رفتن به مطلب

ارتقای کارت گرافیک

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

من دنبال یک کارت گرافیک هستم که در رزولوشن 2560 در 1440 با تنظیمات گرافیکی حداکثر در بازی های استوری مد تک نفره فریم ریت 80 الی 100 و در بازی های آنلاین 120 به بالا رو بده

در حال حاضر گرافیکم 3080 تی آی هست و در گیمی مثل بلک آپس 6 با تنظیماتی گرافیک آخر اف پی اس تا 70 یا بعضا 60 هم میریزه و متوسطش 90 ایناست بنظر شما کارت 7900 xtx انتخاب خوبی هست یا

منتظر کارت های جدید باشم؟ اینو می پرسم چون شنیدم کارت های جدید قرار نیست خیلی قوی تر باشن بنده شخصا از تکنولوژی هایی مثل dlss و fsr خوشم نمیاد چون کیفیت رو میارن پایین و frame generation هم

که فریم فیک می سازه که باعث ایجاد لگ و باگ می شه پس مد نظر من توان واقعی کارت با حذف اینجور تکنولوژی های ماست مالی کننده هست، اصراری به روشن کردن ray tracing هم ندارم.

لینک به دیدگاه

اگر مشخصات سیستم آن چیزی هست که در پروفایلتون میبینم وقت این رسیده که ابتدا  باندلتون رو تغییر بدید به 7800x3d یا 9800x3d اینطوری fps drop کمتری میخورید.

فعلا این مورد بنظرم اهمیت بیشتری داره تا تغییر گرافیک چون کارت خوبی هست و مشکل شما جای دیگه هست .

لینک به دیدگاه

هم اکنون، yasin1380 گفته است:

اگر مشخصات سیستم آن چیزی هست که در پروفایلتون میبینم وقت این رسیده که ابتدا  باندلتون رو تغییر بدید به 7800x3d یا 9800x3d اینطوری fps drop کمتری میخورید.

فعلا این مورد بنظرم اهمیت بیشتری داره تا تغییر گرافیک چون کارت خوبی هست و مشکل شما جای دیگه هست .

پردازنده در حال حاضر 7800x3d هست

لینک به دیدگاه

49 دقیقه قبل، HosseinTaheri76 گفته است:

سلام خدمت دوستان

من دنبال یک کارت گرافیک هستم که در رزولوشن 2560 در 1440 با تنظیمات گرافیکی حداکثر در بازی های استوری مد تک نفره فریم ریت 80 الی 100 و در بازی های آنلاین 120 به بالا رو بده

در حال حاضر گرافیکم 3080 تی آی هست و در گیمی مثل بلک آپس 6 با تنظیماتی گرافیک آخر اف پی اس تا 70 یا بعضا 60 هم میریزه و متوسطش 90 ایناست بنظر شما کارت 7900 xtx انتخاب خوبی هست یا

منتظر کارت های جدید باشم؟ اینو می پرسم چون شنیدم کارت های جدید قرار نیست خیلی قوی تر باشن بنده شخصا از تکنولوژی هایی مثل dlss و fsr خوشم نمیاد چون کیفیت رو میارن پایین و frame generation هم

که فریم فیک می سازه که باعث ایجاد لگ و باگ می شه پس مد نظر من توان واقعی کارت با حذف اینجور تکنولوژی های ماست مالی کننده هست، اصراری به روشن کردن ray tracing هم ندارم.

درود و عرض ادب.
من با 7800x3d و 3070 asus rog با بالاترین گزینه های گرافیکی و رزولیشن 1080 توی بلک اپس 6 حدودا 130-150 فریم میگیرم بدون هیچ اپ اسکیل کننده ای.(رم کارت تا آخر پر میشه)
مشخصات کامل سیستمم توی پروفایل هستش.
بنظرم مشکل شما سنگین شدن ویندوز و بخصوص ssd هستش.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

41 دقیقه قبل، HosseinTaheri76 گفته است:

پردازنده در حال حاضر 7800x3d هست

با این اوصاف شما منتظر rtx5080 باشید .

لینک به دیدگاه

هم اکنون، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
من با 7800x3d و 3070 asus rog با بالاترین گزینه های گرافیکی و رزولیشن 1080 توی بلک اپس 6 حدودا 130-150 فریم میگیرم بدون هیچ اپ اسکیل کننده ای.(رم کارت تا آخر پر میشه)
مشخصات کامل سیستمم توی پروفایل هستش.
بنظرم مشکل شما سنگین شدن ویندوز و بخصوص ssd هستش.

یعنی شما می گه روی تنظیمات extreme ، 

130 فریم ثایت می گیری؟ منظورت احیانا حداکثر فریم نبوده؟ چون من تو یوتویوب هم دیدم کارتم همین حدودی که خودم می گیرم، اف پی اس میداد

ویرایش شده توسط HosseinTaheri76
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

صبر کنید برای نسل جدید هر کدوم بهتر بود از اون شرکت تهیه کنید

حدود یک ماهه تستهاشو بیرون میاد

تو کال آف و بتل فیلد معمولا amd بهتر فریم میده

پولتون هم  میتونید تبدیل به دلار و .... کنید تا نگرانی از بابت افت ارزش پولی نداشته باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...