رفتن به مطلب

سوال در مورد دانلود از youtub

sorosh5
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
حدودا تابستان بود که امکان دانلود مستقیم با idm از یوتوب برا من غیرفعال شد و جدیدا از سایتها واسطه هم نمیشه البته شایدم عمومی برا همه اینجوری شد در جریان نیستم
سیستمم قدیمیه ویندوز 7 و  سیم همراه اول و ایرانسل هم نداره هیچ کدام نمیشه دانلود کرد 
گوشیم متاسفانه ندارم که تست کنم ولی بعیده بخاطر اینها باشه چون تا دو سه ماه پیش میشد دانلود کرد
فکر کنم یا یوتوب امکان دانلود را مسدود کرده یا این حضرات داخلی یا شایدم هردو
اروری که موقع شروع دانلود در صفحه جدید از سایت های دانلود میاد مشترکا این هست:
Access to rr2---sn-n4v7snls.googlevideo.com was deniedYou don't have authorization to view this page.
HTTP ERROR 403
بهر حال اگه راهی بلدید ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

الان دو ساعته تاپیک منتظر تاییده اقای مسئول یا اجازه نشر بده یا کلا حذفش کن

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، sorosh5 گفته است:

الان دو ساعته تاپیک منتظر تاییده اقای مسئول یا اجازه نشر بده یا کلا حذفش کن

مقصر خودتی عزیز

رفتی سوال در مورد دانلود رو تو بخش تجهیزات شبکه پرسیدی.

این مشکل رو منم دارم چند وقتیه نمیشه دیگه دانلود کرد و احتمالا خود گوگل جلوی داستان رو گرفته تا بتونه اکانت پریمیوم یوتیوبش رو بفروشه

لینک به دیدگاه

درود 

از سایتا میشه دانلود کرد این مشکلی که شما داری برای قند شکنه 

قند شکن خوب باید خریداری کنی 

:))

لینک به دیدگاه

نسخه جدید idm رو نضب کن با قندشکن راحت دانلود میشه ، نسخه های قدیمی دیگه دانلود نمیکنه

لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

مقصر خودتی عزیز

این مشکل رو منم دارم چند وقتیه نمیشه دیگه دانلود کرد و احتمالا خود گوگل جلوی داستان رو گرفته تا بتونه اکانت پریمیوم یوتیوبش رو بفروشه

حدس منم همینه که نمیشه دیگه دانلود کرد مستقیما اکانتم که برای ما نشدنیه اصلا دسترسی نداریم

17 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

درود 

از سایتا میشه دانلود کرد این مشکلی که شما داری برای قند شکنه 

قند شکن خوب باید خریداری کنی 

:))

راستش از قند رایگان استفاده میکنم زورم میاد پول بدم ببینمم کار نکنه بعدش 

16 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

نسخه جدید idm رو نضب کن با قندشکن راحت دانلود میشه ، نسخه های قدیمی دیگه دانلود نمیکنه

idm که الان دارم نسخه 6.42 و بخاطر اینکه ویندوز 7 از اپدیت گوگل کروم 109 به بعد هماهنگ نمیشه امکان نصب ورژنهای بعدش را ندارم اگر نسخه جدیدی از idm  امده باشه چون خود idm وقتی اپدیتش را میزنم میگه بروزه احتمالا منظورش اینه با کرومی که الان نصب دارم بروزه

با یه کامپیوتری که ویندوز 10 و ورژن آخر کروم و idm را داره تست کنم نتیجشو میگم باز ممنون دوستان انصافا پیر شدم با این اینترنت

لینک به دیدگاه

دوست عزیز.منم از مهرماه پارسال همین مشکل رو داشتم.OPEN  یا OUTLINEبگیر مشکلت حل میشه.من الان راحت دارم دانلود میکنم.البته سرعت دانلود OUTLINE 2برابر OPEN  هست.البته با سیستم من.

ویرایش شده توسط lali city
لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، lali city گفته است:

دوست عزیز.منم از مهرماه پارسال همین مشکل رو داشتم.filtershekanOPEN شبکه شخصی انتقال داده یا OUTLINEبگیر مشکلت حل میشه.من الان راحت دارم دانلود میکنم.البته سرعت دانلود OUTLINE 2برابر OPEN شبکه شخصی انتقال داده هستالبته با سیستم من.

ظاهرا خوش شانس بودم چون تا دو سه ماه پیش کار میکرد برا من راحت روزی ده بیست تا فیلم گیگ بالا میگرفتم اما الان دریغ از یکی

از اپن و اوتلاین چیز زیادی نفهمیدم اگر میشه بیشتر راهنمایی کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

مقصر خودتی عزیز

کلیک

اینجا تست کنید بعضی وقتها بستگی به نت و مخصوصا قندشکن داره بعضی قندشکن ها کلا اجازه دانلود نمیدن

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

کلیک

اینجا تست کنید بعضی وقتها بستگی به نت و مخصوصا قندشکن داره بعضی قندشکن ها کلا اجازه دانلود نمیدن

ازمایش کردم و کار میکنه خوشبختانه خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

با ویندوز 10و قندشکن فریگیت و اخرین نسخه کروم و idm ازمایش شد و کار نکرد

احتمال زیاد خود گوگل امکان دانلود مستقیم را از کار انداخته و 14 دلار ماهیانه برای حساب یتوب شاید برا خارجیا چیزی نیست ولی برا من یکی که زیاده و گفتم که اصلا امکان خریدش نیست برای ما

باز از همین سایت واسطه که دوست ما Hassan.SK معرفی کردند استفاده میکنیم ببینیم تا کی داخلیا از کارش بندازند دوستان خیلی خیلی ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز همین خوندم متن رو رفتم تست کردم مشکلی نبود قند شکنت رو عوض کن

لینک به دیدگاه

درود

از این سایت میتونید استفاده کنید ! تو تنظیمات میتونید کیفیتو تعییر بدید!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...