رفتن به مطلب

مشکل صدای پمپ 3080 seahawk

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

گرافیک رو تازگی و بصورت دست دو خریدم. 

فروشنده گیمر بود، فاکتور خرید گرافیک رو از vipkala داشت. فاکتور رو چک کردم و فروشگاه اون رو تایید کرد. گرافیک 2 سال و نیم استفاده شده بود. پس ماین شدن رو بزارید کنار

من 3 روز مهلت تست گرفتم و کاملا گرافیک رو از نظر دمایی و استیبل بودن و... روی سیستم فروشنده تست کردم و هیچ مشکلی نداشت. 

برای تمیز کاری رادیاتور رو شستم و با بلوور خشکش کردم و روی سیستم خودم گذاشتمش و اشکال از اینجا به بعد شروع شد

ابتدا رادیاتور رو پایین کیس و گرافیک رو بالاتر از اون قرار دادم. بالاتر قرار گرفتن پمپ باعث ورود هوا بهش میشه منم بعد یکی دو روز رادیاتور رو گذاشتم سقف تا بالاتر از گرافیک قرار بگیره. مقداری هم خود سیستم رو کج و راست کردم تا هوا از پمپ بیاد بسمت رادیاتور. رادیاتور رو هم تکون تکون دادم تا حبابی اگر هست بیاد بالا. 

یک نکته ای که موقع تکان دادن رادیاتور بود این بود که صدای جا بجایی آب خیلی واضح بود و میشد کامل حسش کرد. این صدا رو من تو رایتور خنک کننده های دیگه به این وضوح تجربه نکرده بودم. 

الان مشکل اصلی من اینکه وقتی وارد بنجمارک و خصوصا گیم میشم پمپ بسیار صدا میده. حالا نمیدونم مشکل از پمپه یا آب رادیاتور کم شده. 

صدا و نویز پمپ در تنظیمات گرافیکی مختلف بازی ها، بسته به نوع تنظیم گرافیک بازی (مثلا گرافیک high یا low) تغییر میکنه و تو تنظیمات گرافیکی پایین تر بیشتره. 

برای اینکه صدای گرافیک بیوفته مجبورم اندرولت و اندرکلاک (از فرکانس 1950 به 1800) کنم. 

سرعت پمپ رو هم اصلا نمیتونم تغییر بدم. این قابلیت رو msi نذاشته. 

(((گرافیک مشکل دمایی نداره و دما کاملا نرماله.))) 

اگر تعمیرکار حرفه ای می‌شناسید ممنون میشم معرفی کنید. اگرم دیدم مجبورم بفرستم نمایندگی کشور های اطراف یه بحث دیگه است که باید دنبال یکی که بتونه اینکارو بکنه بگردم. 

و در نهایت اینکه بنظرتون اگر بخوام کارت رو بفروشم رو چه قیمت میتونم 

باتشکر 

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من یک واترکولینگ کولرمستر گرفتم پمپش تو لود صدا میداد

یه سرچ کردم دیدم خودش اینطور هست کلا 

شاید اینم همینطوره 

پیش فروشنده صدا نمیداد ؟

یا تازگیا اینطور شده 

لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، WINNER گفته است:

من یک واترکولینگ کولرمستر گرفتم پمپش تو لود صدا میداد

یه سرچ کردم دیدم خودش اینطور هست کلا 

شاید اینم همینطوره 

پیش فروشنده صدا نمیداد ؟

یا تازگیا اینطور شده 

پیش فروشنده اصلا صدا نمیداد. نمیدونم من زیاد تکونش دادم اینجوری شده یا چیز دیگه... البته فروم های خارجی رو هم دیدم یک سری چیز ها در مورد نویز این مدل نوشته بودن... دقیق یادم نیست. 

زنگ زدم به یه تعمیرکار گفت مشکل از پمپ باشه کاری از من بر نمیاد. تک توکی شاید بتونن برات کاری کنن که اونم باید بگردی. 

گفت اگر خواستی بیار حداقل 10 ت خودم ازت برمیدارم تا از قطعاتش استفاده کنم. 

نمیدونم صرفه پولی داره دنبال آدم مورد اعتماد بگردم که بفرسته کشور های اطراف نمایندگی تعمیر کنه یا نه... میشه روش خنک کننده دیگه بست یا نه؟ 

چون دیدگاه من به این گرافیک استفاده چندین ساله شخصیه و زیاد فروشش برام مهم نیست. فقط راهش بندازم

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

با سلام.

اصولا دور پمپ باید فیکس باشه.

ینی مثلا تعریف کنید تا دمای x دورش ۶۰درصد باشه. از دمای y به بعد ۹۰ درصد. نرم افزار مخصوص گرافیکتون رو چک کنید ببینید همچین قابلیتی داره یا نه.

واتر گیگا دو نوع فیکس برای دور پمپ داشت بی صدا و توربو، کلا هم نویز پمپش نسبت به واتر سی پی یو بیشتر بود.

اینکه دور پمپ با هر دمایی مثل دور فن تغییر کنه عمر پمپ رو کم میکنه.

شما تست کنید وقتی نویز زیاد میشه لرزش هم تو قسمت پمپ حس میشه یا نه و اگر حس میشه لرزش کم و زیاد میشه یا نه.

اضافه کردن کولانت هیچ کاری نداره.

میتونید خودتون انجام بدید. یوتیوب کنید و همون طور انجام بدید همینطور هواگیری کردن اصلا کار سختی نیست.

اگر پمپ و رادیات رو تو یه سطح قرار میدید و تکون میدید و صدای اب میاد احتمالا کولانت لازم دارید.

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است:

با سلام.

اصولا دور پمپ باید فیکس باشه.

ینی مثلا تعریف کنید تا دمای x دورش ۶۰درصد باشه. از دمای y به بعد ۹۰ درصد. نرم افزار مخصوص گرافیکتون رو چک کنید ببینید همچین قابلیتی داره یا نه.

واتر گیگا دو نوع فیکس برای دور پمپ داشت بی صدا و توربو، کلا هم نویز پمپش نسبت به واتر سی پی یو بیشتر بود.

اینکه دور پمپ با هر دمایی مثل دور فن تغییر کنه عمر پمپ رو کم میکنه.

شما تست کنید وقتی نویز زیاد میشه لرزش هم تو قسمت پمپ حس میشه یا نه و اگر حس میشه لرزش کم و زیاد میشه یا نه.

اضافه کردن کولانت هیچ کاری نداره.

میتونید خودتون انجام بدید. یوتیوب کنید و همون طور انجام بدید همینطور هواگیری کردن اصلا کار سختی نیست.

اگر پمپ و رادیات رو تو یه سطح قرار میدید و تکون میدید و صدای اب میاد احتمالا کولانت لازم دارید.

پمپ رو پیشنهاد میکنن رو دور ثابت بزارید و الا عمرش کم میشه. پمپ گرافیک ثابت نیست و نسبت به فشار متغیره مثلا گفتم کیفیت بازی رو از low بیاری روی high یا متوسط، سرعت و نویز پمپ تغییر میکنه. اگر بتونم سرعت پمپ رو تغییر بدم بزارم رو حالت عادی که مشکلم حل میشه... خنک کننده اش قویه که حتی پمپ با سرعت کم هم کار کنه حله

نرم افزار مخصوص هم نمیدونم داره یا نه... منظورتون msi افتر بورنر؟ تو اون که هیچی نشون نمیداد. با اون اندرولت و اندرکلاک کردم تا صدا تقریبا بیوفته

بحث لرزش هم من به خود پمپ که نمیتونم دست بزنم. لوله های رادیاتور هست که لرزش کاملا احساس میشه. خود گرافیک هم مقداری لرزش احساس میشه. میزان لرزش هم بستگی به سرعت گردش پمپ داره. 

این مدل فکر نکنم جوری باشه که مثل رادیاتور های گرین بهش مایع اضافه کرد. من مثل گرین که برچسب پلمپ داره جایی روش ندیدم برای اضافه کردن مایع

بحث صدای آب هم رادیاتور رو بصورت عمود بالای پمپ دستم گرفته بودم بودم و تکونش دادم. صدای آب کاملا واضح بود و میشد برخورد آب به اطراف رادیاتور رو حس کردم. لازمه اینکارو هم‌سطح انجام بدم؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرافیک اگه دو بایوس هست روی اون یکی تست کنید معمولا یکی سایلنت هست یکی گیمینگ

بزارید روی سایلنت

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

گرافیک اگه دو بایوس هست روی اون یکی تست کنید معمولا یکی سایلنت هست یکی گیمینگ

بزارید روی سایلنت

نیست

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، Ali0110 گفته است:

پیش فروشنده اصلا صدا نمیداد. نمیدونم من زیاد تکونش دادم اینجوری شده یا چیز دیگه... البته فروم های خارجی رو هم دیدم یک سری چیز ها در مورد نویز این مدل نوشته بودن... دقیق یادم نیست. 

زنگ زدم به یه تعمیرکار گفت مشکل از پمپ باشه کاری از من بر نمیاد. تک توکی شاید بتونن برات کاری کنن که اونم باید بگردی. 

گفت اگر خواستی بیار حداقل 10 ت خودم ازت برمیدارم تا از قطعاتش استفاده کنم. 

نمیدونم صرفه پولی داره دنبال آدم مورد اعتماد بگردم که بفرسته کشور های اطراف نمایندگی تعمیر کنه یا نه... میشه روش خنک کننده دیگه بست یا نه؟ 

چون دیدگاه من به این گرافیک استفاده چندین ساله شخصیه و زیاد فروشش برام مهم نیست. فقط راهش بندازم

اگر استفاده شخصی هستش که اصلا نفروشید وقتی دما عالی هستش مشخصا کولینگ و عملا پمپ داره درست عمل میکنه. صدای پمپ ممکنه به صورت ذاتی باشه و از اول هم همین بوده و شما خیلی دقت نکردید در موقع خرید یا در اثر تکان های زیادی که دادید حباب گرفته باشه. صداش از کویل واین یا فن گرافیک هم بیشتره؟

لینک به دیدگاه

الان براتون چک کردم و مثل اینکه این صدای پمپ به صورت ذاتی هستش و از اول بوده. به احتمال زیاد موردی نداره و به راحتی استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، pedi9004 گفته است:

اگر استفاده شخصی هستش که اصلا نفروشید وقتی دما عالی هستش مشخصا کولینگ و عملا پمپ داره درست عمل میکنه. صدای پمپ ممکنه به صورت ذاتی باشه و از اول هم همین بوده و شما خیلی دقت نکردید در موقع خرید یا در اثر تکان های زیادی که دادید حباب گرفته باشه. صداش از کویل واین یا فن گرافیک هم بیشتره؟

بله. متاسفانه خیلی تکونش دادم. از اول هم اینجور نبود و مطمئن ام. 

کول واین تا حالا من نداشتم که ببینم به چه صورته. فنش هم اصلا صدای زیادی نمیده. اندرولت و اندرکلاک هم میشه نویز به سختی قابل شنیدن. 

6 دقیقه قبل، pedi9004 گفته است:

الان براتون چک کردم و مثل اینکه این صدای پمپ به صورت ذاتی هستش و از اول بوده. به احتمال زیاد موردی نداره و به راحتی استفاده کنید

میشه اینجا هم بزارید منم یه نگاهی بکنم... ولی من مطمئنم چنین صدایی تو تست نمیداد. صداش تو فشار بدون اندرولت و کلاک خیلی بلنده. اصلا نمیشه باهاش کنار اومد

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
دور پمپ برای واتر ها بهتره که ثابت باشه.
اینکه شما 10 تومن بفروشیدش واقعا اشتباهه.
اینکه دما مطلوبه یعنی خنک کننده داره کار خودشو میکنه و بنظرم این صدا بخاطر هوا و یا نشتی مقدار کمی از مایع خنک کننده اس.
اینکه شما ببرین جایی چک کنن براتون خالی از لطف نیست.❤

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
دور پمپ برای واتر ها بهتره که ثابت باشه.
اینکه شما 10 تومن بفروشیدش واقعا اشتباهه.
اینکه دما مطلوبه یعنی خنک کننده داره کار خودشو میکنه و بنظرم این صدا بخاطر هوا و یا نشتی مقدار کمی از مایع خنک کننده اس.
اینکه شما ببرین جایی چک کنن براتون خالی از لطف نیست.❤

بله بهتره ولی من هیچ راهی برای کنترل پمپ نمیبینم... 

تست دما در بازی سایلنت هیل رو بعدا میزارم. 

بجز بحث تشخیص مشکل و مواردی که در پست اول گفتم، میمونه اینکه کجا برم... مورد اعتماد و کار بلد در خصوص aio

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Ali0110 گفته است:

بله بهتره ولی من هیچ راهی برای کنترل پمپ نمیبینم... 

تست دما در بازی سایلنت هیل رو بعدا میزارم. 

بجز بحث تشخیص مشکل و مواردی که در پست اول گفتم، میمونه اینکه کجا برم... مورد اعتماد و کار بلد در خصوص aio

با گارانتی های مطرح صحبت کنین احتمالا در ازای هزینه ای براتون انجام میدن.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Ali0110 گفته است:

بله. متاسفانه خیلی تکونش دادم. از اول هم اینجور نبود و مطمئن ام. 

کول واین تا حالا من نداشتم که ببینم به چه صورته. فنش هم اصلا صدای زیادی نمیده. اندرولت و اندرکلاک هم میشه نویز به سختی قابل شنیدن. 

میشه اینجا هم بزارید منم یه نگاهی بکنم... ولی من مطمئنم چنین صدایی تو تست نمیداد. صداش تو فشار بدون اندرولت و کلاک خیلی بلنده. اصلا نمیشه باهاش کنار اومد

https://www.reddit.com/r/MSI_Gaming/s/10eKcVuowL 

لینک به دیدگاه

جواب مشکل تو توضیحات خودتون هست پمپ 2 روز بالاتر از رادیات بوده به مشکل خورده

میتونید بدید سرویسش کنن یا پمپ عوض کنن 

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

گارانتی های مطرح صحبت کنین احتمالا در ازای هزینه ای براتون انجام میدن.

با کدوم گارانتی ها منظورتونه؟ چند تا اسم بفرمایید زنگ بزنم بهشون

3 ساعت قبل، pedi9004 گفته است:

بله. مشکل من هم مثل این تاپیکه، ممنون از شما

53 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

میتونید بدید سرویسش کنن یا پمپ عوض کنن

2 روز اینجوری بود منتهی کارت رو جوری گذاشتم که لوله رادیاتور بالای پمپ باشه. رادیاتور هم بالا گرفتم و گذاشتم یکم پمپ کار کنه. حینش رادیاتور رو تکون دادم که اگر حبابی هست راحت بیاد بالا. قاعدتا نباید حباب ها میومدن بیرون؟ حین تکان دادن رادیاتور هم معلوم بود جریان آب تازه ای وارد پمپ میشد چون صداش فرق می‌کرد... 

بحث اینکه کجا بدم برای سرویس و بررسی خصوصا اینکه فکر کنم این رادیاتور قابلیت اضافه کردن مایع بصورت راحت رو نداشته باشه

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه اولش اوکی بود تمیزکاری و دستکاری مشکل دارش کرده ،گرین ماتریس mit اینا گارانتی های msi هستن صحبت کنید ببینید میتونن کمک کنن

لینک به دیدگاه

بعد از یک ساعت بازی سایلنت هیل ریمیک با آخرین و نهایت تنظیمات. دیگه تنظیمی نمونده بود که در بالاترین حد ممکن نذاشته باشمش. مقایس بافت رو هم روی 200 درصد گذاشتم

گرافیک داخل کیس در باز . دمای هوای اتاق هم دمای عادیه و سرد نیست. 

این در حالت عادی فرکانس هست. 

برای حل صدا هم فرکانس رو از 1950 آوردم رو 1850 روی ولتاژ 750 فکر کنم... استیبل هم هست. صداش هم بسختی قابل تشخیص هست خصوصا موقع گیم که صدای بلندگو هم هست ولی خب بازم قابل تشخیصه. 

اینم در مورد لرزش اضافه کنم گرافیک تحت فشار لرزش نداره. فقط لوله رادیاتور هست که اونم جریان شدید آب توش احساس میشه (اسمش رو لرزش نمیزارم) و لوله هر چی بیشتر بطرف رادیاتور برید احساس فشار آب بیشتره و نزدیک کارت گرافیک کمتر

Screenshot_20241226_023412_com.android.gallery3d.jpg

Screenshot_۲۰۲۴۱۲۲۶_۰۲۴۸۱۴.jpg

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...