رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید SSD m.2 ظرفیت 1 ترابایت اقتصادی

Recommended Posts

سلام، میخواستم با بودجه حدودا 3 میلیون تومان یک SSD m.2 با ظرفیت 1 ترابایت تهیه کنم. چند تا مورد دیدم که براتون مدلهاشونو مینوسم که از بین اینها کدومشون از نظر عمر بالاتر  و اینکه درصد سلامتیشون خیلی زود کم نشه  و دمای مناسبی داشته باشه ارزش خرید بالاتری دارن؟ مورد استفاده هم عمومیه و برای نصب بازی یا ذخیره فایل استفاده میشه. غیر از اینها مورد دیگه ای هم بود لطفا بگید بهم.

1-اس اس دی اینترنال کیوکسیا مدل EXCERIA G2 ظرفیت 1 ترابایت

2-اس اس دی اینترنال ام اس آی مدل SPATUIM M371 ظرفیت یک ترابایت
3-اس اس دی اینترنال پتریوت مدل P300 ظرفیت 1 ترابایت
4-اس اس دی اینترنال کلو مدل CRAS C710 M.2 2280 NVMe ظرفیت 1 ترابایت
5-حافظه SSD پی ان وای PNY CS2230 1TB M.2

6-اس اس دی اینترنال کروشیال مدل P3 M.2 2280 ظرفیت یک ترابایت

7-اس اس دی تویین موس AlphaPro NVMe M.2 2280 1TB

8-حافظه SSD کیوکسیا مدل KIOXIA Exceria Plus G3 1TB M.2 2280 NVMe

9-اس اس دی اینترنال M.2 NVMe اسکو مدل OSCOO ON900 ظرفیت 1 ترابایت

10-حافظه SSD اینترنال لون مدل JM-600 M.2 2280 ظرفیت 1 ترابایت

ویرایش شده توسط Interia
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینا همشون تقریبا تو یک رده قرار میگیرن 

حالا چه عملکرد یا چه عمر

من باشم اینا رو به ترتیب میگیرم 

اول مورد ۸ کوکسیا G3 

بعد پاتریوت P300

و در اخر PNY

اون کیوکسیا G2 هم خوبه فقط دماش بالاست باید حتما هیت سینگ بگیری واسش 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، WINNER گفته است:

اینا همشون تقریبا تو یک رده قرار میگیرن 

حالا چه عملکرد یا چه عمر

من باشم اینا رو به ترتیب میگیرم 

اول مورد ۸ کوکسیا G3 

بعد پاتریوت P300

و در اخر PNY

اون کیوکسیا G2 هم خوبه فقط دماش بالاست باید حتما هیت سینگ بگیری واسش 

ممنون ازت. برای من اولویت بیشتر دمای مناسب و طول عمر نسبتا بالاتره تا سرعت و... بورد من نسل 3 رو ساپورت میکنه فقط.

لینک به دیدگاه

من کیوکسیا تلفظشم نمی دونم نمی درسته این همه سال گفتیم یا نه که در حقیقت همون توشیبا هست خریدم

برای باکس M.2 خریدم دلیل خریدم هم این بود که هم TLC هست هم چهار هسته ای هم مهم تر از همه دی رم داره ما اصلا مدل ارزون قیمت دی رم دار نداریم خیلی چیز خفنیه که این مدل ارزون قیمت داره

دی رم توی رایت کردن ها مداوم یا بعد از کلی نوشتن و پاک کردن خیلی تاثیر داره نداشتن دی رم عین این می مونه کارت گرافیک شما از رم سیستم استفاده کنه چقدر کند می شه این همونه مگه مدلی بخرید که سایز SLC کش خیلی بزرگی داره که اونم باز جای دی رم نمی گیره

ضمنا اگر توی باکس بخواید قرارش بدید HMB روش کار نمی کنه خیلی کند تر هم می شه

به نظرم بهترین انتخاب هست مگه بیشتر هزینه کنید SN580 بخرید که دیگه با این قیمت جدیدش اونم نمی ارزه

لینک به دیدگاه

من کیوکسیا تلفظشم نمی دونم نمی درسته این همه سال گفتیم یا نه که در حقیقت همون توشیبا هست خریدم

برای باکس M.2 خریدم دلیل خریدم هم این بود که هم TLC هست هم چهار هسته ای هم مهم تر از همه دی رم داره ما اصلا مدل ارزون قیمت دی رم دار نداریم خیلی چیز خفنیه که این مدل ارزون قیمت داره

دی رم توی رایت کردن ها مداوم یا بعد از کلی نوشتن و پاک کردن خیلی تاثیر داره نداشتن دی رم عین این می مونه کارت گرافیک شما از رم سیستم استفاده کنه چقدر کند می شه این شبیه همونه مگه مدلی بخرید که سایز SLC کش خیلی بزرگی داره که اونم باز جای دی رم نمی گیره

به نظرم بهترین انتخاب هست مگه بیشتر هزینه کنید SN580 بخرید که دیگه با این قیمت جدیدش اونم نمی ارزه

جی تری پلاس هم خوبه اما دی رم نداره سرعتش تا 300 مگ هم پایین میاد اما جی تو زیر 700 نمیاد اما خوب سرعت رید بهتری داره

از لحاظ دمایی هم مشابه بقیه هم رده هاش هست با یک هیت سینک ساده مادربرد یا همین 60 70 تومنی های دیجی کالا هم کارتون راه می افته

به جای پد هم از خمیر سیلیکون استفاده کنید تاثیرش خیلی بیشتر می شه

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۹/۱۸ در 17:41، Slash_Slash گفته است:

دی رم توی رایت کردن ها مداوم یا بعد از کلی نوشتن و پاک کردن خیلی تاثیر داره نداشتن دی رم عین این می مونه کارت گرافیک شما از رم سیستم استفاده کنه چقدر کند می شه این شبیه همونه مگه مدلی بخرید که سایز SLC کش خیلی بزرگی داره که اونم باز جای دی رم نمی گیره

جی تری پلاس هم خوبه اما دی رم نداره سرعتش تا 300 مگ هم پایین میاد اما جی تو زیر 700 نمیاد اما خوب سرعت رید بهتری داره

از لحاظ دمایی هم مشابه بقیه هم رده هاش هست با یک هیت سینک ساده مادربرد یا همین 60 70 تومنی های دیجی کالا هم کارتون راه می افته

به جای پد هم از خمیر سیلیکون استفاده کنید تاثیرش خیلی بیشتر می شه

سلام، خیلی ممنون از نظر و توضیحات شما، من برای استفاده در مادربورد نیازش دارم. من دو مدل توشیبا نوشتم، اما کامل متوجه مورد پیشنهادیت نشدم. نظر شما مدل G2 هستش؟

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Interia گفته است:

سلام، خیلی ممنون از نظر و توضیحات شما، من برای استفاده در مادربورد نیازش دارم. من دو مدل توشیبا نوشتم، اما کامل متوجه مورد پیشنهادیت نشدم. نظر شما مدل G2 هستش؟

ببین دوست من بستگی به جیبت با کاربریش داره جی تری پلاس خوب سرعت رندومش بالاتره(سرعت خطی زیاد مهم نیست بر خلاف باور عموم) به طور کل پرفورمنس خوبی داره اما دی رم نداره 

اما جی تو خوب دی رم داره و سرعت رندومش حدود 50 تا 60 مگ هست که سرعت خوبیه انصافا به نسبت قیمتش

اگر برای درایو سی می خواید من می گم دی رم دار بخرید چون ویندوز مدام روش رایت انجام می ده حتی هیچ کاریم که نکنید اگر برای گیم می خواید چندان فرقی نمی کنه اما جی 3 پلاس سرعت لود بازی هاتون کمتر می کنه حدود 10 تا 15 درصد اما توی کیفیت بازی تون تاثیری نداره چون به اندازه کافی جفتشون سریع هستن در کل اگر مشکل مالی ندارید فقط برای گیم می خواید جی 3 پلاس بهتره اما G2 کاملا کار درمیاره

اگر برای تبدیل داخل قاب اس اس دی می خواید قطعا G2 چون قراره کلی روش رایت انجام بدید HMB هم برای بدون دی رم دارها اونجا کار نمی کنه قیمتشم تازه کمتره

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۹/۲۰ در 20:12، Slash_Slash گفته است:

ببین دوست من بستگی به جیبت با کاربریش داره جی تری پلاس خوب سرعت رندومش بالاتره(سرعت خطی زیاد مهم نیست بر خلاف باور عموم) به طور کل پرفورمنس خوبی داره اما دی رم نداره 

اما جی تو خوب دی رم داره و سرعت رندومش حدود 50 تا 60 مگ هست که سرعت خوبیه انصافا به نسبت قیمتش

اگر برای درایو سی می خواید من می گم دی رم دار بخرید چون ویندوز مدام روش رایت انجام می ده حتی هیچ کاریم که نکنید اگر برای گیم می خواید چندان فرقی نمی کنه اما جی 3 پلاس سرعت لود بازی هاتون کمتر می کنه حدود 10 تا 15 درصد اما توی کیفیت بازی تون تاثیری نداره چون به اندازه کافی جفتشون سریع هستن در کل اگر مشکل مالی ندارید فقط برای گیم می خواید جی 3 پلاس بهتره اما G2 کاملا کار درمیاره

اگر برای تبدیل داخل قاب اس اس دی می خواید قطعا G2 چون قراره کلی روش رایت انجام بدید HMB هم برای بدون دی رم دارها اونجا کار نمی کنه قیمتشم تازه کمتره

ممنون از توضیحات کامل شما.  آره داشتن Dram خیلی مهمه و تو این قیمت خیلی جالب بود برام. همین کیوکیسای g2 رو تهیه کردم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...