رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب مانیتور

Recommended Posts

سلام دوستان,

قبلا یه تاپیک برای ارتقاء سیستم زدم و به لطف راهنمایی های دوستان توی تاپیک و خصوصی هر جوری بود یه ارتقاء توی سیستم انجام دادم. cpu و گرافیک و کیس خسته را عوض کردم. مابقی رو دیگه زورم نرسید. اگر شد بعدا عکس از سیستم اضافه میکنم. ❤️

میخواستم لطف کنید در مورد انتخاب یه مانیتور 2K راهنمایی کنید چون مانیتور فعلی رو نزدیک 16 ساله دارم و دیگه برای این سیستم مناسب نیست. نمیدونم بعد عید اوضاع چطور میشه اگر بشه این طرف شرایطی یه مانیتور بردارم. 

سیستم فعلی:

CPU RYZEN 7 5700X3D

DeepCool AG500 ARGB
Asus Prime 4070 super
Asus prime b450m-k
2*16 corsair vengeance xmp 3200
Power GP700 HP+ GREEN
Monitor 23500 Samsung
 SSD 250 Samsung 850 EVO

case ch560 digital

کاربری اصلی برای گیم و فیلم هست. هم بازی های مولتی پلیر میزنم هم آفلاین داستانی.

پنل IPS یا VA رو نمیدونم برم سراغ کدوم. بودجه 20-30 باشه ترجیحا سایز بزرگتر از 27. 

ممنون از وقتی که میذارید 

ویرایش شده توسط Lovely_killer
لینک به دیدگاه

باسلام.

شیاومی نسل جدید ۳۴ اینچ.

https://xiaomi360.ir/product/xiaomi-curved-gaming-monitor-34-inch-g34wqi/?utm_medium=PPC_adv_click&utm_source=Torob

نسل قبلیشو داشتم و عالی بود.

این از اون هم بهتره.

تهران باشید تو دیوار میتونید زیر ۲۱ هم بخرید.

لینک به دیدگاه

سلام

برای گیم که فقط باید IPS بگیری که VA اصلا جالب نیست

رفرش ریت هم حداقل 144 هرتز باشه

سرعت پاسخگویی هم باید 1 میلی ثانیه برای گیم باشه

من این دو مورد رو پیشنهاد میکنم

https://www.digikala.com/product/dkp-16567095/مانیتور-مخصوص-بازی-ایسوس-مدل-tuf-gaming-vg27aql3a-سایز-27-اینچ/

https://www.digikala.com/product/dkp-17249634/مانیتور-مخصوص-بازی-ایسوس-مدل-tuf-vg27aq3a-سایز-27-اینچ/

فرقشون هم فقط اینه که اولیه 350 نیست روشنایی داره که خیلی خوبه و دومیه روشنایی 250 نیته، در عمل انقدر تفاوت حس نمیکنی اگر مانیتور قبلیت که قدیمی بوده باشه، مگر مانیتور رو بخواین داخل یه محیط خیلی نورانی استفاده کنی که 250 جالب نیست اونوطری، برای اتاق ، روشنایی 250 نیت کفایت میکنه

ولی فرق اصلی بین گارانتی کنندشه، اولی ازین گارانتی زپرتی و گمنام ها هست که هیچی گردن نمیگیره، دومی ولی گارانتی اصلیش هست

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

منم دقیقا یه چنین مانیتوری میخوام و یکی دو هفته پیش رفتم قیمت گرفتم.

Vg27aq1a 20,500 که 170 هرتزه

VG27AQ3A 23,000 که 180 هرتزه

VG27AQL3A 25,000 که 180 هرتزه و HDR400 داره

VG27AQML1A 28,000 که 260 هرتزه و HDR400 داره

اینا مدلای ایسوسه و احتمالا بتونین تو بازار یکم پایین ترش رو هم پیدا کنید(ترب رو چک کنید)، متاسفانه مانیتور برندای دیگه مثل ام اس آی QPF274 رو من نتونستم تو بازار پیدا کنم.

سامسونگ هم DG502 رو قیمت گرفتم 25,000 که 32 اینچ 180 هرتزه و فک کنم HDR400 داره.

در کل اگه از مانیتور قدیمی سوییچ میکنین همشون خوب به نظر میرسن، به من باشه اگه هزینه مهم نیست 260 هرتزی رو برمیدارم، اگه نه همون 170 هرتزی ارزون تر رو

اگه 32 اینچ فک میکنید براتون بهتره(که زیاد توصیه نمیشه، 27 اینچ سایز استاندارد QHD ئه) که سامسونگه به نظرم گزینه بهتریه.

حتما هم ریویو هاشون رو ببینین قبل خرید و اینکه بازم خودتون تحقیق کنین شاید تونستین مورد بهتری پیدا کنید.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

منم دقیقا یه چنین مانیتوری میخوام و یکی دو هفته پیش رفتم قیمت گرفتم.

Vg27aq1a 20,500 که 170 هرتزه

VG27AQ3A 23,000 که 180 هرتزه

VG27AQL3A 25,000 که 180 هرتزه و HDR400 داره

VG27AQML1A 28,000 که 260 هرتزه و HDR400 داره

اینا مدلای ایسوسه و احتمالا بتونین تو بازار یکم پایین ترش رو هم پیدا کنید(ترب رو چک کنید)، متاسفانه مانیتور برندای دیگه مثل ام اس آی QPF274 رو من نتونستم تو بازار پیدا کنم.

سامسونگ هم DG502 رو قیمت گرفتم 25,000 که 32 اینچ 180 هرتزه و فک کنم HDR400 داره.

در کل اگه از مانیتور قدیمی سوییچ میکنین همشون خوب به نظر میرسن، به من باشه اگه هزینه مهم نیست 260 هرتزی رو برمیدارم، اگه نه همون 170 هرتزی ارزون تر رو

اگه 32 اینچ فک میکنید براتون بهتره(که زیاد توصیه نمیشه، 27 اینچ سایز استاندارد QHD ئه) که سامسونگه به نظرم گزینه بهتریه.

حتما هم ریویو هاشون رو ببینین قبل خرید و اینکه بازم خودتون تحقیق کنین شاید تونستین مورد بهتری پیدا کنید.

برادر راجع به رفرش ریت، مهم نیست اصلا 260 یا 170، چون یکی اینکه غیر قابل تشخیصه بالای 144 به تجربه شخصی خودم، ازون ور هم سیستم های اند ببندی به زور بتونه روی 2 کی 120-130 فریم بده و 260 فریم عملا محاله مگر در یه سری بازی مثل کانتر و امثال اون، رفرش ریت بالای 144 هرتز باشه حله

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است:

برادر راجع به رفرش ریت، مهم نیست اصلا 260 یا 170، چون یکی اینکه غیر قابل تشخیصه بالای 144 به تجربه شخصی خودم، ازون ور هم سیستم های اند ببندی به زور بتونه روی 2 کی 120-130 فریم بده و 260 فریم عملا محاله مگر در یه سری بازی مثل کانتر و امثال اون، رفرش ریت بالای 144 هرتز باشه حله

نسبت به مدل مشابهش که 180 هرتزه فقط 3 میلیون گرونتره، با توجه به اختلاف قیمت حدود 150 دلاری به نظرم ارزش داره آدم 3 میلیون بیشتر بده و مانیتور بهتری بگیره. اگه 10 میلیون گرونتر بود پیشنهادش نمیکردم ولی فرقشون اونقدری نیست که نیارزه. 4070 سوپر هم تو اکثر بازیای شوتر میتونه بالای 200 فریم بده.

کلا قیمت مانیتور های 180 هرتز 2k هم به شکل عجیبی تو ایران بالاست، توی خارج شما میتونید راحت با 150 دلار مانیتوری مثل DELL G2725D بگیرید که کیفیت خیلی بالایی هم داره.

image.thumb.png.310577583a377f3372138d473dd78308.png

image.thumb.png.5c08a180e1e0017c2e051fe542ccf7bf.png

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، Lovely_killer گفته است:

سلام دوستان,

قبلا یه تاپیک برای ارتقاء سیستم زدم و به لطف راهنمایی های دوستان توی تاپیک و خصوصی هر جوری بود یه ارتقاء توی سیستم انجام دادم. cpu و گرافیک و کیس خسته را عوض کردم. مابقی رو دیگه زورم نرسید. اگر شد بعدا عکس از سیستم اضافه میکنم. ❤️

میخواستم لطف کنید در مورد انتخاب یه مانیتور 2K راهنمایی کنید چون مانیتور فعلی رو نزدیک 16 ساله دارم و دیگه برای این سیستم مناسب نیست. نمیدونم بعد عید اوضاع چطور میشه اگر بشه این طرف شرایطی یه مانیتور بردارم. 

سیستم فعلی:

CPU RYZEN 7 5700X3D

DeepCool AG500 ARGB
Asus Prime 4070 super
Asus prime b450m-k
2*16 corsair vengeance xmp 3200
Power GP700 HP+ GREEN
Monitor 23500 Samsung
 SSD 250 Samsung 850 EVO

case ch560 digital

کاربری اصلی برای گیم و فیلم هست. هم بازی های مولتی پلیر میزنم هم آفلاین داستانی.

پنل IPS یا VA رو نمیدونم برم سراغ کدوم. بودجه 20-30 باشه ترجیحا سایز بزرگتر از 27. 

ممنون از وقتی که میذارید 

VA رو کلا بیخیال شو گوستینگش رو اعصابه خیلی هم حس میشه حتی تو وب گردی !!! 

من 3080TI دارم نمیدونم ماله شما چند درصد قوی تره اما اگه روی کوالتی بزاری فکر نکنم روی بازی های 2025 به بعد بتونی 150 فریم بیشتر بگیری روی 2K خیلی به هرتز مانیتور بنظرم اهمیت نده

144 یا 165 کافیه HDR هم حتما سعی کن داشته باشه که مانیتورت باید بالای 400 نیت باشه G sync هم حتما داشته باشه  32 اینچ هم بنظرم تراکم پیکسلی خوبی داره من خودم 27 دارم که از fhd 22 اینچی که قبلا داشتم هم تراکمش خیلی بیشتره البته تراکم بالا همیشه خوبه اما 32 اینچ هم از نزدیک تست کردم شما هم تست کن تا فاصله نیم متری از مانیتور قرار بگیری پیکسلا مشخص نیست 

برای pc هم که معمولا خیلی نزدیک مانیتوریم مثل کنسول نیست بنظرم 27 اینچ بیشتر کمی شاید جالب نباشه 

ویرایش شده توسط SSIINNAA
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از پیشنهاداتتون. حتما مدل های پیشنهادیتون رو میرم نقد و بررسی هاشون رو میبینم. 

فکر میکنم نظر بیشتر دوستان روی پنل IPS هست. من تهران نیستم و اینجا هم یه دونه مانیتور 24 یا 27 خاموش میذارن پشت ویترین, تفاوت ها رو از نزدیک ندیدم واسه همین انتخاب سخت تره برام. 

دیشب کلی نقد و بررسی دیدم, نمیدونم چرا احساس کردم VA که میگن کنتراست خیلی خوبی داره, رنگ مشکی رو یه جوری نشون میداد انگار خاکستریه و به دل نمینشست 😁 احتمالا چون از توی تصویر مانیتور خودم میبینم این مدلیه. از اون طرف رنگ های IPS هم خیلی شارپ و بهتر به نظر میومد انگار آدم سر ذوق میومد.

خودم یکم نظرم سمت مانیتورهای الترا واید هست و دلم میخواد برم سمت سایز 32 یا 34 ولی میترسم تصویر اون وضوح بالا رو نداشته باشه و توی ذوق بزنه. از طرفی متاسفانه پنل IPS اولترا واید خیلی کمه. نظر شما چیه؟ 32 یا 34 توی 2k جالب هست؟

یه سوال دیگه اینکه مانیتور رو حضوری بخرم, طرف باید تست کنه پیکسل سوخته و اینا نداشته باشه بعد تحویل بده یا مثل خرید اینترنتی خودتی و گارانتی؟ 

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Lovely_killer گفته است:

خیلی ممنون از پیشنهاداتتون. حتما مدل های پیشنهادیتون رو میرم نقد و بررسی هاشون رو میبینم. 

فکر میکنم نظر بیشتر دوستان روی پنل IPS هست. من تهران نیستم و اینجا هم یه دونه مانیتور 24 یا 27 خاموش میذارن پشت ویترین, تفاوت ها رو از نزدیک ندیدم واسه همین انتخاب سخت تره برام. 

دیشب کلی نقد و بررسی دیدم, نمیدونم چرا احساس کردم VA که میگن کنتراست خیلی خوبی داره, رنگ مشکی رو یه جوری نشون میداد انگار خاکستریه و به دل نمینشست 😁 احتمالا چون از توی تصویر مانیتور خودم میبینم این مدلیه. از اون طرف رنگ های IPS هم خیلی شارپ و بهتر به نظر میومد انگار آدم سر ذوق میومد.

خودم یکم نظرم سمت مانیتورهای الترا واید هست و دلم میخواد برم سمت سایز 32 یا 34 ولی میترسم تصویر اون وضوح بالا رو نداشته باشه و توی ذوق بزنه. از طرفی متاسفانه پنل IPS اولترا واید خیلی کمه. نظر شما چیه؟ 32 یا 34 توی 2k جالب هست؟

یه سوال دیگه اینکه مانیتور رو حضوری بخرم, طرف باید تست کنه پیکسل سوخته و اینا نداشته باشه بعد تحویل بده یا مثل خرید اینترنتی خودتی و گارانتی؟ 

گارانتی که زیر 3 پیکسل سوختگی رو قبول نمیکنه بعضی سایت ها برات چک میکنن بعد میفرستن باید بهشون بگی

ips اولترا واید 29 اینچ زیاده که 75 هرتز بودن یا 100 نمیدونم

va که مشکی رو بهتر نشون میده اما شما راجب بلک اسمیرینگ و گوستینگ سرچ نکردی یک ایراد خیلی بدیه برای کاربری گیم 

32 اینچ هم طبق چیزی که دیدم قابل قبوله اما بیشتر فکر کنم بد بشه الان مانیتور 23.5 داری fhd تقریبا 32 اینچ 2k همون تراکم رو بهت میده 

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Lovely_killer گفته است:

اگه برای روی میز میخوای با فاصله نهایت 1 متری فقط 27 اینچ

32 اینچ چشمو خسته میکنه اصلا پیشنهاد نمیشه، اون سایثز برای کنسول ها میگیرن که با فاصله هم میشینن

یا برای طراحا و برنامه نویساس

لینک به دیدگاه

سلام دوستان,

من پیشنهادات دوستان رو بررسی کردم و رسیدم به این 2 تا:

Asus Tuf Gaming VG27AQML1A

Asus Tuf Gaming VG27AQL3A

از بین این 2 تا, کدومشون HDR واقعی داره؟

چون کامل مشخص نیست کدومشون 400 نیت هست. یه جا نوشته 400 یه جا نوشته 350 تا 400. اینطور که فهمیدم زیر 400 باشه HDR400 دیگه به حساب نمیاد.

نظرتون راجع به این مانیتور چیه؟ 
Acer Predator XB273UNV Gaming Monitor 27 inch

یکیشون که گارانتیش به قول دوستمون گردن نگیره. 

گارانتی الماس رایان و امرتات چند پیکسل به بالا مشکل داشته باشه تعویض میکنند؟ 

امرتات رو اسمش رو شنیدم اما نمیدونم چطوره گارانتیش. 

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، Lovely_killer گفته است:

سلام دوستان,

من پیشنهادات دوستان رو بررسی کردم و رسیدم به این 2 تا:

Asus Tuf Gaming VG27AQML1A

Asus Tuf Gaming VG27AQL3A

از بین این 2 تا, کدومشون HDR واقعی داره؟

چون کامل مشخص نیست کدومشون 400 نیت هست. یه جا نوشته 400 یه جا نوشته 350 تا 400. اینطور که فهمیدم زیر 400 باشه HDR400 دیگه به حساب نمیاد.

نظرتون راجع به این مانیتور چیه؟ 
Acer Predator XB273UNV Gaming Monitor 27 inch

یکیشون که گارانتیش به قول دوستمون گردن نگیره. 

گارانتی الماس رایان و امرتات چند پیکسل به بالا مشکل داشته باشه تعویض میکنند؟ 

امرتات رو اسمش رو شنیدم اما نمیدونم چطوره گارانتیش. 

برای گارانتی باید تماس بگیری بپرسی فکر کنم توی سایتشون هم زده باشه ولی 1 عدد رو تقریبا مطمعنم عوض نمیکنن من 27 fhd داشتم 1 پیکسلش گیر کرده بود لعنتی انقدر سایز پیکسلاش بزرگ بود از فاصله 2 متری هم کاملا مشخص بود با ضرر فروختمش مانیتور اکبند رو گارانتی هم گفت 5 تا پیکسل خراب بشه تعویضه گارانتی اسپیرو 

مانیتورایی هم که گفتی هر 3 همه فکر کنم hdr بدی دارن من دوستم msi داره hdr خوب نیست کلا خاموشش کرده باگ میشه تو بازی 

مانیتور ها هم برای مقایسه توی یوتوب فیلم نقدش رو ببین البته فقط چنل های حرفه ای رو ببین یا اگه این سایت داشت اینجا چکش کن 

https://www.rtings.com/

ایسر هم 1 ساعت دیگه تخفیفش برداشته میشه قیمتش میشه 35 تومان که بنظرم یدونه oled کارکرده سالم پیدا کنی خیلی بهتره از این

لینک به دیدگاه

https://mycomputer-tech.ir/product/مانیتور-لنوو-27-اینچ-مدل-legion-y27q-20-ا-lenovo-اپن-باکس/

این مانیتور رو برسی کن توی اون محدوده قیمتی که میخایه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

امشب مانیتور انتخابی Asus Tuf Gaming VG27AQML1A به دستم رسید. چون مشکی موجود نبود توی بازار ایران مجبور شدم سفید گرفتم با اینکه کل سیستم مشکیه ولی خب سفیدش هم واقعا قشنگه.

برای تشکر از دوستان و احترام به مشاوره و وقتی که میذارن, این پست رو گذاشتم که بگم از راهنمایی هاشون استفاده کردم و مانیتور مناسب نیازم رو خریدم.

image.thumb.jpeg.985ba634535689323090893beb342690.jpeg

بی نظمی کابل ها رو به بزرگی خودتون ببخشید 😁

آرزو میکنم همه ی هموطن های عزیزم بتونند نه تنها چیزی که نیاز دارند بلکه سیستم رویایی شون رو بخرن ❤️

لینک به دیدگاه

اینم اولین وین با مانیتور جدید با فرکانس 144 (البته من کاری نکردم همه رو octane زد) :

image.thumb.jpeg.5d7798dadc35a2496c2b2ed3bb2f2849.jpeg

هنوز فرصت نکردم تنظیمات مانیتور رو بررسی کنم و فعلا تقریبا هیچی سر در نمیارم, یه چند تا سوال دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید:

1) باید تنظیمات مدام بر اساس بازی های مولتی و AAA و فیلم تغییر داده بشه یا یه تنظیم ثابت انجام بشه؟

2) مانیتور تا 260 اورکلاک میشه. اگر روی 260 گذاشته بشه میتونه در دراز مدت مثل اورکلاک قطعات مختلف صدمه بزنه یا مشکلی نداره؟ رفرش ریت 240 چطور آیا عمر مانیتور رو کم میکنه؟ 

3) توی کارتن 3 مدل کابل داشت یه دیسپلی، یه hdmi و یکی یه کابل که یه طرفش میخوره به مانیتور اون سرش USB هست نمیدونم کاربردش چیه. Display port رو وصل کردم ولی الان از 144 هرتز دیگه هیچی نداره تا یکدفعه 240، دلیلش چیه؟ 

4) نیاز هست firmware مانیتور آپدیت بشه یا کاری بهش نداشته باشم؟
image.thumb.jpeg.a87d588946bfaaf85c5b4330af8850ce.jpeg

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Lovely_killer گفته است:

سلام دوستان

امشب مانیتور انتخابی Asus Tuf Gaming VG27AQML1A به دستم رسید. چون مشکی موجود نبود توی بازار ایران مجبور شدم سفید گرفتم با اینکه کل سیستم مشکیه ولی خب سفیدش هم واقعا قشنگه.

برای تشکر از دوستان و احترام به مشاوره و وقتی که میذارن, این پست رو گذاشتم که بگم از راهنمایی هاشون استفاده کردم و مانیتور مناسب نیازم رو خریدم.

image.thumb.jpeg.985ba634535689323090893beb342690.jpeg

بی نظمی کابل ها رو به بزرگی خودتون ببخشید 😁

آرزو میکنم همه ی هموطن های عزیزم بتونند نه تنها چیزی که نیاز دارند بلکه سیستم رویایی شون رو بخرن ❤️

به به مبارکه سفیدش چقدر قشنگه 

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Lovely_killer گفته است:

اینم اولین وین با مانیتور جدید با فرکانس 144 (البته من کاری نکردم همه رو octane زد) :

image.thumb.jpeg.5d7798dadc35a2496c2b2ed3bb2f2849.jpeg

هنوز فرصت نکردم تنظیمات مانیتور رو بررسی کنم و فعلا تقریبا هیچی سر در نمیارم, یه چند تا سوال دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید:

1) باید تنظیمات مدام بر اساس بازی های مولتی و AAA و فیلم تغییر داده بشه یا یه تنظیم ثابت انجام بشه؟

2) مانیتور تا 260 اورکلاک میشه. اگر روی 260 گذاشته بشه میتونه در دراز مدت مثل اورکلاک قطعات مختلف صدمه بزنه یا مشکلی نداره؟ رفرش ریت 240 چطور آیا عمر مانیتور رو کم میکنه؟ 

3) توی کارتن 3 مدل کابل داشت یه دیسپلی، یه hdmi و یکی یه کابل که یه طرفش میخوره به مانیتور اون سرش USB هست نمیدونم کاربردش چیه. Display port رو وصل کردم ولی الان از 144 هرتز دیگه هیچی نداره تا یکدفعه 240، دلیلش چیه؟ 

4) نیاز هست firmware مانیتور آپدیت بشه یا کاری بهش نداشته باشم؟
image.thumb.jpeg.a87d588946bfaaf85c5b4330af8850ce.jpeg

مبارک باشه ؛تضاد رنگ قشنگ هست .

رفرش ریت رو متناسب با میانگین فریمی که داخل بازی میگیری یه پله پایین تر تنظیم کن .

نیازی نیست اپدیت بشه .

بله اورکلاک در دراز مدت آسیب وارد میکنه ،شما 240HZ رو ماکزیمم حالت مدنظر داشته باش.

برای دسترسی راحت تر و کنترل مانیتور نرمفزار اختصاصی هست که میتونی از اون استفاده کنی.

https://www.asus.com/content/monitor-software-osd-displaywidgetcenter/

HDR هم فقط میشه در نمایشگر های mini led و oled تجربه کرد بقیش کلا تبلیغاتی بیش نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...