رفتن به مطلب

بحث و گفتگو The Witcher IV

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

the-witcher-4_1yjz.thumb.jpg.2638577ca298d6c1891b6d387890fea5.jpg

سلام به همه عزیزان

در جریان The Game Awards 2024 بازی ویچر 4 تایید شده و تریلری هم براش منتشر شده که لینکشو پایین میزارم 

سه گانه ای جدید از این عنوان میسازن با محوریت اصلی سیری (احتمالا گرالت هم به عنوان نقش فرعی بیارن) به گویندش گفتن چیزیو لو نده !

ظاهرا برای تریلر هم از کارت RTX 5090 استفاده شده

هر مطلبی راجب این عنوان بحث و گفتگوش تو تاپیک آزاده

315d596e43b80d52ed647af4d027f1e8eb33f16a-scaled.thumb.jpeg.2c259b3bf02d83950b6d3ea5e16eeb10.jpeg

The Witcher IV — Cinematic Reveal Trailer | The Game Awards 2024

لینک به دیدگاه

درود

برای من ویچر ۳ بهترین بازی عمرم بود و واقعا باهاش حال کردم و تا حالا هیچ بازی آفلاینی منو ترغیب نکرده بتونم بیشتر از ۲۰۰ ساعت پلی بدم

چیزی که از این تریلر هم میشه فهمید اینه که احتمالا سیری بزرگتر شده و اون جور که فهمیدم احتمالا اون قدرت های الدر بلادش رو تا حدودی از دست داده و راه ویچر بودن رو ادامه داده!

من شخصا دوست داشتم داستان گرالت و سیری بسته میشد و صرفا به عنوان کاراکتر های جانبی حین داستان باهاشون رو به رو می شدیم

در کل مطمئنم CDPR از مشکلات زمان عرضه cyberpunk درس گرفته و قطعا یه بازی شاهکار دیگه بیرون میده 

پ.ن: در پوست خود نمیگنجم تا باز Gwent بازی کنم😁

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

photo_2024-12-13_20-04-50.thumb.jpg.12c38ca2e0b563ff54ebd99cb3521c69.jpg

🔳 استودیو CDPR: گرالت در ویچر ۴ حضور دارد

ما تایید میکنیم که گرالت در ویچر ۴ حضور خواهد داشت، اما نقشی که او در بازی دارد را لو نمی‌دهیم.

لینک به دیدگاه

طراحی چهره سیری واقعا بده...چرا اینجوریه...حس میکنم یه مدل اینستایی میبینم بعد کلی تزریق ژل و بوتاکس

از دست سی دی پراجکت بدجور عصبانیم...ویتچر برای من بازی نیست زندگیه... این چه طراحی آخه....

image (1).jpg

لینک به دیدگاه

برای من که قابل درک نیست سیری ویچر بشه و مثل گرالت حمالی مردم رو بکنه

بهتره خودمون ویچر خودمون رو بسازیم.

لینک به دیدگاه

من که هنوز نسخه های قدیمی ترشم بازی نکردم ،یادمه ویچر2 روی سیستم قبلی نصب کردم فریم خیلی پایینی میداد کلا بی خیالش شدم.نسخه 3 هم هنوز نصب نکردم.هنوز چیزی در مورد سیستم مورد نیازش منتشر نشده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، M A H D I گفته است:

من که هنوز نسخه های قدیمی ترشم بازی نکردم ،یادمه ویچر2 روی سیستم قبلی نصب کردم فریم خیلی پایینی میداد کلا بی خیالش شدم.نسخه 3 هم هنوز نصب نکردم.هنوز چیزی در مورد سیستم مورد نیازش منتشر نشده؟

نه هنوز چیزی مشخص نیست به نظر من حداقل 2 سال وقت لازمه شایدم بیشتر تا بازی درست حسابی درست کنن
نسخه 3 حتما بازی کن سه پایان متفاوت داره که بستگی به انتخاب هایی که میکنی آخرش برات پیش میاد

1و 2 هم خودمم بازی نکردم کاش ریمیکشو بسازن بازی کنیم

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

نه هنوز چیزی مشخص نیست به نظر من حداقل 2 سال وقت لازمه شایدم بیشتر تا بازی درست حسابی درست کنن
نسخه 3 حتما بازی کن سه پایان متفاوت داره که بستگی به انتخاب هایی که میکنی آخرش برات پیش میاد

1و 2 هم خودمم بازی نکردم کاش ریمیکشو بسازن بازی کنیم

ویچر 2 کاملا قابل بازی هست و گرافیم خوبی هم داره.

ویچر 1 رو ولی باید عاشق این سری باشید تا بتونید تحمل کنید. اصلا یک چیز خیلی عجیبی هست. سیستم کمبتش عجیب ترین چیزیه که تا حالا دیدم.

لینک به دیدگاه

حدودا چقدری زمان نیاز هست برای ارتباط گرفتن و یادگیری المان های ویچر 3؟

هنوز بازیش نکردمxD

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

هنوز بازیش نکردمxD

بازی اصلا سخت نیست فقط لازمه یکم زبانت خوب باشه حتی میتونی زیرنویسش رو دانلود کنی و به نظرم همون ۲ ساعت اول برات مشخص میشه که سلیقته یا نه

راهنمای تمامی مراحلم تو نت هست اگه خواستی به نتیجه دل خواهت برسی

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
45 دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

هنوز بازیش نکردمxD

حتما بازی کن

کلی مراحل فرعی و غیره داره راحت یک ماهی سرگرمت میکنه

بهترین بازی سال 2015 هست ولی بعد از 9 سال بازم گرافیکش خیلی خوبه نسخه نکس جن دانلود کن که ری تریس هم براش اومده اگه کارتت جواب میده فعال کن

لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، Miad007 گفته است:

بازی اصلا سخت نیست فقط لازمه یکم زبانت خوب باشه حتی میتونی زیرنویسش رو دانلود کنی و به نظرم همون ۲ ساعت اول برات مشخص میشه که سلیقته یا نه

راهنمای تمامی مراحلم تو نت هست اگه خواستی به نتیجه دل خواهت برسی

39 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

حتما بازی کن

بهترین بازی سال 2015 هست ولی بعد از 9 سال بازم گرافیکش خیلی خوبه نسخه نکس جن دانلود کن که ری تریس هم براش اومده اگه کارتت جواب میده فعال کن

دمتون گرم رفقا 🙏🏻

لینک به دیدگاه

41 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

حتما بازی کن

درود.
با این سیستم کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ برای ریس تریسینگ نسخه جدید جوابگو هستش؟
(3060+7800x3d)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود.
با این سیستم کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ برای ریس تریسینگ نسخه جدید جوابگو هستش؟
(3060+7800x3d)

آخرین نسخه رو بگیر next gen

رو فول اچ دی ری تریس جوابگو هست اما رزلوشن های بالاتر فکر نکنم خودم با 3070 تنظیمات مدیوم پلی کردم 2k فریم 60 ، الترا 40 فریم میگرفتم 

ولی بدون ری تریس 2k از سرشم زیاده

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

photo_2024-12-15_16-16-36.thumb.jpg.f36951ad923c9b5c32e421467be9ce99.jpg

خانم Ciara Berkley صداپیشگی Ciri در The Witcher 4 را برعهده دارد

▫️با اعلام رسمی خانم Jo Wyatt، صداپیشه سابق Ciri در این پروژه حضور نخواهد داشت و خانم Ciara Berkley جایگزین وی شده است. خانم Berkeley پیش از این در سریال Normal People ایفای نقش کرده است.

لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

رو فول اچ دی ری تریس جوابگو هست اما رزلوشن های بالاتر فکر نکنم خودم با 3070 تنظیمات مدیوم پلی کردم 2k فریم 60 ، الترا 40 فریم میگرفتم 

مرسی.
مانیتورم 2k هست باید تنظیماتو جوری بچینم که با ریس تریس روی 2K جواب باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

مرسی.
مانیتورم 2k هست باید تنظیماتو جوری بچینم که با ریس تریس روی 2K جواب باشه.

معمولا خود درایور برات بهینه تنظیم میکنه

معمولا بازیها یه گزینه کلی واسه تنظیمات دارن مثلا میزاری رو مدیوم کل تنظمیات گرافیکی بر همون اساس برات ست میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

photo_2024-12-18_18-17-21.thumb.jpg.e04424318bdaaf7e0a7745ec528444de.jpg

اطلاعات جدیدی از The Witcher IV منتشر شد

بازی به تمام کتاب های Andrzej Sapkowski و عناوین قبلی سری احترام خواهد گذاشت 

آقای Sapkowski به عنوان مشاور یا هر چیز دیگری، در ساخت بازی دخالت ندارد اما اعضای استودیو گاهی با او دیدار می کنند و در مورد مسائل مختلف با او بحث می کنند 

توسعه‌دهندگان سعی دارند تا تمام جنبه های گیم‌پلی را به نسبت نسخه قبلی، تکامل دهند 

سیری، به مانند گرالت با تجربه نیست و هنوز خیلی چیزها است که او باید از آن ها عبور کند 

بازیکنان، می توانند مسیری که سیری در راه تبدیل شدن به یک Witcher طی می کند را تعیین کنند و اساسا با انتخاب ها، می توانند شخصیت او را نیز شکل دهند 

بازی قرار است یک تجربه عمیق باشد و به عنوان یک اثر جهان باز تکامل یافته نسبت به عناوین پیشین CDPR، توسعه می‌یابد 

کمپین مارکتینگ بازی هنوز شروع نشده و تریلر فقط می خواست که نشان دهد Ciri شخصیت اصلی بازی است 

استودیوی CDPR و مهندسان اپیک گیمز در حال کار روی UE5 هستند و آن را شخصی سازی می کنند. تیم توسعه دهنده قصد دارد تا این بازی را برروی همه پلتفرم ها یعنی Xbox/PC و PS منتشر کند

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۹/۲۵ در 18:18، Hassan.SK گفته است:

این نسخه The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition v4.04a همون نسخه نسل بعدیه؟ بعد یه پک MODkit داره این چیه ؟ کاربردش چی هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
4 دقیقه قبل، Mansourr گفته است:

این نسخه The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition v4.04a همون نسخه نسل بعدیه؟ بعد یه پک MODkit داره این چیه ؟ کاربردش چی هست؟

آره آخرین نسخه هست اون پک واسه ماد سازهاست اگه اشتباه نکنم به دردت نمیخوره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...