رفتن به مطلب

تا حالا به خاطر کدام بازی ها مجبور به ارتقای گرافیک شدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

اولیش256m fx5500 بود

b9ed9a79639ae1ebd920d47e57d8a00b.thumb.jpg.c0c67da234dd661859431cef54e6e931.jpg

سال 2004بود igi و کالاف ومدال و نید فور اسپید وپرنس پرشیا و دلتا فورس ومافیا و اویل و gta می‌زدیم  بازیا داشتن به اوج می‌رسیدن

دومی گرافیک512m 8600gt

یادمه برا درایور4 و مدال افتخار ایر برن  و کرایسیس 1 و استالکر که گرافیکی شده بودن گرافیک قبلی نمیکشید

5603-front.jpg.373613fa2c6627b86670e73869fbde9e.jpg

برا GTA iv فشار زیادی به 8600 وارد شد و به چوخ رفت گارانتی تعویضش کرد سر دادم یه 9600gt 1g  گرفتم

unnamed.jpg.bee5c5a7ecfc1a7c58be55d0b21bb7bc.jpg

برا کرایسیس2
gtx660 2g

I10rg.thumb.jpg.eed6881f664826484ca89cfb7dc25217.jpg

برا GTA v

gtx960 2g

81hZdXdi-WL.thumb.jpg.9aa5cb3cacdd8cf0555aa2fc595cdbbf.jpg

برا کالاف ورد ات وار ۲

Gtx970 4g

1566387790_ZOTACGTX970AMP!OmegaCore_0.thumb.jpg.0209f785f10eedcb352b860f52f07f73.jpg

برا ردر2

8g  gtx 1080

1024.thumb.png.72d2862b96d82ae8d2c04b04ba66fb4c.png

اولی و آخری سوختن و به خاطر آخری مجبور  شدم یه ۳۰۸۰ بگیرم

ASUS-TUF-Gaming-GeForce-RTX3080Ti-OC-Edition-12GB-GDDR6X-0.thumb.jpeg.c2ffc5c74e865a19a1cbfce608f0ca0b.jpeg

تا ببینیم gtavi چی میخاد

🥰

ویرایش شده توسط koorosh kabir
  • لایک 6
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
  • قلبم گرفت 2
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هیچ بازی 

تقریبا همیشه گرافیکم به روز بوده 

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
یه 4790k با gtx 1060 داشتم که بخاطر کار مهندسی و کند شدنش, مجبور شدم کنارش یه 11400 و 3060 بگیرم.
بعدش بخاطر وارزون و مخصوصا اپدیت مدرن وارفیر 3 مجبور شدم 4790k رو به 7800x3d و 3070 ارتقا بدم.(ماهی 14 میلیون قسط موند برام)😂😁

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

یه گرافیک fx5500 256m داشتم خاطره انگیز ترین بازیهای عمرمون رو با اون گذروندم  اون موقع میگفتن واووو گرافیک 256 بسته😆

لینک به دیدگاه

من اولش HD5040 داشتم تقریبا 90 درصد تجربه ای بازیهام از اون بوده واقعا جذاب بود بعدش یه GT710 گرفتم که خیلی کم کار کردم و بعدشGTX 750TI  گرفتم که تا الان دارم دیگه ذوق بازی نیست برای همین ارتقا ندادم فقط با HD5040 با اون سیستم ضعیف چه ساعت ها از عمر که طلف نشد ولی دوران خیلی خوبی الان همه چی انگار تقلبیه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کرایسیس

بخاطر DX بروز شده خیلی رو مجبور کرد که در اون زمان تغییراتی بدن روی سیستم هاشون 

لینک به دیدگاه

پابجی سال 2017
اینقدر سیستمم داقون بود و فریم پایین که مجبور بودم زمین رو نگاه کنم و راه برم تو مپ 😂
روبرو یا آسمون میومد توی تصویر فریم تک رقمی میشد وگرنه حدود 20-25 فریم داشتم روی مانیتور مربع
ولی اون موقع شور و شوق بازی بود. تا بوق سگ بازی میکردیم با همین وضعیت
اما الان که سیستم شکر خدا اوکی شده ولی حس گیم نیست !!!

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، eMineLLL گفته است:

پابجی سال 2017
اینقدر سیستمم داقون بود و فریم پایین که مجبور بودم زمین رو نگاه کنم و راه برم تو مپ 😂
روبرو یا آسمون میومد توی تصویر فریم تک رقمی میشد وگرنه حدود 20-25 فریم داشتم روی مانیتور مربع

من قبل اینا یه e2200 dual core و Gt 9500 داشتم که اکثر بازی های اون موقع رو فریم درست درمون نمیداد.(خرابی های ریز و درشت داشت)
بازی شنک 1 و 2 رو اون موقع بازی میکردم مخصوصا شنک 2 رو اونم مود دو نفره سوروایول.(مثلا 7 8 ساعت پیاپی)
چندین بار تمامی اچیومنت هاشون رو فول کرده بودم.😪
زندگی دیگه رنگ و لعاب مثلا 10 سال پیش رو نداره واقعا.
شایدم برای افزایش سن باشه.😥

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

من قبل اینا یه e2200 dual core و Gt 9500 داشتم که اکثر بازی های اون موقع رو فریم درست درمون نمیداد.(خرابی های ریز و درشت داشت)
بازی شنک 1 و 2 رو اون موقع بازی میکردم مخصوصا شنک 2 رو اونم مود دو نفره سوروایول.(مثلا 7 8 ساعت پیاپی)
چندین بار تمامی اچیومنت هاشون رو فول کرده بودم.😪
زندگی دیگه رنگ و لعاب مثلا 10 سال پیش رو نداره واقعا.
شایدم برای افزایش سن باشه.😥

سن خیلی تاثیر داره
اما همه ماجرا نیست :D

لینک به دیدگاه

سن تاثیر داره سعی میکنیم کودک درونمون زنده بمونه ما هوز زندگی نکردیم امیدواریم میشه هنوز مثل گذشته از بازی ها لذت برد😁 منتظرم igi3 بیاد یه تجدید خاطره بشه برامون🙂

لینک به دیدگاه

سلام. آقا ممنون بابت تاپیک یه خاطره بازی هم شد پست‌هارو خوندم. 😁💙

والا اوایل زیاد گرافیک اینا مهم نبود واسم. تقریبا تمام بازیارو پلی می‌دادم. اساسینز کریدها، Saints Row، فارکرای و ... حتی از شدت نوب بودن اسم گرافیکم یادم نمیاد. 😂 فقط می‌دونم MSI بود از اینایی که هیت پایپ‌های نقره‌ای بزرگ داشت. یخورده گذشت اساسینز کرید بلگ فلگ اومد. دیدم ناموسا نمی‌کشه. رفتم یه RX 560 گرفتم. اساسینز و فارکرای دو سه نسخه‌شونو تموم کردم. رسیدم به فال اوت 4 که گفتم واقعا حیفه با لگ و کاهش کیفیت بازی کنم. یه RX 6700XT خریدم و دروغ نگم 1 سالی عشق بازی کردم با این گیم. این اواخر هم (سال 1401) برای بازی رد دد و فارکرای 6 کارت گرافیک RX 6800XT خریدم. لزومی نداشت واقعا ولی گرفتم. بعدشم که دیگه شاغل شدم. الآنم گرافیک ندارم. حقیقت نه وقتش هست نه حس بازی. یادش بخیر واقعا. 🥲

ویرایش شده توسط Mohammad-RI
لینک به دیدگاه

سلام

من همیشه در حال تعویض  سی پی یو بودم یا گرافیک. ربطی به بازی نداشت و فقط بیماری ارتقای قطعه بود که اکثر دوستان بهش مبتلا هستند.  فقط بازی لاست آف آس بود که منو مجبور به تعویض کارت گرافیک  از 5700xt به 6800xt  کرد. ولی بعدا متوجه شدم که کارایی کارت 6800xt به بالا در رزولوشن 4k هست و در رزولوشن فول اچ دی 580 جواد تمام بازیهای روز رو با fsr و حتی بدون fsr بستگی به نوع بازی با فرم قابل قبول جواب میده. حتی  بازی لاست و بعضی بازیهای دیگه علاوه بر افزایش فرم روی fsr گرافیک بهتری نسبت به fsrخاموش دارن. در کل باید بگم از وقتی لاست رو بازی کردم اونم هشت بار دیگه هیچ بازی برام معنا نداره و ازش لذت نمی برم. بی صبرانه منتظر پارت 2 روی pc هستم.

لینک به دیدگاه

وارزون 1060 به 3060ti به 6800xt شیش ماه بعدش وارزون گذاشتم کنار😂

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، eMineLLL گفته است:

پابجی سال 2017

یادش بخیر رفیق ناباب بعد چند سال دوری از pc یه تریلر از این بازی رو گوشیش نشونم داد گول خوردم برگشتم سمت pc

1 ماه قبل خرید سیستم بازی رو خریدم تا 1 ماه با گرافیک آنبردش میرفتم تو بازی😁

اوکی کن یه جنگل بریم فردا!🤣

لینک به دیدگاه

من برای xplain ,microsoft flight simulator  اصولا شبیه ساز پرواز چون بهینه نیست شما بازم با بالارده ترین کارت گرافیک هم راضی نمیشی! ولی من دیگه گرافیکم خیلی پایین بود 1060 رو به trx3080 ارتقا دادم 

لینک به دیدگاه

سلام.

یادمه بازی هیتمن ۱ اومده بود و با بدبختی از دوستم سی دی گرفتم اوردم خونه.

۲ تا سی دی بود و تا قبل اون ندیده بودم که بازی بیشتر از یه سی دی باشه.

بعد نصب میرفتی تو بازی ان قد تیک میزد که نمیشد چیزی رو دید‌.

با برادرم رفتیم بازار و فهمیدیم قطعه ای هست به اسم کارت گرافیک که برای ما قدیمیه و باید ارتقا بدیم ولی گرونه.

مدل ۲۵۶ مگ برند ایکس اف ایکس با کارتون طرح X و اون عکس سگی که روش بود مارو مجذوب خودش کرد اشتباه نکنم fx5200 بود.

با بدبختی و خاهش تمنا از هرکی میشناختیم پول گرفتیم و رفتیم خریدیمش. یادمه وقتی بازش میکردیم چقد توش کابل و تبدیل و وسایل بود که اخرم نفهمیدیم به چه درد میخوردن.

گذاشتیمش جای گرافیک قبلی و بعد ریست شدن سیستم, هیتمن اومد بالا خوبم اومد بالا، با مانیتور هانسول ۱۷ اینچ صفحه تخت، this is the definition of life

و از اون روز این قصه ادامه داره.

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

سلام.

یادمه بازی هیتمن ۱ اومده بود و با بدبختی از دوستم سی دی گرفتم اوردم خونه.

۲ تا سی دی بود و تا قبل اون ندیده بودم که بازی بیشتر از یه سی دی باشه.

بعد نصب میرفتی تو بازی ان قد تیک میزد که نمیشد چیزی رو دید‌.

با برادرم رفتیم بازار و فهمیدیم قطعه ای هست به اسم کارت گرافیک که برای ما قدیمیه و باید ارتقا بدیم ولی گرونه.

مدل ۲۵۶ مگ برند ایکس اف ایکس با کارتون طرح X و اون عکس سگی که روش بود مارو مجذوب خودش کرد اشتباه نکنم fx5200 بود.

با بدبختی و خاهش تمنا از هرکی میشناختیم پول گرفتیم و رفتیم خریدیمش. یادمه وقتی بازش میکردیم چقد توش کابل و تبدیل و وسایل بود که اخرم نفهمیدیم به چه درد میخوردن.

گذاشتیمش جای گرافیک قبلی و بعد ریست شدن سیستم, هیتمن اومد بالا خوبم اومد بالا، با مانیتور هانسول ۱۷ اینچ صفحه تخت، this is the definition of life

و از اون روز این قصه ادامه داره.

یه جعبه ایکس شکل بود سگ صورتی روش بود  اون موقع خیلی هایپ بودیم براش ابهتی داشت

😂

EX000c.webp

لینک به دیدگاه

من تازگیا رو اوردم به بازیهای دهه2000 تا 2010 یسریا رو دوبله ها رو دان کردم  یسریا رو دو سه باره دارم میرم قشنگ حس و حال و لذت اون موقه ها رو تداعی میکنه

ادمو از سن و سال و وضعیت فعلی دور میکنه واقعا اون موقه چه دوبله های با ارزشی کار شده 🤩

بازیهای جدید رو دان میکنیم حسش نیست نصب کنیم بریم😄

لینک به دیدگاه

هعی روزگار 

یه gt610 داشتم فروشنده اون موقع میگفت بهترینا ما هم که هیچی بلد نبودیم 

csgo با رزولوشن 800*600 گذروندیم کله رو انقدر میبردیم تو مانیتور بعد یه مچ چشامون از کاسه میزد بیرون

کم کم انقدر گرافیک عوض کردم یادم نمیاد چیا بودن :)

که الانم شاهکاری به نام 6900xt داریم

خیلی جالبه تقریبا داره یک سال میشه که سیستم خوب دارم همه بازیا راحت 1080 حتی 2ک میتونم انجام بدم ولی جز cs2 هیچ بازی نصب نکردم 

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان

وقت همگی بخیر

یکی از دوستان گفت همیشه کامپیوترم  بروز بوده که باید بگم خوشا بحال رفاه مندان همیشگی 😀

من سال ۸۳ سیستم خریدم و واقعا تا یکسال از کامپیوترم راضی بودم،  تا اینکه با pc game آشنا شدم و از قضا اولین تجربه ام بازی سلطان فارکرای بود که خیلی برام تاثیر گذار بود.

اول اینکه بنده بعد از سگا دیگه تجربه بازی نداشتم و یهو اومدم  Far Cry و  Half-Life 2 رو بازی کردم و واقعا تاثیرگذار بودند

دوم اینکه واقعا این بازی ها از سال ۲۰۰۴ جلوتر بودند و به نظر شخصی ام تا چند سال بعدش هم بازی به این عظمت نیومد.

خلاصه از سال ۸۴ تا همین الان در حال ارتقا هستم 😀

مواردی که  یادم میاد :

تعویض ATI 7000 به GT4400 برای Farcry 

تعویض GTX 260 به GTX 460 برای Crysis

تعویض GTX 760 به RX 580 برای Farcry 3

تعویض RTX 2060  به RTX 2080 برای Forza 5

تعویض i5 4670K به 4790 i7 برای UNCHARTED 

ویرایش شده توسط aVaOMi
لینک به دیدگاه

دیشب درایور ۳رو که گیم پلیش داغونه و نیمه کاره ۲۰سال پیش رهاش کرده بودم با هزار بدبختی تونستم برم فحش بود که نثار اتاری کردم 😆بعد نسخه ۱و۲چه انتظاری داشتیم چی تحویل دادن

لینک به دیدگاه

سلام

من تقریبا هیچ وقت برای بازی خاصی سیستم ارتقاء ندادم اگر بازی اجرا می شد که بسیار عالی وگرنه هم چندان اهمیتی نداشت . دلیلش هم کانتر و اویل 4 بود که نیاز به سیستم خاصی نداشتند . اما هر بار که سیستم رو عوض کردم یا ارتقاء دادم بازی جدید ریختم . یادمه اولین بازی هایی که برام گیر می کردند Frontlines Fuel of War و Gears of War بودند .

لینک به دیدگاه

برای cs go بود که بخوام fps بهتر بگیرم تا خریدم 5 6 ماه بعدش رفتم سربازی:😆😆😂 دیگه هیچی به هیچی دیگه. (کارت هم rx 580 بود)

لینک به دیدگاه

درود

بخاطر GTA V

بازی کردنش شده بود رویای من و بالاخره هم به دستش آوردم😁

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...