رفتن به مطلب

مشکل برداشت تتر از صرافی کوینکس

Zoroaster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

7 ساعت قبل، Zoroaster گفته است:

سلام با توجه به این که اون مبلغی که برای من زدن از طریق شبکه داخلی خود کوینکس (csc ) بوده و چیزی که معلومه اینه که از کوینکس واریز شده  و کوینکس هم برای آزاد سازی مبلغ فیلم سابقه تراکنش داخل این اکانت رو میخاد، امکان این هست که از طریق txid یا hash بشه پیگیری کرد که از کدوم اکانت اومده که ایمیل یا ادرس تلفن اکانت پیدا بشه و از طریق اون بفهمم کدوم اکانت بوده؟

تقریبا از طرف کاربر غیر ممکنه بعیده صرافی هم باهات همکاری کنه!مگر جایی این کاربر خودشو رو در اینترنت نشان داده باشه.

مثلا فلان یوتیوبر/بلاگر/کاربر اینستا/یا... بیاد آدرس والتشو بده داخل پلتفورمش!! بعد بیاد از همون والت برات کوین بزنه بعد با همون ایمیل که (یوتیوب/یا هر پلتفورمی) ثبت نام کرده کوین اکس هم ثبت نام کرده بعد اینا رو با هم مچ کنید بفهمید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من نگرفتم گفتید از نوبیتکس انتقال دادید الان شد اکانت کوینکس دیگه؟ خوب اگه اکانت کوینکس دیگس مشکل چیه چرا یقه اونو نگرفتن ؟ تا الان 

هر مدرکی هم میتونید بفرستید شاید با همینا اکانتو باز کردن

7 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

قندشکن آی ثابت پیدا میشه ؟ قندشکن های خارجی همشون مسدودن یا چیزی هست بشه استفاده کرد

و اون پست که میگفتید تو پرشین توضیح دادم اگه زحمتی نباشه یه خلاصه وار بفرمایید مدتی تو بازار نبودم تو جریان نیستم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۹/۲۹ در 01:00، Hassan.SK گفته است:

من نگرفتم گفتید از نوبیتکس انتقال دادید الان شد اکانت کوینکس دیگه؟ خوب اگه اکانت کوینکس دیگس مشکل چیه چرا یقه اونو نگرفتن ؟ تا الان 

هر مدرکی هم میتونید بفرستید شاید با همینا اکانتو باز کردن

قندشکن آی ثابت پیدا میشه ؟ قندشکن های خارجی همشون مسدودن یا چیزی هست بشه استفاده کرد

و اون پست که میگفتید تو پرشین توضیح دادم اگه زحمتی نباشه یه خلاصه وار بفرمایید مدتی تو بازار نبودم تو جریان نیستم

با سلام حساب بنده رفع مسدودی شد با تشکر از همه دوستان

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Zoroaster گفته است:

چقدر از دیدن این پست خوشحال شدم! انگار دارایی های خودم آزاد شده!
کاش برای بچه ها توضیح بدید که موارد خواسته شده رو چطور انجام دادید

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Zoroaster گفته است:

درود.
من که سر رشته ای نداشتم ولی واقعا از این پیام خوشحال شدم.
کی میشه که تحریم هامون برداشته بشه واقعا.😪

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Zoroaster گفته است:

به امید موفقیت برای دوستان کریپتویی. 🥰🤩

خدارو شکر که مشکلتون برطرف شد.

52 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

درود.

تحریم هم باشیم نباید این طوری رفتار بشه با ما این همه کشور تحریم چین هم تحریمه. مثل انسان درجه 3 با ایرانی ها در صرافی ها برخورد میشه متاسفانه.

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، danyal.fa79 گفته است:

چقدر از دیدن این پست خوشحال شدم! انگار دارایی های خودم آزاد شده!
کاش برای بچه ها توضیح بدید که موارد خواسته شده رو چطور انجام دادید

4 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود.

3 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

به امید موفقیت برای دوستان کریپتویی. 🥰🤩

خدارو شکر که مشکلتون برطرف شد.

تحریم هم باشیم نباید این طوری رفتار بشه با ما این همه کشور تحریم چین هم تحریمه. مثل انسان درجه 3 با ایرانی ها در صرافی ها برخورد میشه متاسفانه.

با تشکر از همه دوستان به خصوص جناب @danyal.fa79 که با گفتن انگار دارایی های خودم آزاد شده نهایت لطفشونو به بنده ابراز کردند و جناب @saeed0c که از راهنمایی های ایشون بهره مند شدم. حقیقت جریان برمیگرده به دو سال پیش که بنده بلد نبودم در صرافی ایرانی ثبت نام کنم و تتر بخرم و به صرافی خارجی انتقال بدم و این شد که به یکی از دوستان گفتم این کارو واسم انجام بده. و ایشون برام با نتورک csc از کوینکس خودش برام تتر زد و بنده هم به ایشون ریال دادم. و بعد چند روز دیدم که انگار حال و حوصله ترید ندارم و خودم در نوبیتکس ثبت نام کردم و دارایی هامو برداشت کردم و به ریال تبدیل کردم. ( در مدت این دوسال هیچ فعالیتی در کوینکس نداشتم و حسابم خالی بود). تا اینکه  حدود دو هفته پیش خودم کوینکسمو شارژ کردم و چند تا ارز خریدم. وضع بازار خراب شد و مقداری ضرر کردم و از هفته پیش تصمیم گرفتم تتربکشم بیرون تا اینکه دیدم مقدار قابل برداشتم صفر شده. اولش فکر کردم شاید به خاطر اینه که احراز هویت نکردم. بعد از اینکه احراز کردم و اوکی شد دیدم بازم نمیشه به پشتیبانی کوینکس پیام دادم بهم گفت حساب شما به دلیل فعالیت های مشکوک به پولشویی مسدود شده( همون جریان دوسال پیش). حالا نمیدونم از دو سال پیش مسدود بوده نمیدونستم ؛یا تازگیا مسدود شده بوده. بهم گفتن از کارت ملی خودت و یک برگه کاغذ که شامل ایمیل و شماره تلفن اکانت و تاریخ ثبت نام و تاریخ امروز و درخواست رفع مسدودیه بنویس و همراه کارت ملی بگیر دستت عکس بفرست و همچنین اسکرین شات تمام نوتیفیکیشن های لاگین ارسال شده به ایمیلت رو بفرست. از دو تا تراکنش واریز و برداشت اون دو سال پیش فیلم بگیر بفرست (فیلم از تراکنش ارسالی از اکانت دوستم به اکانت من همراه tx id و hash). و فیلم از تراکنش برداشت همون مبلغ از اکانت خودم به نوبیتکس). من فیلم دوم رو فرستادم اما چون به اکانت دوستم دسترسی نداشتم. ( یوزر پسورد اون اکانت یادش رفته بود) . توضیحات زیر رو دادم و خوشبختانه کوینکس قبول کرد و اکانتم باز شد. توصیه ام به دوستان اینه که برای اینکه مثل من نشن حتما از اکانت خودشون شارژ کنن و از filtershekanای پی ثابت استفاده کنن .

متن ارسالی:

Hello. sorry for bad english. i contacted my friend and looked at his account withdrawal history (the video of the withdrawal history attached.)  he has a computer technical service shop and does this for everyone who wants to buy usdt and moves to every peoples coinex account ,as you can see in the video. but in this account i did not find my 103u withdrawal history on that date (2022-12-02) in his account. i asked him if you have other account or not maybe he did that by his other coinex account. but since this transaction is about 2 year ago either he does not remember or lost the related account. he says i only have this account or maybe i forget. ( i am sure he sent this 103u by his coinex since its by csc network that only available on coinex.but with which account he doesn't remember or has not access to it. on that date i give him rials ( iran currecy) and then he transferred this money to me. then i decided to trade. but since the market was in bad situation (bear market) i  regretted and decided to withdraw money to my iranian exchange nobitex as you can see in the previous video.
i gave you all documents i could give. please unfreeze my account and let me withdraw the balance.  the video of the recent usdt that i deposited 11 days ago is also attached too.( 548 usdt). i traded from that day and made loss and the current amount is 409 usdt that i want to withdraw it.  i live in Iran and We live in bad economy state in Iran .every thing is very expensive . and i saved this money in very hard way . . i am not fraud or scammer . i only used different شبکه شخصی انتقال داده from different ips to login into the site. please let me withdraw my money . i will give you every document and other things you want. please . thank you.

سلام. من با دوستم تماس گرفتم و نزد او رفتم و به تاریخچه برداشت اکانتش نگاه کردم. او یک مغازه خدمات کامپیوتری دارد و هر کس که بخواد حساب کوینکسش را با تتر شارژ کند او این کار را برایش انجام میدهد. و تتر را برایشان به حساب کوینکسشان واریز می کند. همان طور که در فیلم هم مشخص است. اما در بخش تاریخچه این اکانت من اثری از تاریخ برداشت 103 تتر ندیدم در آن تاریخ. من به او گفتم که شاید با اکانت دیگر این مبلغ را زده است اما او گفت همین اکانت را دارد و شاید هم فراموش کرده است چون این مبلغ برای دو سال پیش است. ( من مطئمن هستم که او این مبلغ را از طریق کوینکس واریز کرده چون از طریق شبکه csc  انجام شده است.) اما به خاطر نمیاورد که با کدام اکانت  یا به آن دسترسی ندارد.. من به اون ریال دادم ( پول ایران ) .و او برای من حسابم را شارژ کرد. من تصمیم گرفتم که معامله کنم اما از آنجایی که آن موقع بازار خرسی بود من پشیمان شدم و آن مبلغ را به حساب خود برگرداندم به صرافی نوبیتکس همانطور که در تصویر می بینید.
من همه مدارکی را که خواستید ارائه دادم تا جایی که می توانستم. لطفا اکانت مرا آزاد کنید. همچنین ویدیویی از واریز 11 روز پیش خود که مبلغ 548 تتر هست را نیز ضمیمه کرده ام. من از آن روز معامله کردم و ضرر کردم و پولم به 409 تتر کاهش یافت و خواستم که ان را برداشت کنم. من در ایران زندگی می کنم. ما در وضعیت اقتصادی ضعیفی زندگی می کنیم در ایران. همه چیز گران است. من متقلب یا اسکمر نیستم. من فقط از شبکه شخصی انتقال داده های مختلف با ای پی مختلف استفاده کردم تا وارد سایت کوینکس شوم. لطفا اجازه دهید پول خود را برداشت کنم. هر مدرک دیگری که خواستید نیز ارائه خواهم داد. لطفا. متشکرم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...