رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای اسمبل سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان عزیز لیونی🌹مدتی نبودم، دلم برای گفتگوها و فضای صمیمی اینجا تنگ شده بود

متاسفانه چندوقتی هست که به دلیل مشغله کاری فرصت نکردم سیستم خودم رو تمیز کنم و وضعیت خوبی نداره؛ آخرین بار با عجله اسمبل کردم و مثل همیشه راضی نشدم. اما الان تصمیم گرفتم یک دستی به سر سیستم بکشم و دوباره اسمبل‌ش کنم.

کار من طوری هست که هر روز باید از کامپیوتر استفاده کنم و هیچ دستگاه جایگزین دیگه ندارم؛ مرخصی هم نمیتونم بگیرم . بنابراین مجبورم صبح‌ها کارم رو انجام بدم و بعدش فورا برم سراغ ادامه مراحل اسمبل.

باتوجه به اینکه مدتی از کارهای فنی دور بودم، در مورد برخی از مراحل اسمبل شک دارم و سوالاتی برام به وجود اومده که صمیمانه ممنون میشم من رو در این زمینه راهنمایی کنید.

1- آیا ایرادی نداره که برای چندروزی مادربرد و سایر قطعات رو بیرون از کیس استفاده کنم؟ البته مادربرد رو روی جعبه خودش میذارم و روشن میکنم

2- مدل مادربردم Asus TUF Gaming B560 Plus WiFi هست و میخوام کولر نوکتوا NH-D15 رو روی اون نصب کنم؛ به نظرتون مادربرد بنده میتونه وزن سنگین این کولر رو تحمل کنه؟

3- داخل کیسی که استفاده میکنم، محل قرارگیری پیچ های مادربرد برآمده هست و نیازی به استفاده از استند و اسپیسر نیست (عکس‌ش رو گذاشتم)؛ اما پیچ داخل چندتا از این سواخ‌ها سفت نمیشه و به خاطر سنگینی کولر بادی، میترسم مادربرد از جا در بیاد. آیا راهی هست که بشه مادربرد رو به طور محکم ببندم توی کیس؟ 

image.png.3094148a9d494e09dd434533f5264c7c.png

پیشاپیش از تمام عزیزانی که نظرات ارزنده خودشون رو در این تاپیک به اشتراک میگذارند، سپاسگزارم.

@ARMIN @Hassan.SK @Death Reaper

ویرایش شده توسط Amin Heydari
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام

پردازنده اتون چیه؟

i5 10400

البته آقا ارمین میدونم کولرم برای این پردازنده اورکیل هست اما برای ارتقا در آینده نگه داشتمش.

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Amin Heydari گفته است:

i5 10400

البته آقا ارمین میدونم کولرم برای این پردازنده اورکیل هست اما برای ارتقا در آینده نگه داشتمش.

کولر که واسه این پردازنده Overkill حساب میشه به قول خودتون.

کیس هم که داغونه پیچهاش معلوم نیست بتونه مادربرد رو سرجاش نگهداره

الان دقیقا چه کمکی از دست ما برمیاد؟ :D خودت همه داستان رو میدونی.

کیس رو عوض کن، یا اینکه بیرون از کیس از سیستم استفاده کن و خطراتش رو هم بپذیر. آپشن دیگه ای نداریم.

لینک به دیدگاه

50 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

کولر که واسه این پردازنده Overkill حساب میشه به قول خودتون.

کیس هم که داغونه پیچهاش معلوم نیست بتونه مادربرد رو سرجاش نگهداره

الان دقیقا چه کمکی از دست ما برمیاد؟ :D خودت همه داستان رو میدونی.

کیس رو عوض کن، یا اینکه بیرون از کیس از سیستم استفاده کن و خطراتش رو هم بپذیر. آپشن دیگه ای نداریم.

در هرصورت که باید چندروزی بیرون از کیس با سیستم کار کنم تا تمیزش کنم😁؛ فقط نگران هستم که قرار دادن مادربرد روی جعبه موجب اتصالی نشه. از نظر فیزیکی حواسم جمع هست که بهش آسیب وارد نشه 

من از این پیچ‌های کوتاه + واشر پلاستیکی برای بستن مادربرد استفاده کردم (عکس 1)؛ شاید برای این کیس مناسب نیستند چون احساس میکنم خیلی کوچیکن

خودم یه ایده‌ای دارم اما نمیدونم جواب میده یا نه🤔

به نظرتون اگه از پیچ‌های بلندتر + مهره استفاده کنم (عکس 2) مشکلی برای مادربرد به وجود نمیاد؟ یعنی به کمک مهره، پیچ رو از پشت سینی مادربرد به طور محکم سر جاش نگه‌ش دارم

فضای پشت کیس خیلی بازه و مشکلی از بابت بلند بودن پیچ ها ندارم

image.png.031b798d0fb1dadd0847f7c24c5b5a16.png

image.png.675b2fb4439828dfba815311b9aa3273.png

ویرایش شده توسط Amin Heydari
لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، Amin Heydari گفته است:

1- آیا ایرادی نداره که برای چندروزی مادربرد و سایر قطعات رو بیرون از کیس استفاده کنم؟ البته مادربرد رو روی جعبه خودش میذارم و روشن میکنم

2- مدل مادربردم Asus TUF Gaming B560 Plus WiFi هست و میخوام کولر نوکتوا NH-D15 رو روی اون نصب کنم؛ به نظرتون مادربرد بنده میتونه وزن سنگین این کولر رو تحمل کنه؟

3- داخل کیسی که استفاده میکنم، محل قرارگیری پیچ های مادربرد برآمده هست و نیازی به استفاده از استند و اسپیسر نیست (عکس‌ش رو گذاشتم)؛ اما پیچ داخل چندتا از این سواخ‌ها سفت نمیشه و به خاطر سنگینی کولر بادی، میترسم مادربرد از جا در بیاد. آیا راهی هست که بشه مادربرد رو به طور محکم ببندم توی کیس؟ 

درود عزیز

1 - والا ایرادی نداره مگر اینکه جایی باشه ک باعث الکتریسیته ساکن بشه یا ابی چیزی روش بریزه(منظور اینکه ازش محافظت کنید) اما پیشنهاد نمیدم
2 - اگر این کولر به برد میخوره موردی نیست مهم تر از اون اینکه این کولر برای چ سی پی یویی استفاده بشه و از نظر سنگینی کولر هم موردی نیست فاکتور مهم تر اینکه کولر داخل کیس جا بشه و سی نی پشت برد قوی باشه و محکم از نظر ساخت و کیفیت
3 - سریعتر یک کیس تهیه کن ک بتونه این کولر رو هندل کنه اما اگر سی پی یو ضعیف هست نیازی به این کولر به هیچ عنوان نیست
لذا میشه یک کولر قیمت مناسب تر با اندازه مناسب تر تهیه کرد

موفق و موید باشید بازم کمکی بود در خدمتم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۹/۲۰ در 19:48، Amin Heydari گفته است:

سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان عزیز لیونی🌹

درود شبخوش.
اگه کیس مادربوردو ول نکنه,مادربورد کولرو ول نمیکنه بنظرم.😂😁
کیس استاندارد لازم دارین شما.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...