رفتن به مطلب
  • 0

عدم کارکرد اینترنت بر روی شبکه 4g

sajad564
 اشتراک گذاری

سوال

درود دوستان
مدتی هستش که گوشی بنده زمان اتصال به شبکه 4g از نعمت اینترنت برخوردار نمیشه
یعنی در بالای نمایشگر نشانگر 4g و آنتن هاش در بالای صفحه ظاهر میشن ولی وقتی سایتی رو باز میکنم یا در گوگل سرچ میکنم یا تلاش میکنم فایلی رو دانلود کنم گویی هیچ ارتباطی برقرار نیست
ولی به محض اینکه شبکه به 4.5 یا 5g تغییر میکنه ارتباط به شکل معمول ایجاد میشه و مشکل رفع میشه

نکات اضافی :
1- این مورد 95 درصد مواقع پیش میاد و یه 5 درصدی هم هست که روی 4g هم کار میکنه بدون مشکل (یعنی تا زمانی که وصله,بدون مشکل وصله و زمانی ک قطع میشه به هیچ صراتی مستقیم نمیشه)
2-توجه کنید دو سیم کارته هستم و روی هر دو سیم کارت وضعیت همینه
3- سیم کارت هارو درآوردم جا زدم/حالت پرواز رو فعال غیر فعال کردم و نتیجه ای نداشته
4- مدل گوشی : poco f-4

ویرایش شده توسط sajad564
لینک به دیدگاه

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

سلام 

چه سیمکارتی؟

apn و dns چک کردید؟ 

https://myket.ir/app/com.xsquarestudio.forcelte با این میشه روی lte only ست کرد شاید جواب بده

رام miui هستید یا custom?

داخل تنظیمات apn پروکسی و چیزای مرتبط بهش رو پاک کنید

ویرایش شده توسط erfanvk
لینک به دیدگاه

• 0
12 دقیقه قبل، erfanvk گفته است:

سلام 

چه سیمکارتی؟

apn و dns چک کردید؟ 

https://myket.ir/app/com.xsquarestudio.forcelte با این میشه روی lte only ست کرد شاید جواب بده

رام miui هستید یا custom?

داخل تنظیمات apn پروکسی و چیزای مرتبط بهش رو پاک کنید

یکی از سیم کارت ها همراه اول 

و دیگری رایتل هست و روی هر دو به همین صورته

در تنظیمات apn چیزی وارد نکردم

دی ان اس رو هم خودم به صورت دستی تغییری ندادم

Miui هستم

مشکل اینه بعضی مناطق ب 4.5 دسترسی ندارم و فقط 4g توی اون منطقه پشتیبانی میشه که چون دستگاه به 4g متصل نمیشه(یا بهتره بگم بعد از اتصال ب 4g اینترنت کار نمیکنه) دستم میمونه تو پوست گردو..در نتیجه مشکل 4g رو باید حل بکنم

این رو هم بگم که اون زمانی که 4g روی گوشی بنده کار نمیکرد با گوشی دیگه ای تست کردم و اوکی بوده یعنی مشکل از جانب شبکه(دکل مخابراتی) نیست

Screenshot_۲۰۲۴-۱۲-۳۱-۰۱-۱۸-۵۱-۹۳۴_com.android.settings.jpg

Screenshot_۲۰۲۴-۱۲-۳۱-۰۱-۱۸-۳۵-۷۵۰_com.android.settings.jpg

لینک به دیدگاه

• 0
14 ساعت قبل، sajad564 گفته است:

مدتی هستش

اگه از اول نبوده نسخه اندرویدت به روز کن یا ریست فکتوری

پیشنهاد من اینه کاستوم رام نصب کنی واقعا گوشی یک لول میره بالا

خودم poco x4 ام با evolution x v9.6

13 ساعت قبل، erfanvk گفته است:

سیمی که نت روشه بزار رو lte  اون یکی رو بزار روی 2g 

داخل  developer option  force ca رو خاموش کن

راه حل دیگه بلد نیستم متاسفانه

ویرایش شده توسط erfanvk
لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۴۰۳/۱۰/۱۱ در 00:38، sajad564 گفته است:

درود دوستان
یعنی در بالای نمایشگر نشانگر 4g و آنتن هاش در بالای صفحه ظاهر میشن ولی وقتی سایتی رو باز میکنم یا در گوگل سرچ میکنم یا تلاش میکنم فایلی رو دانلود کنم گویی هیچ ارتباطی برقرار نیست
ولی به محض اینکه شبکه به 4.5 یا 5g تغییر میکنه ارتباط به شکل معمول ایجاد میشه و مشکل رفع میشه

نکات اضافی :
1- این مورد 95 درصد مواقع پیش میاد و یه 5 درصدی هم هست که روی 4g هم کار میکنه بدون مشکل (یعنی تا زمانی که وصله,بدون مشکل وصله و زمانی ک قطع میشه به هیچ صراتی مستقیم نمیشه)
3- سیم کارت هارو درآوردم جا زدم/حالت پرواز رو فعال غیر فعال کردم و نتیجه ای نداشته

گزینه Preferred network type را پیدا کنید و مطمئن شید که روی 4G (یا 4G/3G/2G Auto) تنظیم شده باشه.

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۴۰۳/۱۰/۱۱ در 00:38، sajad564 گفته است:

درود دوستان

نکات اضافی :

من این گوشیو دارم وقتی میرم روی 5G یک ماه بدون مشکل کار میکردم بعد از مدتی کلا وقتی سویچ میشم روی 5جی نت قطع میشه!

البته گمان میکنم ربطی به گوشی نداشته باشه.

اگر ایرانسلی با 700 تماس بگیر بگو شاید مشکل از اون طرف باشه.

APN جدید بساز بزن mtnirancell 

اگر همراه اولی cmcom امتحان کن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...