رفتن به مطلب

شکایت از کلاهبردای گارانتی مهر کارن و اطلاع رسانی

zaminz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده یک عدد لپتاپ تاف گیمینگ مدل a15 به صورت اکبند خریداری کردم که گارانتی مهر کارن داشت.

بعد از چند روز متوجه شدم اصلا بک لایت کیبورد روشن نمیشه البته اول فکر کردم که درایور لازم داره بعد متوجه شدم با نصب درایور هم روشن نمیشه.

زنگ زدم شرکت گارانتی توضیح دادم که این مشکل هست گفتن بفرست.

ما هم بسته بندی کردیم و فرستادیم.با کمال تعجب وقتی رسید به دستشون زنگ زدن گفتن لپتاپ جای پیک روشه و شامل گارانتی نمیشه و هر چقدر بنده گفتم که لپتاپ باز نشده و اصلا حتی برچسب پلمپ نداشت قبول نکردن.

ما هم ناچار گفتیم هزینه بک لایت رو لطف کنید. بعد یک هفته زنگ زدن گفتن ۵م تومن قیمتشه در صورتی که کیبورد اصلی لپتاپ نهایتا بین ۲ تا ۲.۵ قیمتش هست.

سپس ما گفتیم دست نزنین و پس بفرستین و وقتی برای بنده فرستادن با کمال تعجب دیدم ی تیکه از قاپ رو با پیک یا پیچ گوشتی له کردن و نکته جالب اینجاست که دوستانی که این لپتاپ رو باز کرده باشن میدونند که برای باز کردن قاپ پشتی فقط کافیه پیچ هارو باز کنی و یکی از پیچ های گوشه قاپ مثل جک عمل می‌کنه و پشت قاپ رو باز میکنه و اصلا نیاز به پیک انداختن نیست.جالب اینجاست وقتی بهشون زنگ زدم گفتم چرا اینکارو کردین و چرا وقتی خدمات نمی‌دید به لپتاپ آسیب وارد کردین میگن ما از قسمت پیک خورده فیلم گرفتیم.

بنده هم گفتم فیلم رو بفرست بعد میبینم فیلمی که گرفتن فقط اینه که این میگه قاپ اینطوری.نه از انباکس فیلم میدن نه چیز دیگه

الان هم نمیدونیم واقعا باید چیکار کنیم با این کلاه بردار ها

اینم لینک سایتشون:

https://mkservice.ir/

IMG_20250112_165813_151.jpg

ویرایش شده توسط zaminz
لینک به دیدگاه

خب برادر حالا من لپتاپ رو دقیقا نمیدونم ولی محصولات ایسوس فقط گارانتی اصلیش حامی و الماس ایران یا آواژنگ هستن شما نباید با یه همچین گارانتی گمنامی خرید کنی آخه

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گارانتی شرکتی همینه 

اگر از وضعیت قبل از ارسال عکس و فیلم دارین برید شکایت کنید شاید به جایی برسین 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...