رفتن به مطلب

سرویس کارت گرافیک Rx 6800xt Merc و کاپر ماد

علیرضا رحیمی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت کاربران عزیز 

چند وقتی بود دمای کارت بیش از حد بالا می‌رفت بخاطر همین تصمیم گرفتم سرویسش کنم.دمای کارت با مصرف ۱۵۰ وات می‌رفت روی ۸۰ و دمای هات اسپات تقریباً ۱۰۰

چند جا بیرون سپردم برای سرویس که گفتن ما کاپر ماد انجام نمیدیم بخاطر همین خودم چون فنی هستم تصمیم گرفتم سرویسش رو انجام بدم 

کارت رو باز کردم پد ها ریختن و خمیر هم وضعیت خوبی نداشت 

می‌خوام در حین سرویس کاپر ماد روش انجام بدم بلکه دمای کارت بیاد پایین تر 

خمیر nocuta NTH1 تهیه کردم 

۴ نوع سایز پد می‌خواد برای کل کارت 

پد های روی مموری سایز ۱.۵ میل هست که میخوام از پد مسی ۱میل استفاده کنم به همراه پد نیم میل یا بالعکس . نظرتون راجبه این موضوع چیه؟اگر کسی تو این زمینه تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه 

به نظر شما چه نوع پدی رو تهیه کنم ؟ برای اینکه یک سری از دوستان میگن هزینه زیادی نمی‌خواد برای پد بدی و با پد های معمولی هم کار در میاد و مهم سایز هست.اگر هم بخواهم پد خوب بخرم فک کنم تقریباً ۳ تا ۴ میلیون فقط باید پول پد بدم.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و تجربیات شون رو به اشتراک بزارن تا بهترین نتیجه رو بگیرم 

لینک به دیدگاه

40 دقیقه قبل، علیرضا رحیمی گفته است:

سلام خدمت کاربران عزیز 

چند وقتی بود دمای کارت بیش از حد بالا می‌رفت بخاطر همین تصمیم گرفتم سرویسش کنم.دمای کارت با مصرف ۱۵۰ وات می‌رفت روی ۸۰ و دمای هات اسپات تقریباً ۱۰۰

چند جا بیرون سپردم برای سرویس که گفتن ما کاپر ماد انجام نمیدیم بخاطر همین خودم چون فنی هستم تصمیم گرفتم سرویسش رو انجام بدم 

کارت رو باز کردم پد ها ریختن و خمیر هم وضعیت خوبی نداشت 

می‌خوام در حین سرویس کاپر ماد روش انجام بدم بلکه دمای کارت بیاد پایین تر 

خمیر nocuta NTH1 تهیه کردم 

۴ نوع سایز پد می‌خواد برای کل کارت 

پد های روی مموری سایز ۱.۵ میل هست که میخوام از پد مسی ۱میل استفاده کنم به همراه پد نیم میل یا بالعکس . نظرتون راجبه این موضوع چیه؟اگر کسی تو این زمینه تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه 

به نظر شما چه نوع پدی رو تهیه کنم ؟ برای اینکه یک سری از دوستان میگن هزینه زیادی نمی‌خواد برای پد بدی و با پد های معمولی هم کار در میاد و مهم سایز هست.اگر هم بخواهم پد خوب بخرم فک کنم تقریباً ۳ تا ۴ میلیون فقط باید پول پد بدم.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و تجربیات شون رو به اشتراک بزارن تا بهترین نتیجه رو بگیرم 

پد مموری چیزی نیست که به راحتی از بین بره کارت شما ماینی بوده که پدش پوکیده شما کار اصولی میخواستی انجام بدی نباید میرفتی nth1 میخردی بلکه باید لیکوید متال میخردی که عمری باشه . 

لینک به دیدگاه

ماین که ماینی بوده 

خمیر هم که گرفتم دیگه چاره ای نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مموری پد خوب بگیرید همون سایزی که روش هست

بقیه رو اگه ترمال پوتی پیدا کنید راحتره (شبیه آدامس هست و جای پد استفاده میشه)

ضمناً درایور کارت تا هات اسپات به 90 نرسه دور فن بالا نمیبره برای دمای کمتر حتما دور فن دستی ست کنید از داخل درایور هم اندرولت کنید خیلی تو دما تاثیرگذاره ، دور فن هم کمتر میشه و یکمی کارایی کارت هم بالا میره

برای بنده ولتاژ 1020 فیکس هست فقط بازی آلن ویک روی 1075 گذاشتم

لینک به دیدگاه

درود . از پد های کولرمستر هم میتونی استفاده کنی چیزای خوبی هستن . پل مسی چون انعطاف نداره ممکنه به مموری فشار بیاره یا هیتسینک خوب به چیپ نچسبه

خمیر هم بد نیس خوبه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...