رفتن به مطلب

میزان تفاوت کیفیت در مانیتور 24 و 22 _ میزان تفاوت نرخ 60هرتز تا 75یا100

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستان و اساتید

من خیلی وقته تو انتخاب مانیتور فکر مشغوله،تو اینترنت هرجوری جستجو میکنم به نتیجه ای نمیرسم

میخوام بدونم تفاوت کیفیت تصویر 24 اینچ با 22 اینچ چقدره... من فضای زیادی ندارم، خیلی هم توقع ندارم، همین که با رزولوشن 1080 1920 کار کنم خوبه... 

اگه 2اینچ بزرگتر باشه به سیستم یکم بیشتر فشار میاد. 

فضای بیشتری اشغال میکنه. 

چندصد تومن یا بالاتر هم هزینه بیشتری داره

ارزشش رو داره؟ 

________

میخوام بدونم تفاوت بین نرخ 60هرتز با 75هرتز یا 100هرتز چقدره... این مسئله باعث شده انتخابم خیلی محدود بشه، چون نمیخوام هزینه زیادی هم بدم. 

میدونم که تاثیر داره ولی اینکه چقدر نمیدونم... 

آیا اونقدر هست که مثلا باعث هیجان خیلی بیشتری بشه؟

وقتی هرتز بیشتر از 60 در نظر میگیرم باعث میشه انتخابم برای مانتیور محدود بشه چون مانتیور با قیمت ارزون با هرتز بالا کم پیدا میشه...

این رو بیشتری برای بازی سبک شوتر و مسابقه ای در نظر دارم

ارزشش رو داره؟ 

دوستانی که مانتیور های مشابه این موارد رو دارن یا تجربه داشتن لطفاً راهنمایی کنن😇

9 دقیقه قبل، AH112 گفته است:

ویرایش شده توسط AH112
،
لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، AH112 گفته است:

سلام به دوستان و اساتید

من خیلی وقته تو انتخاب مانیتور فکر مشغوله،تو اینترنت هرجوری جستجو میکنم به نتیجه ای نمیرسم

میخوام بدونم تفاوت کیفیت تصویر 24 اینچ با 22 اینچ چقدره... من فضای زیادی ندارم، خیلی هم توقع ندارم، همین که با رزولوشن 1080 1920 کار کنم خوبه... 

فضای بیشتری اشغال میکنه. 

چندصد تومن هم هزینه بیشتری داره

ارزشش رو داره؟ 

________

میخوام بدونم تفاوت بین نرخ 60هرتز با 75هرتز یا 100هرتز چقدره... این مسئله باعث شده انتخابم خیلی محدود بشه، چون نمیخوام هزینه زیادی هم بدم. 

وقتی هرتز بیشتر از 60 در نظر میگیرم باعث میشه انتخابم برای مانتیور محدود بشه چون مانتیور با قیمت ارزون با هرتز بالا کم پیدا میشه...

ارزشش رو داره؟ 

دوستانی که مانتیور های مشابه این موارد رو دارن یا تجربه داشتن لطفاً راهنمایی کنن😇

کیفیت تصویر 24 اینچ با 22 اینچ فرقی نداره که

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، azarbehnoosh گفته است:

کیفیت تصویر 24 اینچ با 22 اینچ فرقی نداره که

شما داشتید؟ 🤔 

جزئیات تو هردو تصویر یکیه؟ 

لینک به دیدگاه

وقتی نرخ رفرش بالاتر بره، تصویر روون‌تر و صاف‌تر می‌شه، خصوصن توی بازی‌ یا موقع کار با انیمیشنای سریع

1 دقیقه قبل، AH112 گفته است:

شما داشتید؟ 🤔 

جزئیات تو هردو تصویر یکیه؟ 

جفتش رو کنار هم تست نکردم ولی مطمئنم که فرقی نداره. اینچ ربطی به کیفیت نداره

لینک به دیدگاه

سلام و ادب

چگالی پیکسل(pixel per inch) هم مد نظز قرار بدهید.

در رزولوشن ثابت(اینجا فول اچدی) در یک مانیتور 22 اینچ بهتر(واضحتر) از فول اچدی در یک مانیتور 24 اینچه

لینک به دیدگاه

باسلام.

در شرایط ثابت و همه مشخصات یکسان تفاوت  ۲۲ و ۲۴ اینچ با چشم قابل تشخیص نخاهد بود. و هردو تصویر قابل قبول و پیوسته و خوبی ارایه میدهند.

اصلی ترین تفاوت رو اول رزولوشن ایجاد میکنه. در ادامه رفرش ریت.

اگر کاربری شما گیم هست رفرش ریت بالاتر بسیار بکارتون میاد. تو تصویرهای سریع ماینتور های ۶۰ هرتز کم میارن و تصویر کشیده میشه اما رفرش ریت بالاتر مثلا ۹۰ هرتز تصویر رو نمیکشه و در نتیجه چشم خسته نمیشه و پیوستگی تصویر حفظ خواهد شد.

همه چی به کاربری شما بستگی داره.

برای دسکتاپ و کارهای اداری فقط اندازه مهمه.

برای گیم رفرش ریت مهمتره.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، AH112 گفته است:

سلام به دوستان و اساتید

درود و عرض ادب.
در مورد سوال اول:
رزولیشن هردو مساوی هست پس به سیستم فشار بیشتری نمیاد.
تفاوت 24 اینچ و 22 اینچ به هیچ وجه به چشم نمیاد پس قطعا 24 اینچ خریداری کنین.
در مورد سوال دوم:
تفاوت بین 60 و 75 بسیار و بین 75 و 100 هم زیاده و 60 و 100 خیلی زیاد, من رفرش ریت 75 رو پیشنهاد میدم چون 99% مانیتور های با رفرش ریت 100 ساخت داخل(مثل msi و acer) و به هیچ وجه خریدشون رو پیشنهاد که هیچی اصلا جزو گزینه ها نمیدونم.
مانیتور رو حتما حتما حضوری تهیه کنین و با گارانتی.
پیشنهاد من خرید 24 اینچ و رفرش ریت 75hz هست چون تفاوت کیفیت با 22 اینچ نداره و چون مانیتور های 100hz هم 99% ساخت داخل و با پایینترین حد کیفیت ساخته شدن.
اصلا سمت برند MSI نرید که تمام رده پایین هاش ساخت داخله.
در کل اینا پیشنهاد های بنده هست و انتخاب با خودتونه.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، AH112 گفته است:

سلام به دوستان و اساتید

فضای بیشتری اشغال میکنه. 

چندصد تومن یا بالاتر هم هزینه بیشتری داره

ارزشش رو داره؟ 

________

این رو بیشتری برای بازی سبک شوتر و مسابقه ای در نظر دارم

ارزشش رو داره؟

همه چیزو گفتی غیر از بودجه

لینک به دیدگاه

درود

22اینچ فول اچدی و 24 فول اچدی توی ppi با هم تفاوت دارن و ppi 22inch بالاتری داره... در نتیجه تصویر شفافتر و شارپتری تحویلت میده البته این اختلافو میشه با گزینه sharpness توی تنظیمات مانیتور 24 اینچ یکم کم کرد ولی بازم قابل تشخیصه....در کل اگر شارپتر بودن تصویر اونچنان برات مهم نیست و میخوای مانیتور بزرگتری داشته باشی 24 بهتره....

در مورد نرخ تازه سازی تصویر یا همون هرتز خودمون اگر میخوای گیم های داستانی پلی بدی و گیم های که روند اکشن عجیبی ندارن 60 هرتز کاملا کافیه توی بقیه ی مواردم به نظر من 60 هرتز کافیه و درسته که 100 یا 120 یا 180 هرتز تجربه ی روونتری بهت میده ولی اینم در نظر داشته باش که اگر کارت گرافیکت نتونه اون مقدار فریم رو بده عملا اون هرتز بالای 60 بی معنیه....و هزینه ی اضافست

استاد آرمینم درست میگه در مورد همه مسائل صحبت کردی جز بودجت...اگر یه ips فول اچدیه 24 اینچ 75 هرتزی نرمال رو به خوب و ارزون و از برند معتبر میخوای  Samsung LS24C310EAMXUE بهترین گزینست خودم کامل تستش کردم واقعا پنل با کیفیته و اگر یه پنل ips فول اچدیه 24 اینچ 180 هرتز واقعا با کیفیت میخوای G244F E2 msi البته اگر دورو بره 10 پیدا کردی بیشتر ازون نه... این پنلم کامل تستش کردم میتونم بگم فوق العاده با کیفیته...فقط یه نکته رو رعایت کن سراغ پنل va ارزون نرو به هیچ وجه...

Annotation 2024-12-30 131427.png

لینک به دیدگاه

من شخصا بازیای سینگل پلیر و آفلاین رو با اینکه میتونم بالای ۶۰ بازی کنم همون ۶۰ رو ترجیح میدم اما بازیای شوتر و آنلاین زیر ۱۲۰ اذیت کنندس

اگه شوتر پلیری باید برات فریم مهم تر باشه 

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، Elderado گفته است:

سلام و ادب

چگالی پیکسل(pixel per inch) هم مد نظز قرار بدهید.

در رزولوشن ثابت(اینجا فول اچدی) در یک مانیتور 22 اینچ بهتر(واضحتر) از فول اچدی در یک مانیتور 24 اینچه

21 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

باسلام.

در شرایط ثابت و همه مشخصات یکسان تفاوت  ۲۲ و ۲۴ اینچ با چشم قابل تشخیص نخاهد بود. و هردو تصویر قابل قبول و پیوسته و خوبی ارایه میدهند.

اصلی ترین تفاوت رو اول رزولوشن ایجاد میکنه.

20 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
در مورد سوال اول:
رزولیشن هردو مساوی هست پس به سیستم فشار بیشتری نمیاد.
تفاوت 24 اینچ و 22 اینچ به هیچ وجه به چشم نمیاد پس قطعا 24 اینچ خریداری کنین.

18 ساعت قبل، phoenixia گفته است:

درود

22اینچ فول اچدی و 24 فول اچدی توی ppi با هم تفاوت دارن و ppi 22inch بالاتری داره... در نتیجه تصویر شفافتر و شارپتری تحویلت میده البته این اختلافو میشه با گزینه sharpness توی تنظیمات مانیتور 24 اینچ یکم کم کرد ولی بازم قابل تشخیصه....در کل اگر شارپتر بودن تصویر اونچنان برات مهم نیست و میخوای مانیتور بزرگتری داشته باشی 24 بهتره....

ممنون تا اینجا فهمیدم که 22 اینچ بهتره

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

همه چیزو گفتی غیر از بودجه

در مورد همه مسائل صحبت کردی جز بودجت...

بودجه زیادی نمیخوام بدم، حداکثر تا 5-6 میلیون. 

ویرایش شده توسط AH112
،
لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

اگر کاربری شما گیم هست رفرش ریت بالاتر بسیار بکارتون میاد. تو تصویرهای سریع ماینتور های ۶۰ هرتز کم میارن و تصویر کشیده میشه اما رفرش ریت بالاتر مثلا ۹۰ هرتز تصویر رو نمیکشه و در نتیجه چشم خسته نمیشه و پیوستگی تصویر حفظ خواهد شد.

همه چی به کاربری شما بستگی داره.

برای گیم رفرش ریت مهمتره.

واقعا میشه زیاد و محسوس احساسش کرد؟ هم با چشم هم با حرکت موس و دوربین؟ 🤔 

چون اگه تاثیر کم باشه به نظرم ارزشش رو نداره

21 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

تفاوت بین 60 و 75 بسیار و بین 75 و 100 هم زیاده و 60 و 100 خیلی زیاد, من رفرش ریت 75 رو پیشنهاد میدم چون 99% مانیتور های با رفرش ریت 100 ساخت داخل(مثل msi و acer) و به هیچ وجه خریدشون رو پیشنهاد که هیچی اصلا جزو گزینه ها نمیدونم.
مانیتور رو حتما حتما حضوری تهیه کنین و با گارانتی.
پیشنهاد من خرید 24 اینچ و رفرش ریت 75hz هست چون تفاوت کیفیت با 22 اینچ نداره و چون مانیتور های 100hz هم 99% ساخت داخل و با پایینترین حد کیفیت ساخته شدن.
اصلا سمت برند MSI نرید که تمام رده پایین هاش ساخت داخله.
در کل اینا پیشنهاد های بنده هست و انتخاب با خودتونه.

واقعا داخلی اینقدر بده؟ 🤔 چون میخواستم اگه 75 هرتز خوب گیرم نیومد یا 100هرتز با ارزش خرید بهتر پیدا کردم 100هرتز بخرم... 

هرچند طرفدار MSI نیستم خیلی، به خصوص که گرون هست. 

در مورد نرخ تازه سازی تصویر یا همون هرتز خودمون اگر میخوای گیم های داستانی پلی بدی و گیم های که روند اکشن عجیبی ندارن 60 هرتز کاملا کافیه توی بقیه ی مواردم به نظر من 60 هرتز کافیه و درسته که 100 یا 120 یا 180 هرتز تجربه ی روونتری بهت میده ولی اینم در نظر داشته باش که اگر کارت گرافیکت نتونه اون مقدار فریم رو بده عملا اون هرتز بالای 60 بی معنیه....و هزینه ی اضافست

من تغریبا همه سبکا رو بازی میکنم، آنلاین هم فقط قبلا کانتر بازی می‌کردم ولی الان بازی نمیکنم. آفلاین ها و کرکی ها به اندازه کافی خوب هستن. 

برا کارت گرافیکم هم محدودیت(frame limit) ایجاد میکنم که حتی اگه توانش هم داره به خودش برای چند فریم بیشتر فشار نیاره فکر نکنم بيشتر از 90-100 فریم بخوام، الان 5600 xt هست و میخوام در آینده به 7600 ارتقاش بدم، نگران گرافیکم نیستم. 

من بازی آنلاین بازی نمیکنم، شوتر هم و بازی سرعتی  بازی میکنم ولی رقابتی نیستن اغلب کرک شده‌ان. 

هنوزم مطمئن نیستم که بالای 60فریم ارزشش رو داره یا نه. چون همین فریم به تنهایی هزینه رو دوبرابر میکنه

لینک به دیدگاه

یه سؤال برای اینکه مطمئن بشم

وقتی یه مانیتور تو مشخصات نوشته

رفرش ریت: 50 - 75

یعنی 75هرتز هست یا باید کاری کرد که به 75 هرتز برسه؟ 

ویرایش شده توسط AH112
،
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، AH112 گفته است:

یه سؤال برای اینکه مطمئن بشم

وقتی یه مانیتور تو مشخصات نوشته

رفرش ریت: 50 - 75

یعنی 75هرتز هست یا باید کاری کرد که به 75 هرتز برسه؟ 

درود.
یعنی از 50 تا 75 رو ساپورت میکنه.

1 ساعت قبل، AH112 گفته است:

واقعا داخلی اینقدر بده؟ 🤔 چون میخواستم اگه 75 هرتز خوب گیرم نیومد یا 100هرتز با ارزش خرید بهتر پیدا کردم 100هرتز بخرم... 

هرچند طرفدار MSI نیستم خیلی، به خصوص که گرون هست. 

جنس داخلی بد نیست.
اینارو بی کیفیت درست میکنن متاسفانه.

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، AH112 گفته است:

من تغریبا همه سبکارو بازی میکنم...

خب ببین قضیه اینجوریه که پراید و پژو و بنز همشون ماشینن. ارزش داره هزینه کنی بجای پژو بنز بخری؟

همشون هم ماشینن و همون کارارو میکنن.

جزییات هست که تفاوت ایجاد میکنه و این جزییات همیشه هزینه بر هستن تو هر زمینه ای‌.

تفاوت رفرش ریت مانیتورها دقیقا مثل تفاوت همین ماشین هاست‌.

وقتی بودجه نداریم باید با جنس ارزون بسازیم ولی قطعا رفرش ریت بالاتر لذت بازی کردن رو چندین برابر میکنه اینو از هرکسی که رفرش ریت بالا رو تجریه کرده بپرسی تایید میکنه.

الان مانیتور های ۷۵ هرتز زیاد شدن و حداقل چیزی که پیشنهاد میشه همین رفرش ریت هست‌.

و قطعا با فریم بالاتر گرافیک بهتر و قویتر لازمتون میشه و نباید دیگه لیمیت کنید.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

رفرش ریت بالاتر لذت بازی کردن رو چندین برابر میکنه اینو از هرکسی که رفرش ریت بالا رو تجریه کرده بپرسی تایید میکنه.

الان مانیتور های ۷۵ هرتز زیاد شدن و حداقل چیزی که پیشنهاد میشه همین رفرش ریت هست‌.

و قطعا با فریم بالاتر گرافیک بهتر و قویتر لازمتون میشه و نباید دیگه لیمیت کنید.

متوجه شدم👍

لینک به دیدگاه

خب اولا که رزولوشن اصلا ربطی به سایز نداره، شما چه ماینتور 22 اینچ فول اچ دی بگیری چه 32 فول اچ دی پرفورمنس سیستمت یکیه

ولی برای فول اچ دی نهایت تا سایز 24 باید تهیه کنی چون ازین بالاتر تراکم پیکسلی کم میشه و تصویر خیلی افتضاحه (مخصوصا اگه برای کامپیوتر و روی میز میخوای)، مثلا از 27 تا 31-32 هم میشه 2کی گرفت ولی بیشتر از این سایز باید سراغ مانیتور 4 کی برید

از لحاظ رفریش ریت هم باید ببینین سیستمتون توانایی پردازش بالاتر از 60 فریم رو داره یا نه

ولی فرق خاصی 60 فریم با حتی 100 فریم هم نداره و شما فرق رو روی 120 فریم خیلی بیشتر میتونی حس کنی

در کل اگر سیستم قدرات پردازش بیشتر از 60 هرتز و مثلا تا 140-150 فریم رو داره (که برای فول اچ دی حداقل 3060 تی ای میخوای برای 2 کی هم حداقل 4060) حتما مانیتور 140 هرتز به بالا بگیر که واقعا بیشتر کیف داره

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

خب اولا که رزولوشن اصلا ربطی به سایز نداره، شما چه ماینتور 22 اینچ فول اچ دی بگیری چه 32 فول اچ دی پرفورمنس سیستمت یکیه

ولی برای فول اچ دی نهایت تا سایز 24 باید تهیه کنی چون ازین بالاتر تراکم پیکسلی کم میشه و تصویر خیلی افتضاحه (مخصوصا اگه برای کامپیوتر و روی میز میخوای)، مثلا از 27 تا 31-32 هم میشه 2کی گرفت ولی بیشتر از این سایز باید سراغ مانیتور 4 کی برید

از لحاظ رفریش ریت هم باید ببینین سیستمتون توانایی پردازش بالاتر از 60 فریم رو داره یا نه

ولی فرق خاصی 60 فریم با حتی 100 فریم هم نداره و شما فرق رو روی 120 فریم خیلی بیشتر میتونی حس کنی

در کل اگر سیستم قدرات پردازش بیشتر از 60 هرتز و مثلا تا 140-150 فریم رو داره (که برای فول اچ دی حداقل 3060 تی ای میخوای برای 2 کی هم حداقل 4060) حتما مانیتور 140 هرتز به بالا بگیر که واقعا بیشتر کیف داره

جالب بود، ولی تمرکز من روی Full-HD و حداکثر 24اینچ هست؛ 

شما تا 100 فریم یا بالاترو امتحان کردی، تاثیرش چطور بود؟ 

به هرکدوم از هرتز ها به خاطر تفاوتشون با 60 هرتز از یک تا 10 چقدر امتیاز میدید؟

75 هرتز:1-10

100 هرتز:1-10

120 هرتز:1-10

144 هرتز:1-10

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، AH112 گفته است:

همه چی ب نیاز و بودجت بستگی داره ولی بطور خلاصه 120 یا 144 هرتز برا اکثر کاربرا سوییت اسپاته چون معمولا تو این رده بالانس خوبی بین عملکرد و قیمت وجود داره و اینکه اگ فیلم و سریالم زیاد میبینی بهتره رفرش ریت مانیتور ضریبی از 24 باشه (چون اکثر فیلم ها 24 fps هستن) در این حالت سینک بین مانیتور و فیلم ی مقدار بهتر انجام میشه و مشکلاتی مث استاتر یا پارگی تصویر (Tearing) کمتر اتفاق میفته البته اگ مانیتور freesync یا gsync پشتیبانی کنه این مشکل تا حد زیادی برطرف میشه

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، AH112 گفته است:

2

4

7

10

بعد دیگه الان کسی مانیتور 60 هرتز زیاد نمیخره چون قیمت مانیتورای هرتز بالا خیلی مناسب تر شده نسبت به چند سال گذشته، الان داخل همین فروم یکی از دوستان یه ایسوس تاف فول اچ دی گذاشتن 8 تومن که واقعا مناسب هست و مانیتور خیلی با کیفیته

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۰/۱۱ در 13:33، Ali Subi گفته است:

وقتی بودجه نداریم باید با جنس ارزون بسازیم ولی قطعا رفرش ریت بالاتر لذت بازی کردن رو چندین برابر میکنه اینو از هرکسی که رفرش ریت بالا رو تجریه کرده بپرسی تایید میکنه.

اگه بودجه محدود باشه، خب طبیعی‌یه که باید سراغ مانیتور ارزون‌تر بری، ولی وقتی رفرش ریت بالاتر رو تجربه کنی، می‌بینی که اصلا یه دنیای متفاوت داره. مخصوصاً واسه بازی‌ها، حرکت‌های روان و بدون لگ خیلی مهمه و اونایی که رفرش ریت بالا رو امتحان کردن، تایید می‌کنن که واقعاً ارزشش رو داره.

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، AH112 گفته است:

قطعا به 144 هرتز نمره 10 رو می‌دم. فقط نمی‌دونم برندها هم تو این زمینه با هم فرق دارن یانه. مثلا 144 هرتز تو برند خاصی می‌تونه با یه بند دیگه فرق کنه

لینک به دیدگاه

فریم بالا میخوام برای همین صبر میکنم، از همگی متشکرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...