رفتن به مطلب

نصب نشدن ردد ۲ در فیت گرل

FANTOM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بنده بازی ردد ۲ رو دانلود کردم و حدود ۱۴ ساعته روی ۱۱ درصد گیر کرده و جلو نمیره سخت افزار رو هم درگیر نکرده انتی ویروس خاموشه با ران ادمینستیریتور رانش کردم ولی هنوز  گیره چیکار کنم خطا هم نمیده 

ویرایش شده توسط FANTOM
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا مشکل دار دانلود شده 

لینک به دیدگاه

وقتی بالا نمیره درصد یعنی مشکلی هست و باید کنسلش کنید. در عرض چند دقیقه به چند دقیقه باید درصد بالاتر بره بعد شما 14 ساعته ولش کردین😂

دلایل زیادی وجود داره.

اگر فایل دانلود شده مشکلی نداشته باشه که بعید میدونم از فایل باشه برمیگرده به میزان حافظه یا رم سیستم یعنی مقدار رم شما کافی نیست و همچنین قدرت پردازشی پردازنده چون بازیهای فشرده شده خصوصا فیتگرل به این مساله خیلی حساس هستند. بعضا بعضی بازیهای فشرده بسته به ظرفیت بازی حتی با رم 32 سریعتر نصب میشن چون کل ظرفیت حافظه و سی پی یو رو اشغال میکنه. در صفحه اول نصب بازی نوشته اگر رم شما کم هست تیک گزینه رو بزنید. اگر ، هم  بازی دانلود شده سالم باشه و هم قطعات شما به روز یا حداقلی باشن. مشکل میتونه از معیوب بودن یکی از قطعات باشه. بیشتر رم دخیل هست ولی بقیه قطعات مثل سی پی یو و هارد یا اس اس دی هم میتونن این مشکل رو ایجاد کنن. یعنی کد خطا میندازه توی نصب بازی و بازیهای نصبی فشرده بازم میگم علی الخصوص فیتگرل با ایجاد یک کد خطا ارور نمیدن ولی بازی هم ادامه نصب رو رد نمیکنه و روی همون درصد میمونه.

اگر هیچ کدوم از موارد قید شده نباشه میرسیم به گزینه آخر یعنی استفاده کاری از سیستم در حال نصب. شما در حال نصب بازی نباید ، تاکید میکنم نباید هیچ گونه بار اضافی به سیستم وارد کنید و نرم افزارها و اپلیکیشنهای اضافی رو ران کنید. در غیر این صورت مشکلی که گفتید ایجاد خواهد شد

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، blooder گفته است:

وقتی بالا نمیره درصد یعنی مشکلی هست و باید کنسلش کنید. در عرض چند دقیقه به چند دقیقه باید درصد بالاتر بره بعد شما 14 ساعته ولش کردین😂

دلایل زیادی وجود داره.

اگر فایل دانلود شده مشکلی نداشته باشه که بعید میدونم از فایل باشه برمیگرده به میزان حافظه یا رم سیستم یعنی مقدار رم شما کافی نیست و همچنین قدرت پردازشی پردازنده چون بازیهای فشرده شده خصوصا فیتگرل به این مساله خیلی حساس هستند. بعضا بعضی بازیهای فشرده بسته به ظرفیت بازی حتی با رم 32 سریعتر نصب میشن چون کل ظرفیت حافظه و سی پی یو رو اشغال میکنه. در صفحه اول نصب بازی نوشته اگر رم شما کم هست تیک گزینه رو بزنید. اگر ، هم  بازی دانلود شده سالم باشه و هم قطعات شما به روز یا حداقلی باشن. مشکل میتونه از معیوب بودن یکی از قطعات باشه. بیشتر رم دخیل هست ولی بقیه قطعات مثل سی پی یو و هارد یا اس اس دی هم میتونن این مشکل رو ایجاد کنن. یعنی کد خطا میندازه توی نصب بازی و بازیهای نصبی فشرده بازم میگم علی الخصوص فیتگرل با ایجاد یک کد خطا ارور نمیدن ولی بازی هم ادامه نصب رو رد نمیکنه و روی همون درصد میمونه.

اگر هیچ کدوم از موارد قید شده نباشه میرسیم به گزینه آخر یعنی استفاده کاری از سیستم در حال نصب. شما در حال نصب بازی نباید ، تاکید میکنم نباید هیچ گونه بار اضافی به سیستم وارد کنید و نرم افزارها و اپلیکیشنهای اضافی رو ران کنید. در غیر این صورت مشکلی که گفتید ایجاد خواهد شد

نه بازی جی تی ای وی رو تو همین فیت گرل داملود کردم جوابم داد ولی این بازی حتی با رم ۸ و زدن اون گزینه همچنان یه جا گیر میکنه و هیچ چیزی رو توی تسک ممیجر با خودش درگبر نمیکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...