رفتن به مطلب

ترابرد سیم کارت اصلی

midnightblack
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

دکل ایرانسل منطقه ما براش مشکل بوجود اومده سر قطع برق، برق که میره باتری یو پی اس تموم میشه و آنتن دهی از بین میره .. و تا زمانی که برق بیاد باز هم طول میکشه شارژ بشه و تا زمانی که شارژ بشه سیگنال نداریم .

شکایات ۱۹۵ هم کار رو طبق معمول به جایی نرسوند .

اخیراً حتی زمانی که برق قطع نیست هم چند ساعتی پوشش شبکه از بین میره 

حالا من یه سیم کارت ایرانسل دارم اما خواستم بدونم به این دلیل ارزشش رو داره ترابرد کنم به همراه اول که هم سیم کارت اصلی زمان عدم پوشش آنتن داشته باشه و هم بشه از سیم کارت های دیگه روی سیم ۲ استفاده کرد ( سیم کارت های متنوعی رو استفاده میکنم به دلیل طرح هاشون )

اما اگه همراه اول رو جداگانه بندازم و خط اصلیم هم بخواد باشه باید سیم کارت های دیگه رو تو یه گوشی دیگه بندازم و این یکم مدیریتش سخت میشه .

حالا مزایای سیم کارت دائمی ایرانسل که دارم مکالمه رایگانش هست در طول روز که معمولاً استفاده نمیکنم و بعضی وقتها طرح های اینترنت خوبی میده شاید کمتر از ۵ بار در سال اما معمولاً خیلی بسته های پیشنهادی گرونی میده واسه همین از سیم کارت های دیگه استفاده میکنم برای طرح اینترنت و مکالمه .

یکی دیگه از مزایاش اینه که ۴جی پلاس ساپورت میکنه ایرانسل اما خب سویچ میشه بعضی وقتا رو ۴ جی اما درکل سرعتش بیشتر از همراه اول دانلود بیشتر میخوره

معایبش هم پوشش ضعیفتر شبکه هست و همراه معمولاً پینگ و پایداری بهتری هم تو بازی های آنلاین داره .

از مزایای همراه هم میشه به همین پوشش شبکه و اینترنت شبانه اون اشاره کرد نسبت به ایرانسل و معمولاً فقط به این دلیل و قطع آنتن ازش استفاده میکنم 

حالا با این تفاسیر ارزشش رو داره که سیم کارت اصلی رو ترابرد کنم ؟ بعضی ها میگن مشکل آنتن دهی پیش میاد. 

سیم کارت رند هم هست نمیخوام مشکلی براش پیش بیاد واسه همین اگه مشکل خاصی پیش نمیاد اینکارو بکنم که هم شماره اصلیم حفظ بشه هم پوشش بهتری داشته باشم و هم در کنارش بشه از سیم کارت های دیگه استفاده کرد و با سیم کارت اضافی اشغال نشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...