رفتن به مطلب

مشکل گرافیک rx580

Mmd Javad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه کارت گرافیک rx580 دارم و پنج ماه پیش خریدمش و الان بعد از پنج ماه متاسفانه مشکلات عجیب غریبی پیدا کرده مثلا وقتی ورود میکنم به بازی یهو صفحه سیاه میشه و روی مانیتور میزنه no signal اما بعد که سیستم رو ریستارت میکنم به راحتی وارد بازی میشه و تا ساعت میتونی بدون مشکل بازی کنی و یکبار هم میبینی که اینطور نمیشه و یکبار هم کرش میکنه و از گیم میاد بیرون ویکبار صفحه شطرنجی شد و گرافیک کرش کرد و دما گرافیک هم در بدترین شرایط ۷۸ درجه است . 

و مشکل دوم این هست که که قبلا گرافیک سوت نمیزد اما متاسفانه از دو ماه پیش گرافیک سوت میزنه .

و گرافیک خیلی خاک داره به نظر شما با سرویس گرافیک این مشکلاتش حل میشه ؟

ویرایش شده توسط Mmd Javad
لینک به دیدگاه

احتمالا کارت ماین شده بوده و اینکه حتما کارت رو سرویس کنید و پد سیلیکون جدید هم بزارید براش انشالله که مشکل حل بشه

لینک به دیدگاه

اون مشکلات تصویری که میگید با سرویس تغیری نمیکنه  کارت به مشکل خورده  ولی  روی بهتر کارکردن و دما  شاید اون سوت کشیدن تاثیر داشته باشه اگه دچار ایست قلبی شد که باید بره اتاق عمل ببینن میتونن براش کاری کنن یا نه الفاتحه🙂

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است:

اون مشکلات تصویری که میگید با سرویس تغیری نمیکنه  کارت به مشکل خورده  ولی  روی بهتر کارکردن و دما  شاید اون سوت کشیدن تاثیر داشته باشه اگه دچار ایست قلبی شد که باید بره اتاق عمل ببینن میتونن براش کاری کنن یا نه الفاتحه🙂

دوست عزیز یعنی vram هاش مشکل پیدا کرده ؟ چون داخل اینترنت یه چیزی مثل این نوشته بودند و یکبار وقتی ویندوز اومد کرش کرد و نوشت no signal یعنی میتونه دلیلش باشه ؟

لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، Mmd Javad گفته است:

دوست عزیز یعنی vram هاش مشکل پیدا کرده ؟ چون داخل اینترنت یه چیزی مثل این نوشته بودند و یکبار وقتی ویندوز اومد کرش کرد و نوشت no signal یعنی میتونه دلیلش باشه ؟

بله همون کرش و سیاهی صفحه و شترنجی شدن من الان ازمایشی از یه 580 دارم استفاده میکنم که مشکل داره یسری گیم سبک دارم باهاش میزنم 

فرکانس مموری و هسته رو کاهش دادم دستی پاور لیمیت رو هم پله پله کم کنید ببینید کجا کارت استیبل میشه

فرکانس اصلی کارت که فعلا گذاشتم رو سییستم اینه سه مورد اولی رو کاهش بدید اولی مثلا 1370دومی280سومی8- پله پله کاهش بدید ببینید تاثیر داره

140496730_jpeg-optimizer_IMG__.thumb.jpg.8a26e6fddb8ea09435915e4d71391b41.jpg

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

من سرویس کردم با یه فرچه مویی خشک گردو خاک ها رو گرفتم هم فنها هم کارت  رو پدها اگه نمیخاید عوض کنید یه برچسب بزنید خاکی نشن

با یه اسپری خشک ناهید کل گرافیک رو شستشو بدید که خاک نداشته باشه خمیر قبلی رو تمیز کنید  از یه خمیر خوب استفاده کنید اصول خمیر زدن رو رعایت کنید 

کارت که خوب خشک شد ببندید ببینید چطوره

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است:

بله همون کرش و سیاهی صفحه و شترنجی شدن من الان ازمایشی از یه 580 دارم استفاده میکنم که مشکل داره یسری گیم سبک دارم باهاش میزنم 

فرکانس مموری و هسته رو کاهش دادم دستی پاور لیمیت رو هم پله پله کم کنید ببینید کجا کارت استیبل میشه

فرکانس اصلی کارت که فعلا گذاشتم رو سییستم اینه سه مورد اولی رو کاهش بدید اولی مثلا 1370دومی280سومی8- پله پله کاهش بدید ببینید تاثیر داره

140496730_jpeg-optimizer_IMG__.thumb.jpg.8a26e6fddb8ea09435915e4d71391b41.jpg

دوست عزیز فرکانس گرافیک چیزی که الان هست تغییری ندادم ۱۱۲۵ مگاهرتز هست و وقتی فرکانس مموری رو کم میکنم صفحه شطرنجی بیشتر میشه و حتی در دسکتاپ ویندوز (البته اینم بگم این صفحه شطرنجی در گیم هر چند وقت یکبار اتفاق میفته مخصوصا زمانی که وارد گیم میشم کرش میکنه )

1 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است:

من سرویس کردم با یه فرچه مویی خشک گردو خاک ها رو گرفتم هم فنها هم کارت  رو پدها اگه نمیخاید عوض کنید یه برچسب بزنید خاکی نشن

با یه اسپری خشک ناهید کل گرافیک رو شستشو بدید که خاک نداشته باشه خمیر قبلی رو تمیز کنید  از یه خمیر خوب استفاده کنید اصول خمیر زدن رو رعایت کنید 

کارت که خوب خشک شد ببندید ببینید چطوره

برادر والا  گرافیکم عیبش کمی عجیب غریبه 😂 

داداش من تا حالا گرافیکو باز نکردم و تجربه ندارم 

اگر کارت رو باز کنم احتمال داره که خرابش کنم ؟

لینک به دیدگاه

هسته چی اون مورد سوم رو هم امتحان کنید

اگه تجربه ندارید بدید سرویس کنن

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است:

هسته چی اون مورد سوم رو هم امتحان کنید

اگه تجربه ندارید بدید سرویس کنن

(چیزهایی که گفتید امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم )

ممنون از توضیحاتتون و وقت ی که گذاشتید 🙏🙏

لینک به دیدگاه

البته من گرافیک داشتم که با سرویس مشکلات تصویریش از قبل زیاد شده بیشتر بخاطر باز و بست شدن و لحیم سردی چیپ یا مموری هست

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است:

البته من گرافیک داشتم که با سرویس مشکلات تصویریش از قبل زیاد شده بیشتر بخاطر باز و بست شدن و لحیم سردی چیپ یا مموری هست

داداش اگر چیپ ریبال بشه بعدش میتونم باهاش بازی کنم و دیگه مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

باید عیب دقیقش شناسایی بشه ولی این کارتا دیگه ارزش ندارن هزینه تعمیرات بالاس

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است:

باید عیب دقیقش شناسایی بشه ولی این کارتا دیگه ارزش ندارن هزینه تعمیرات بالاس

داداش با برنامه occt خوبه vram هارو تست کنم ؟

لینک به دیدگاه

سلام . بار ها این مشکل رو داشتم و با سرویس اوکی شده . خاک یکمی رسانایی داره و رطوبت هم که بشینه روش بد تر . روغن پد مموری هم میره لای مموری و عملکرد مموری مختل میشه

شما اول برد رو با فرچه یا مسواک تمیز کن با اسپری خشک یا تینر بعد خمیرو پد عوض کن تست کن . اگه میتونی با یه پورت تصویر دگه هم تست کن بعضی وقتا از پورته . همه این کارا رو بکن خبرشو بده ک اگه فرقی نکرد بریم واسه بحث سخت افزار

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...