رفتن به مطلب

تا حالا به خاطر کدام بازی ها مجبور به ارتقای گرافیک شدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

30 دقیقه قبل، rafi گفته است:

؟

اینو میخاستم به یکی از بچها معرفی کنم اشتباها اینجا فرستادم

لینک به دیدگاه

اولین سیستمی که گرفتم گرافیکش xfx gforce mx 4000 بود بازی coldfear  گرافیک fx می خواست ارتقا دادم.اون موقع fx5200 و 5500 رو بورس بود اما agp8x بودن من یه دفعه کلی خرج کردم gforce 6200tc گرفتم اولین سری pci express با اون حعبه های خفن x  شکل xfx .هنوزم گاهی اوقات تو نت سرچ می کنم جعبشو. pop3 قفل استارفورس روش بود سی پی یو منم celeron بود باید کابل رایتر رو می کشیدی اونایی که سی پی یو فول کش داشتن بدون کابل کشی اجرا می شد منم می ترسیدم کابل درایو رو بکشیم .حسرت اون بازیو مدت ها داشتم.گذشت تا قبل  GTA IV رفتم 8400 گرفتم همه بازیهارو عالی اجرا می کرد اما gta تصویر دور خودش می چرخید.فروختم gtx 470 خریدم اما خیلی گرفیک داغی بود کلا انویدیا اونارو ضعیف زد.یادمه اولین بار رم ۱ گیک خریدم فروشنده می گفت هرکی رم ۱ گیک داره می ره فامیل رو حمع می کنه نشون می ده خیلی خفن بود اون موقع.بعدم رفتم رو کنسول ها و راحت شدم .تو اون دوره دانش آموز بودم و با پول خودم و با بدختی ارتقا می دادم یادش بخیر . کلا خانواده پولداری نبودیم.بعد لیسانس و سربازی جوری کار کردم همه چی بدست آوردم.الان خونه و  ماشین خوب دارم ps5  و سری ایکس و... هرچی دلم بخواد می خرم اما هنوز حسرت ps2 تو بچگی(اون موقع سگا داشتم) یه سیستم خوب تو دوران دانش آموزی و یه پراید داغون تو دوره دانشجویی که زمستونا وقتی برف میاد و سرده با اون برم مونده دلم.

اینم عکس جعبه xfx

51VRl5pPdcL.jpg

D_NQ_NP_837695-MLB31785246341_082019-O.webp

51UNwuOnLqL.jpg

ویرایش شده توسط aminsa
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...