رفتن به مطلب

ست کردن فن با ssd

rafadoo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

58 دقیقه قبل، rafadoo گفته است:

میشه بیشتر توضیح بدید؟

22 ساعت قبل، rafadoo گفته است:

سلام خدمت همه بزرگواران

پیشاپیش اگر سوالی که مطرح میکنم ، تکراری ست عذرخواهی میکنم.

من برای کاهش دمای ssd یه فن تهیه کردم که این فن قابلیت اتصال به مادربرد و کنترل سرعت از طریق فیش 4 پیش داره ، چطوری و با چه نرم افزاری میتونم به این فن دستور بدم که با دمای ssd ، دور فن رو تطبیق بده؟

"این فن قابلیت اتصال به مادربرد و کنترل سرعت از طریق فیش 4 پیش داره "

بعضی مادربورد ها همین اتصال های 4 پین داری سنسور دما مربوط به خودشون هست که از اون سنسور دستور میگیرن که سرعتشو چطور کمو زیاد کنند.

اون سنسورو متصل میکنید به اس اس دی تون  + فن مورد نظرتون هم متصل میکنید به همون 4 پین مربوط. دیگه وقتی دما زیاد بشه سرعت فن هم به تناسب زیاد میشه.

معمولا ایسوس ROG ها دارن. مادربورد خودم داره.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، rafadoo گفته است:

نرم افزار فن کنترل رو دارم اما هرکار کردم نفهمیدم چطور فن رو با ssd ست کنم . میتونم با گرافیک ست کنم اما ssd ها و hdd رو تو گزینه ها پیدا نمیکنم

سلام دوست عزیز از برنامه Fan Control استفاده کنید نرم افزاری هست که مدام هم آپدیت میشه و بسیار سبک، هم قابلیت نصب داره هم پرتابل طرز کارشو یاد بگیرید خیلی آپشن های خوبی هم داره من خودم یک فن ترمال رایت 14 سانتی دارم با سرعت 3000 دور و صدای خیلی زیاد با همین برنامه متصلش کردم به دمای SSD که با افزایش و کاهش دما سرعت فن تغییر کنه حتی میتونید نمودار سرعت شخصی سازی کنید. شما حتی میتونید فن های گرافیک رو هم به دمای اس اس دی مرتبط کنید و نمودار تغییرات سرعت و دما هم براساس سلیقه خودتون به طور کامل شخصی سازی کنید نیازی هم به هیچ سنسور دیگه ای نیست فکر نکنم دیگه هیچ آپشن و برنامه ای از این بهتر پیدا بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، rafadoo گفته است:

نرم افزار فن کنترل رو دارم اما هرکار کردم نفهمیدم چطور فن رو با ssd ست کنم . میتونم با گرافیک ست کنم اما ssd ها و hdd رو تو گزینه ها پیدا نمیکنم

Screenshot 2024-12-27 174814.png

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است:

سلام.

مشکلی که شما دارید دقیقا همان چیزی است من چند ماه دنبالش بودم آخرش راهکار بنده حل شد.من دو فن اضافه دارم وقتی کارت گرافیک دما از 65 درجه بیشتر بشه فنها شروع به چرخش میکنند. تنها راهکار استفاده از برنامه Argus Monitor است.

مشکل این نرم افزار اینه که کرک تازه برای ورژن بالاتر وجود نداره پس تنها می توانید از ورژن قدیمی  5.2.07 استفاده کنید.ورژن کنونی 7.1.2.2780 است مسلما این خیلی جدیدتر است و سخت افزار جدید پشتیبانی میکنه که شاید ورژن قدیمی ماردبورد خودتان ساپورت نکنه.ولی یک تست کنید ببینید سنسور مادربورد رو تشخیص میده یا نه.

اینم تصویر تنظیمات برای کامپیوتر خودم :

image.thumb.png.9680ea7eee23d4538491a3522c2bcc91.png

حالا برای سخت افزار ذخیره ساز هم داره. اینم تصویر که سنسور 2 تا اس اس دی ، Nvme و یک هارد نشون میده:

image.thumb.png.a61913a31c1112b22458c28d5470d984.png

حتما یادتان باشد بعد از نصب ، هر دو فایل ArgusMonitor.key و Patch.exe به مسیر برنامه نصب شده را کپی کنید و بعد برنامه کرک اجرا کنید ، مطمئن بشوید که برنامه اصلا به اینترنت وصل نباشد یعنی با فایروال جلوش بگیرید.

بعد تنظیم روی Software controlled  بزنید و سپس گزینه curve اونجا خودتان نمودار فن / دما براش تعریف کنید.کار باهاش ساده است.

سلام خدمت بزرگواران 

ممنون از وقتی که همه دوستان صرف مشکل بنده کردن.

بنده تونستم با نرم افزار argues monitor که دوست مان معرفی کردند ، فن مورد نظرم رو به ssd یا hdd یا هر قطعه ایی دیگه متصل کنم و از طریق نمودار نرمافزار براش برنامه جهت تنظیم دور با دمای قطعه بدم.

ممنون از کاربر گرامی بهروز صادقی بابت این راهنمایی شون.🌹

فقط یه سوال جانبی داشتم

تو نرم افزار های مونیتورینگ ، فن هارو به دو صورت مشخص میکنه auxfan in و chassis fan .

فرق این دو تا چیه و به چه معنی هستن؟کسی میدونه؟

1002240669-01.jpeg

لینک به دیدگاه

43 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

الان شما هارد رو به این گراف اضاف کردید ، اما چطور باید مشخص کنم ، کدوم یکی از این فن هام با این تنظیمات ست بشه؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

من ورژن 209 این نرم افزار رو دارم اما این گزینه هایی که شما داری مثل هارد هات ، بنده ندارم.

یه سری تمپیچر داره که معلوم نیست دمای کجاست دقیقا ، اما دماش ssd که مثلا الان 40 درجه است ، بین این گزینه های نا مفهموم هم نیست که بشه فهمید .

IMG_20241227_183752 (2).jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، rafadoo گفته است:

من ورژن 209 این نرم افزار رو دارم اما این گزینه هایی که شما داری مثل هارد هات ، بنده ندارم.

یه سری تمپیچر داره که معلوم نیست دمای کجاست دقیقا ، اما دماش ssd که مثلا الان 40 درجه است ، بین این گزینه های نا مفهموم هم نیست که بشه فهمید .

IMG_20241227_183752 (2).jpg

فک کنم حین راه اندازی اولیه یسری اپشن میاره که کدوم سنسور هارو نشون بده

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

فک کنم حین راه اندازی اولیه یسری اپشن میاره که کدوم سنسور هارو نشون بده

چطور به گرافی که سنسور رو براش انتخاب کردی ، فن اضاف میکنید تو این برنامه؟

من اصلا سر در نمیارم

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، rafadoo گفته است:

چطور به گرافی که سنسور رو براش انتخاب کردی ، فن اضاف میکنید تو این برنامه؟

من اصلا سر در نمیارم

این نرم افزار Fan control  که بعضی ها گفتن بهتره بی خیال شید. خودم باهاش رفتم.از نظر کنترل فن و نمودار ها به خوبی نرم افزاری که گفتم نیست.

مادربوردتان چیه؟ معمولا مادربورد کانکتور به صورت CPU Fan / CPU OPT Fan ، SYS_Fan تعریف میکنه. چیزی به اسم Aux نداریم. اینا احتمالا یک تداخل نرم افزاری است که سنسور را اشتباهی گرارش داده.از طریق آرگوس دکمه F2 بزنید بعد  گزینه Mainboard / Fans بعد Configuration. هر چی غیر از CPU_Fan , Sys_Fan , CPU_OPT , Cha_Fan بود رو غیر فعال (تیک show بردارید) کنید.

مادربورد حرفه ای نهایتا تا 8 عدد کانکتور برای فن کیس/ واتر کولر دارند. برای بنده حدود 6 تاست که مطابق دفترچه راهنما است

ویرایش : من با یک نگاهی به عکس خودتان متوجه شدم مدل مادربورد Asus Z590-p است. تو دفترچه راهنما فایل پی دی اف ،  5 تا کانکتور گفته است .3 تاش برای کیس و یک دونه برای واترکولر AIO_PUMP معمولا به صورت Reserve_A1 یا SYS_FAN3 در برنامه آرگوس نشون میده. دیگه بقیه هر برنامه ای که وجود اضافات سنسور گزارش کنه اینا تداخل نرم افزاری است

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است:

این نرم افزار Fan control  که بعضی ها گفتن بهتره بی خیال شید. خودم باهاش رفتم.از نظر کنترل فن و نمودار ها به خوبی نرم افزاری که گفتم نیست.

مادربوردتان چیه؟ معمولا مادربورد کانکتور به صورت CPU Fan / CPU OPT Fan ، SYS_Fan تعریف میکنه. چیزی به اسم Aux نداریم. اینا احتمالا یک تداخل نرم افزاری است که سنسور را اشتباهی گرارش داده.از طریق آرگوس دکمه F2 بزنید بعد  گزینه Mainboard / Fans بعد Configuration. هر چی غیر از CPU_Fan , Sys_Fan , CPU_OPT , Cha_Fan بود رو غیر فعال (تیک show بردارید) کنید.

مادربورد حرفه ای نهایتا تا 8 عدد کانکتور برای فن کیس/ واتر کولر دارند. برای بنده حدود 6 تاست که مطابق دفترچه راهنما است

ویرایش : من با یک نگاهی به عکس خودتان متوجه شدم مدل مادربورد Asus Z590-p است. تو دفترچه راهنما فایل پی دی اف ،  5 تا کانکتور گفته است .3 تاش برای کیس و یک دونه برای واترکولر AIO_PUMP معمولا به صورت Reserve_A1 یا SYS_FAN3 در برنامه آرگوس نشون میده. دیگه بقیه هر برنامه ای که وجود اضافات سنسور گزارش کنه اینا تداخل نرم افزاری است

جالب اینجاست حتی تو همین نرم افزاری که شما توصیه کردید ، دو تا سر برگ fan control داره ، و تمام فن ها یک جاست+درگاه های فن های کیس(ch fan)

سربرگ دوم فقط سوکت های فن مادربرد و پمپ آب روشه(یعنی از گرافیک و ... توش نیست )مقادیر این سربرگ دوم اصلا قابل تغیبر نیست و ویرایش شون فعال نیست.

IMG_20241227_175049 (1).jpg

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، rafadoo گفته است:

جالب اینجاست حتی تو همین نرم افزاری که شما توصیه کردید ، دو تا سر برگ fan control داره ، و تمام فن ها یک جاست+درگاه های فن های کیس(ch fan)

سربرگ دوم فقط سوکت های فن مادربرد و پمپ آب روشه(یعنی از گرافیک و ... توش نیست )مقادیر این سربرگ دوم اصلا قابل تغیبر نیست و ویرایش شون فعال نیست.

IMG_20241227_175049 (1).jpg

اگر بشه تنظیم تمامی فن ها در بایوس رو به مد PWM تغییر بدید.ببینید میتونید کنترل کنید یا نه.اینم تصویر از صفحه 48 دفترچه بایوس مادربورد :

image.thumb.png.dc1ba47937d947c9492d271f25113a7d.png

ظاهرا چیپست کنترل کننده فن فرق داره مال من ITE IT8665E ولی مدل خودتان : Nuvoton NCT6798D است.شاید به خاطر همین باشه. یا اینکه اصلا نرم افزار کرکی که قدیمی است ساپورت نمیکنه

ویرایش شده توسط BehrouzSedigh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...