رفتن به مطلب

راهنمایی نصب ویندوز روی ssd

Ghi8
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

نمیدونم این تاپیک که اینجا برای این مسئله درست هست یا نه ولی به هرحال 

مشکل من اینه که تاز ssd گرفتم و ویندوز 10 روی hdd نصب و من میخوام روی ssd نصب کنم ولی نمیدونم چطوری باید از روی HDD پاکش کنم که بعد دوباره روی ssd نصب کنم چون توی گوگل زدم و گفته بود که برای پاک کردنش باید همون جای که ویندوز نصب ویندوز جدید نصب شه تا پاک شه ولی من میخوام توی یک هارد دیگ نصب کنم اگه میشه راهنمایی کنید 😚😙😙

لینک به دیدگاه

حجم درایوی که داخلش ویندوز نصب شده رو یادداشت کنید ،موقع انتخاب مکان برای نصب ویندوز میتونید درایو مذکور رو فرمت کنید و ویندوز رو هم طبق روالش روی ssd نصب کنید.

Windows-10-installation-7.jpg.webp

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

طبق این عکسی که دوستمون فرستادن 

درایور ویندوز رو فقط فرمت نکنید کلا حذف کنید و همینطور اون درایوهای ۱۰۰ مگی و ۵۰۰ مگی 

طوری که همشون یکی بشن 

اما دوبار نزاسیزنش 

هر وقت ویندوز رو نصب کردی از تو خود ویندوز اون درایو حذف شده رو دوباره بسازین 

پ ن 

اگر اون درایوهای ۱۰۰ و ۵۰۰ مگی و کلا هرچی درایو کوچیکی که موقع درست کردن درایو ویندوز درست میشن رو حذف نکنید بعضی موقعها وقتی ویندوز میخواد بیاد بالا مشکل ایجا میکنن 

لینک به دیدگاه

چه ssd ای خریدی؟sata یا M.2?نو یا دست دوم؟

از روی فلش میخوای نصب کنی دیگه؟

همه کابلهای بقیه ساتای هارد هات رو در بیارو فقط ssd متصل باشه و برو برای نصب همه پارتیشنهای ssd رو هم دلیت کن و خود setup ویندوز هر چی لازمه رو میسازه

والسلام

لینک به دیدگاه

512gb SATA  نو آره از روی فلش 

یعنی الان دو hdd دیگ رو جدا کنم بعد رو ssd نصب کنم 

خب بعد که نصب کنم اون دوتا رو لازم دارم چطوری ويندوز رو از روش پاکنم خب مشکل من پاک کردن اون ویندوز دیگس چون فضاش رو لازم دارم 

۱ ساعت قبل، Elderado گفته است:

چه ssd ای خریدی؟sata یا M.2?نو یا دست دوم؟

از روی فلش میخوای نصب کنی دیگه؟

همه کابلهای بقیه ساتای هارد هات رو در بیارو فقط ssd متصل باشه و برو برای نصب همه پارتیشنهای ssd رو هم دلیت کن و خود setup ویندوز هر چی لازمه رو میسازه

والسلام

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، WINNER گفته است:

طبق این عکسی که دوستمون فرستادن 

درایور ویندوز رو فقط فرمت نکنید کلا حذف کنید و همینطور اون درایوهای ۱۰۰ مگی و ۵۰۰ مگی 

طوری که همشون یکی بشن 

اما دوبار نزاسیزنش 

هر وقت ویندوز رو نصب کردی از تو خود ویندوز اون درایو حذف شده رو دوباره بسازین 

پ ن 

اگر اون درایوهای ۱۰۰ و ۵۰۰ مگی و کلا هرچی درایو کوچیکی که موقع درست کردن درایو ویندوز درست میشن رو حذف نکنید بعضی موقعها وقتی ویندوز میخواد بیاد بالا مشکل ایجا میکنن 

یعنی شما میگین که جای گزینه فورمت گزینه دیلیت رو بزنم و همرو دیلیت کنم بعد روی ssd نصب کنم ویندوز رو وقتی نصب تموم شد دوباره درایو هارو بسازم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...