رفتن به مطلب

کمک فوری برای پرنده

ViCT0R
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
میدونم این تاپیک ربطی به این فروم نداره ولی ایجادش کردم که شاید دوستی خوند و تونست کمکی بکنه
2-3 سالی میشه که مرغ عشقی رو نگهداری میکنم(هدیه بوده)
چند باری این بین نوکش اضافه رشد کرده و بلند شده که بردم با ناخن گیر کوتاهش کردن.
این دفعه نوک زیرینش بلند شده بود اونقدری که دیگه اصلا دهنش بسته نمیشد و کلا باز بود. یه ترک ریز هم خورده بود که امروز از همون جا شکست.
فقط جای بدش اینه که نوک پایینی وسطش اضافه شکسته شده و الان 3 4 ساعتی میشه که سر ظرف غذاش نشسته و نمیتونه حتی یه دونه هم بخوره.
از پایین هم نگاه میکنم انگار نوک پایینی نداره و سوراخه.
غذای نرم هم براش گذاشتم ولی اصلا لب نمیزنه انگار تیک عصبی گرفته اصلا محلم نمیذاره.
چون برام خیلی عزیزه و یادگاری هستش بردمش چند تا کلینیک پرندگان فارغ از هزینه اش اما گفتن یه پرنده 30-40 تومنی رو حتی ویزیت هم نمیکنن.
چندتا سرچ هم زدم ولی نتیجه ای نداشت.
اگه دوستی راهنمایی داشت دریغ نکنه❤😪
پ ن: برای درک بهتر بگم که بی نهایت ارزش معنوی داره نه ارزش مادی!!!!!

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

دنبال کلینیک مناسب باشید. یعنی چی ویزیت نمیکنن. شما پول بده خوبم ویزیت میکنن.

من دیدم برای پرنده هایی که نوکشون میشکنه با یه ماده خاصی نوک مصنوعی میسازن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این مورد توی مرغ عشق کلا هست، از عطاری کف دریا تهیه کنید. یه بخشی از بدن اختاپوس ها(اسمشو درست یادم نمیاد) هست. حالت سنگ گونه داره و مرغ عشق نوکشو بهش خراش میده تا اضافه نوکش از بین بره و بتونه راحت غذا بخوره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...