدیمی. همین صندلی با مبلغی که شما بابتش پرداخت کردید میتونید صندلی که من تهیه کردم رو خرید کنید. اگه قصد خرید نداشتید پیشنهادم این حتماً نشیمن طبی بخرید.

اگه با این مبلغ بشه تهیه کرد که خیلی خوبه 

حتماً این مدل رو بررسی میکنم 

نشیمن طبی دقیقاً چجوری هست اگر تونستین چند نمونه دیگه برام ارسال کنید ببینم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...