رفتن به مطلب

در حاشیه ارز های دیجیتال این روزا و پست های ترند اینستا

سیدذکی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

از ارز های دیجیتال سر درنمیارم. اخیرا اینستا پر شده از این کلیپ هایی که لینکشو بالا دادم که چه میدونم اگه دو سه سال پیش به جای پفک و چیپس و فلان ارز رو میخریدی الان فلان تومن داشتی یا مثلا ارز های پامپی رو چطوری شناسایی کنید و فلان. اینا راستن یا دروغ؟ چون من نمودارشون رو بررسی کردم چنین چپیزی ندیدم. اصلا تو این فروم تا حالا کسی از ارز های دیجیتال پولشو چند صد برابر کرده یا همش دروغه ؟ اگه راسته چطوری میشه این ارز ها رو شناسایی کرد و خرید.؟ منظورم همون ارزهایی هست که چند برابر پامپ می کنن. از هر گروهی هم که پرسیدم چرت پرت می گفتن و هیچ کس جواب درست حسابی نداد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام چند صد برابر فقط خود ایلان ماسک میتونه (بزرگان بازار که مارکت بالا پایین میکنن)

کاری که کاربران معمولی مثل من و شما میتونه انجام بده خرید بیت کوین تو زمانهای ریزش و کف هست و صبر کردن 2-3 ساله بعد از هاوینگ و آغاز سال جهشی و سود چند برابری

مطلب بعدی استادان آب و دوغ خیاری اینستا و غیره اگه بلد بودن خودشون کار میکردن و راه روشو به بقیه نمیگفتن بزرگترین هنرشون فروختن پکیج و سیگنال به کاربران تازه و ناوارد هست که همه اونها توی نت مفتی پیدا میشه

مارکت کرپیتو بیشتر بر اساس اخبار جلو میره و تاریخچه قبلی خودش مثلا همیشه بعد از هاوینگ که پاداش استخراج بیت کوین نصف میشه و بعد از انتخابات آمریکا شروع به بالا رفتن قیمت میکنه حالا بازار صعودی تحلیل نمیخواد بقیه ارزها هم باهاش بالا میرن حالا این وسط نوسان هم میزنن که طبیعیه ، صرافی ها هم باید نون بخورن از لیکوئید کردن ملت

مارکت خرسی (ریزشی) همشون میرن تو غارشون و به خواب فرو میرن

در کل اگه میخواین به این بازار ورود کنید اطلاعاتتون بالا ببرید سمت شت کوینها و ارزهای چرت و پرت نرید که پولتون به فنا میره 70-80% پولتون روی بیت کوین بزارید از نظر من حداقل برای شما 90% یا بیشتر

اطلاعات اولیه راجب کیف پول و نقل و انتقال کسب کنید

به هیچ کس اعتماد نکنید

اگه اهل ریسک نیستید بلکل بیخیال بشید و اون پولی که میدونید بهش نیاز ندارید وارد مارکت کنید چون ممکنه یه دفعه ای با یه خبر بریزه و به پول احتیاج پیدا کنید و با ضرر بفروشید

توی مارکت پولی تولید نمیشه صرفا دست به دست میشه (از بازنده به برنده)

مطلب آخر بهترین تریدهای دنیا هم ضرر میکنن اما مقدار سودشون خیلی بیشتره اینکه یکی ادعا کنه کلا سود میکنه مثل سگ دروغ میگه اگه همچین کسی بود وقتشو تو فضای مجازی تلف نمیکرد و ول نمیگشت

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

سلام چند صد برابر فقط خود ایلان ماسک میتونه (بزرگان بازار که مارکت بالا پایین میکنن)

کاری که کاربران معمولی مثل من و شما میتونه انجام بده خرید بیت کوین تو زمانهای ریزش و کف هست و صبر کردن 2-3 ساله بعد از هاوینگ و آغاز سال جهشی و سود چند برابری

مطلب بعدی استادان آب و دوغ خیاری اینستا و غیره اگه بلد بودن خودشون کار میکردن و راه روشو به بقیه نمیگفتن بزرگترین هنرشون فروختن پکیج و سیگنال به کاربران تازه و ناوارد هست که همه اونها توی نت مفتی پیدا میشه

مارکت کرپیتو بیشتر بر اساس اخبار جلو میره و تاریخچه قبلی خودش مثلا همیشه بعد از هاوینگ که پاداش استخراج بیت کوین نصف میشه و بعد از انتخابات آمریکا شروع به بالا رفتن قیمت میکنه حالا بازار صعودی تحلیل نمیخواد بقیه ارزها هم باهاش بالا میرن حالا این وسط نوسان هم میزنن که طبیعیه ، صرافی ها هم باید نون بخورن از لیکوئید کردن ملت

مارکت خرسی (ریزشی) همشون میرن تو غارشون و به خواب فرو میرن

در کل اگه میخواین به این بازار ورود کنید اطلاعاتتون بالا ببرید سمت شت کوینها و ارزهای چرت و پرت نرید که پولتون به فنا میره 70-80% پولتون روی بیت کوین بزارید از نظر من حداقل برای شما 90% یا بیشتر

اطلاعات اولیه راجب کیف پول و نقل و انتقال کسب کنید

به هیچ کس اعتماد نکنید

اگه اهل ریسک نیستید بلکل بیخیال بشید و اون پولی که میدونید بهش نیاز ندارید وارد مارکت کنید چون ممکنه یه دفعه ای با یه خبر بریزه و به پول احتیاج پیدا کنید و با ضرر بفروشید

توی مارکت پولی تولید نمیشه صرفا دست به دست میشه (از بازنده به برنده)

مطلب آخر بهترین تریدهای دنیا هم ضرر میکنن اما مقدار سودشون خیلی بیشتره اینکه یکی ادعا کنه کلا سود میکنه مثل سگ دروغ میگه اگه همچین کسی بود وقتشو تو فضای مجازی تلف نمیکرد و ول نمیگشت

ممنون از راهنماییتون . ممنون میشم به این سوالات هم  به ترتیب پاسخ بدید.
1. هالوینگ پیش رو کی اتفاق میوفته؟ کدوم ارز ها باهاش بالا میرن؟
2. این استادای به قول خودتون آب دوغ خیاری اینستا چی نصیبشون میشه از این چرت و پرتا؟ یعنی کاربرا اینقدر بی سوادن که نمیدونن اینا دارن دروغ می گن؟
3.به نظرتون از این ارز هایی که تازه لیست شدن تو صرافی های مثل پنکیک سواپ اینا بخریم احتمال ندارن که یهو پامپ کنن و چند برابر سود کنیم؟ اخه من خودم خیلی شنیدم طرف دوج خرید میلیاردر شد فلان
4. سوال اخر اینکه ترید بهتره یا هولد و اینکه ترید فیوچزر رو پیشنهاد می کنین؟

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، سیدذکی گفته است:

ممنون از راهنماییتون . ممنون میشم به این سوالات هم  به ترتیب پاسخ بدید.
1. هالوینگ پیش رو کی اتفاق میوفته؟ کدوم ارز ها باهاش بالا میرن؟
2. این استادای به قول خودتون آب دوغ خیاری اینستا چی نصیبشون میشه از این چرت و پرتا؟ یعنی کاربرا اینقدر بی سوادن که نمیدونن اینا دارن دروغ می گن؟
3.به نظرتون از این ارز هایی که تازه لیست شدن تو صرافی های مثل پنکیک سواپ اینا بخریم احتمال ندارن که یهو پامپ کنن و چند برابر سود کنیم؟ اخه من خودم خیلی شنیدم طرف دوج خرید میلیاردر شد فلان
4. سوال اخر اینکه ترید بهتره یا هولد و اینکه ترید فیوچزر رو پیشنهاد می کنین؟

درود و عرض ادب.
1- هاوینگ اتفاق افتاده و بیشتر تاثیر خودشو گذاشته و بعدیش هم سال 2028 هستش.(روی ارز های اصلی تاثیر گذار هستش)
2-افزایش فالور-بله همینقدر کاربر "نا آگاه" هستش.
3-روش ترید هر کسی فرق داره ولی همه 90 درصد رو روی بیت کوین بازی میکنن و 10 درصد دیگه روی 2-3 ارز دیگه.(هیچوقت پیشنهاد نمیکنم روی ارز های مسخره سرمایه گذاری کنین)
همونقدر که افراد میلیاردر شدن 10 برابرش بدبخت شدن که هیچکس نمیبینه.
4-تصمیم با خودتونه من دانشم خیلی بیشتر از شما نیست, بقیه اش رو مهندس @Hassan.SK جواب بدن بهتره.❤

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...