رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید مانیتور Cooler Master GM25FP

SSIINNAA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یک ماه پیش یک مانیتور 27 اینچ va خریدم fhd که هم بزرگی پیکسلاش و هم تاخیر زیاد روی اعصابم بود طوری که میخام با ضرر بفروشمش الان کلی سرچ زدم تا 10 میلیون این مانیتور رو فقط پیدا کردم که روی کاغذ تمام اون مشکلات حل شده بنظر شما گزینه مناسبی هست ؟

180 hz 

24 inch

1ms gtg

1ms mprt

ips 

لینک به دیدگاه

یه ماه پیش که میخواستی بخری میپرسیدی به قطع نتیجه بهتری میگرفتی ضررهم نمیکردی.الان دیگه یه چیزی بخر بره با بودجه محدودی که داری گزینه بهتری هم پیدا نمیشه ،همینم سریع اقدام نکنی نمیتونی دیگه بخری.

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

یه ماه پیش که میخواستی بخری میپرسیدی به قطع نتیجه بهتری میگرفتی ضررهم نمیکردی.الان دیگه یه چیزی بخر بره با بودجه محدودی که داری گزینه بهتری هم پیدا نمیشه ،همینم سریع اقدام نکنی نمیتونی دیگه بخری.

بله متاسفانه توی مانیتور هیچ اطلاعاتی نداشتم و خرید کردم حالا خوبه بیشتر هزینه نکرده بودم برای پنل va 

الانم میخام بخرم فقط این برند هم مثل برند قبلی که خریدم تخصصش مانیتور نیست قبلی فیلیپس بود که تخصصش فکر کنم ریشت تراش بود D;  

کولر مسترم تخصصش خنک کننده هست بعد پاور و کیس گفتم شاید دوستان تجربه کار کردن باهاش رو داشتن شاید مشخصاتش واقعی نیست 

چونکه شنیدم ایسوز هم حتی مشخصاتی که مینویسه در عمل کمی متفاوته 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...