رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد این app موبایل asus

GIG
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من مودمم رو ریست فکتوری کردم  الان با این برنامه نمیتونم بهش وصل بشم !

قبل از ریست مودم با این برنامه کار میکردم نمیدونم چرا الان نمیتونم اصلا بهش وصل شم و کجایه کارو درست انجام نمیدم 

یوزر پسوردم درست وارد میکنم ولی پیام میده یوزر پسورد اشتباهه !  🤔

595359578_Screenshot___ASUSRouter.thumb.jpg.bb896886f3b5811d20ca44e21c86e806.jpg

لینک به دیدگاه

سلام .

همه چیو ریست کردم یبار دیگه از اول کانفیگ کردم ok شد و تونستم به این اپ وصل بشم .

الان یه سوال دیگه  خیلی مهم دارم . یکی میاد خونه ما روم نمیشه بهش چیزی بگم . هی تند و تند آپدیت میکنه . فیلم دانلود میکنه و ... حجم اینترنت مارو مصرف میکنه  😡

چجوری میتونم با این اپ یا بدون این اپ / با مودم اسوس کاری کنم که وصل بشه ولی سرعتش در حد دیال آپ بیاد پایین . لطفا اگر کسی میدونه راهنمایییم کنه . با تشکر

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۹/۲۳ در 05:54، GIG گفته است:

سلام .

همه چیو ریست کردم یبار دیگه از اول کانفیگ کردم ok شد و تونستم به این اپ وصل بشم .

الان یه سوال دیگه  خیلی مهم دارم . یکی میاد خونه ما روم نمیشه بهش چیزی بگم . هی تند و تند آپدیت میکنه . فیلم دانلود میکنه و ... حجم اینترنت مارو مصرف میکنه  😡

چجوری میتونم با این اپ یا بدون این اپ / با مودم اسوس کاری کنم که وصل بشه ولی سرعتش در حد دیال آپ بیاد پایین . لطفا اگر کسی میدونه راهنمایییم کنه . با تشکر

نمایش  

درود بر شما

با برنامه رو نمیدونم چون دسترسی ندارم اما از طریق مرورگر وارد تنظیمات بشین. در قسمت Adaptive QoS گزینه QoSرو فعال میکنید بعد در قسمت دانلود و آپلود سرعت اینترنتتون رو وارد کنید و Apply رو بزنین.

بعد از اون گزینه Qos Type رو روی Bandwidth limiter میزارید و در پنجره جدید که باز میشه میتونید هر دستگاه رو که بخواین انتخاب کنید و سرعتش رو تنظیم کنین.

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...