رفتن به مطلب

مشکل ارسال قطعه از تهران به شهرستان

aVaOMi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت دوستان لیونی

وقت تون بخیر 

سوال اصلی تاپیک :

دوستان از تهران با چه سرویسی به غیر از پست و تیپاکس میشه قطعه ارسال کرد به شهرهای دیگه ؟؟

پانویس : بنده حدود پنج ساله به خاطر رفتار بد اداره پست چیزی از طریق پست ارسال نکردم و در این مدت با تیپاکس مرسوله ها را ارسال میکردم.

ولی متاسفانه این هفته با مورد عجیبی در تیپاکس برخورد کردم، وزن مرسوله ها را بالا میرنن و کرایه عجیبی محاسبه می‌کنند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اون نمایندگی داره تخلف میکنه

گذارش کنید

از چاپار هم میتونید استفاده کنید

هزینه هاش و روشهای تحویلش مثل همون تیپاکس هست

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است:

وقت تون بخیر 

سوال اصلی تاپیک :

دوستان از تهران با چه سرویسی به غیر از پست و تیپاکس میشه قطعه ارسال کرد به شهرهای دیگه ؟؟

پانویس : بنده حدود پنج ساله به خاطر رفتار بد اداره پست چیزی از طریق پست ارسال نکردم و در این مدت با تیپاکس مرسوله ها را ارسال میکردم.

ولی متاسفانه این هفته با مورد عجیبی در تیپاکس برخورد کردم، وزن مرسوله ها را بالا میرنن و کرایه عجیبی محاسبه می‌کنند.

سلام
چاپار و ماهکس هم هستن و من باهاشون به مشکل نخوردم .

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، WINNER گفته است:

گذارش کنید

بله ،انجام دادم

ولی یه مشکل داره

از خودشون باید به خودشون شکایت کنی 😀

5 دقیقه قبل، WINNER گفته است:

از چاپار هم میتونید استفاده کنید

دوستان ساکن شرق تهران شعبه چاپار اگر میشناسید معرفی کنید ، بنده از سایت چاپار و نمایندگی هاش سردرنیاوردم

سرویسی هست که بسته را دم درب منزل تحویل بگیره و ارسال کنه ؟

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
من هفته پیش یه بسته از تهران برام رسید با ماهکس و برخوردشون خوب بود و بسته بندی کاملا سالم و سروقت بهم تحویل داده شد.
تازه آدرس رو هم فروشنده اشتباه زده بود و رفته بود یه طرف دیگه قم اصلا, که تماس گرفتن و آدرس ازم گرفتن.😂

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
57 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است:

بله ،انجام دادم

ولی یه مشکل داره

از خودشون باید به خودشون شکایت کنی 😀

دوستان ساکن شرق تهران شعبه چاپار اگر میشناسید معرفی کنید ، بنده از سایت چاپار و نمایندگی هاش سردرنیاوردم

سرویسی هست که بسته را دم درب منزل تحویل بگیره و ارسال کنه ؟

شما همون تیپاکس هم از درب منزل سفارش میدین ؟

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، aVaOMi گفته است:

وقت تون بخیر 

سوال اصلی تاپیک :

سلام،

چاپار از همه لحاظ خوب است منتها نمایندگی شهر ما توزیع درستی ندارد.

وزن تنها همیشه معیار نیست. حجم را هم در نظر بگیرید.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، WINNER گفته است:

شما همون تیپاکس هم از درب منزل سفارش میدین ؟

خیر به شعبه مراجعه میکنم

ب ای مثال شنبه ساعت ۱۴ دو بسته به تیپاکس تحویل دادم، یکی ۷ کیلو و دیگری ۱۲۰۰ گرم

هر دو بسته را ۸کیلو ثبت کردند و دوبرابر حالت معمول،  از گیرنده  کرایه گرفتند !

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، aVaOMi گفته است:

وقت تون بخیر 

سوال اصلی تاپیک :

درود.

چند وقتی میشه کرایه تیپاکس دیگه حداقل 200 تومن شده.

من داخل استانی لپتاپ فرستادم 300 گرفتن!

اینا به کنار همین سایت فروشگاه دgکالا که نباید اسمشو بگیم هم ارسال همه چیز داخلش با سرویس پلاس رایگان بود ولی از این هفته تا 500 هزار تومن هم هزینه ی ارسال زده!

چاپار هست مثلا چند روز پیش یک باندل دستم رسید دم در 180 کارت کشید. فرق آن چنانی با تیپاکس نداره.

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

اینا به کنار همین سایت فروشگاه دgکالا که نباید اسمشو بگیم هم ارسال همه چیز داخلش با سرویس پلاس رایگان بود ولی از این هفته تا 500 هزار تومن هم هزینه ی ارسال زده!

از همین فروشگاه یه مانیتور توی تخفیف خریدم(1 تومن تخفیف داشت) بعدش کالای باز شده و ضربه خورده و پیکسل سوخته(7 8 ردیف کامل) برام فرستادن!!!
جالبیش اینه با اینکه فرداش مرجوع کردم 22 روز بعد پولشو برام واریز کردن.
تازه یه بار کارشناسشون هم زنگ زد گفت سالمه,گفتم اصلا سالم, بازم آکبند نبود گفت خب با تخفیف خریدی دیگه!!!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکی از یکی بدتر 

کاریش هم نمیشه کرد 

فقط باید کنار امد باشون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...