رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید دسته برای کامپیوتر تا 3 تومن

alli.m
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود با بودجه حدود 3 تومن مشاوره میخواستم برای خرید دسته برای کامپیوتر که دقیقا چه مدل و‌ برندی رو خرید کنم ( تو‌ ایران بازی میکنم بازیهای پولی استیم که برا من صرف نمیکنه بخرم اصلا استیم کار نمیکنم که دسته بخوام ازش استفاده کنم فقط بازی کرکی و آفلاین بازی میکنم)  بازیهای ک میخام انجام بدم اینهاست  alan wake 2 - days gone - crash n sane trilogy - stalker 2 tekken 8 - pes2021 - wwe2k24 - hellblade II من خودم دسته ps2 دارم با تبدیل وصل کردم فقط تو این بازیها تونستم pes2021 tekken 8  رو‌ پلی بدم دسته ps3 دارم اونم همینطور دسته ps5 دوستمو هم وصل کردم بازم فقط تونستم بازی pes2021 و‌ تیکن ۸ رو فقط باهاش اجرا کنم یعنی بازیهای دیگه دسته های  منو  اصلا شناسایی یا قبول نمیکنن  . موندم چه دسته ای برای کامپیوتر بخرم بتونم همه بازیهارو باهاش بازی کنم. کلا دسته ای وجود داره بتونه تمام بازیهای کامپیوتر رو باهاش بازی کرد؟ .‌اصلا نمیتونم با موس و‌کیبورد بازی کنم  . وجدانا راهنمایی کنید با چه دسته ای میتونم تمام این بازیها رو pc راحت بازی کنم و جنس دسته هم واقعا خوب باشه . تشکر

لینک به دیدگاه

قطعا برای pc دسته ایکس باکس سری s-x بهترین گزینس که قیمتش حدودا 3.5 میلیونه

با بلوتوث هم وصل میشه

اگر مادربردتون بلوتوث داره که هیچی ولی اگر نداره دانگل هم باید تهیه کنید در غیر این صورت با سیم متصل بشید.

لینک به دیدگاه

بنظرم PlayStation 5 DualSense Wireless Controller رو تهیه کنید . با نرم افزار استیم تفریبا 90 درصد بازی های کرکی رو میتونید باهاش بازی کنید ، برای چنتا بازی که پشتیبانی نمیشه میتونید از نرم افزار dualsensx و یا نرم افزارهای مشابه استفاده کنید . البته کمی بیشتر از بودجه شماست ولی واقغا ارزش داره.

لینک به دیدگاه

دسته بی سیم نگیر ، چون دایما باتری در حال تموم شدنه ، یادش بخیر چند سال پیش دسته لاجیتک F310 خریدم 60 هزار تومان ، هم سبک هست هم با همه بازی ها بصورت اتومات هماهنگ میشه ، الان قیمتش 2,500 شده !

لینک به دیدگاه

قطعا دسته Dualsense بخر با بلوتوث به ویندوز وصل میشه و خیلی هم عالی کار می کنه. ولی باید 1 تومن روش بذاری.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

دسته بی سیم نگیر ، چون دایما باتری در حال تموم شدنه ، یادش بخیر چند سال پیش دسته لاجیتک F310 خریدم 60 هزار تومان ، هم سبک هست هم با همه بازی ها بصورت اتومات هماهنگ میشه ، الان قیمتش 2,500 شده !

آره . ولی  خب بی سیم راحت تره‌ . سیمی هر وقت بچه ها جمع میشیم pes  رو ۴ نفره بازی میکنیم دسته ها سیماشون گره میخوره بهم و سیمی جوریه ک نمیشه زیاد دور بشی از مانیتور یا tv کشیده میشه سیمش راحت نیستی

4 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

قطعا دسته Dualsense بخر با بلوتوث به ویندوز وصل میشه و خیلی هم عالی کار می کنه. ولی باید 1 تومن روش بذاری.

داداش تو توضیحات گفتم دسته ps5 رو مال دوستم بود وصل کردم نتونستم بازیهای Alan wake 2 crash n sane trilogy  days gone و غیره رو بازی کنم

لینک به دیدگاه

با سلام.

شما هر جوی استیکی بخری باید با نرم افزار به ویندور بشناسونی به جز تولیدات ماکروسافت.

پیشنهاد من به شما ds5 هست که با یه دانگل بلوتوث اوکی میشه و نرم افزار باید دانلود کنید و وقتی دسته رو وصل میکنید نرم افزار بالا باشه تا تو بازی شناسایی بشه.

حتی همین دسته ps2 که دارید و با تبدیل وصل میکنید میتونید با نرم افزار Xoutput همه بازیا رو باهاش بازی کنید.

نرم افزار رو بالا بیارید و بعد دسته رو وصل کنید و میبینید که به ویندوز میشناسونه و میتونید تو همه بازیا باهاش بازی کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
نقل قول

میدونم قبلا WV سوار میشدی ولی الان بنز رو مده، هر چند لاستیک نداره. بیا یه بنز بخر تو بازار لاستیک BMW موجوده اونو بنداز زیرش سوار شو. البته ممکنه بعضی جایگاها بنزین ما بهش نخوره.

مشاوره بعضی دوستان که میگن DS یا دسته پلی استیشن بخر این شکلیه. یعنی عملا دارن میگن رفتی تو چاهم به ما مربوطی نیست.

خوبه بنده خدا نوشته تست کرده بعضی بازی ها رو نشناخته. دسته که دیگه نرم افزار نمیخواد. چرا دو حالت وجود داره که شما دسته پلی استیشن بخورونی به PC:

- یه دسته کنار افتاده داری

- با ارگونومی دسته های XBOX مشکل داری

دسته ای که X-input نیست یا Direct هست مثل اینه که بگی نرم افزار های بانکی روی iOS کار میکنه فقط باید شرتکات وب پیجشو بندازی تو اپات. این با App نیتیو یکیه؟

لینک به دیدگاه

فقط دسته ایکس باکس بهترین برای پی سی هست، دور بقیه رو خط بکشید

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

مشاوره بعضی دوستان

چقد این جملات آشنان 😂

ماشین های توربوی جدید هم لازمه باهاشون اوکتان مصرف بشه بعد یه عده میگن توربو بخر. یعنی عملا دارن میگن رفتی تو چاهم به ما مربوطی نیست.

چرا دو حالت وجود داره که بری توربو بخری بخرونی به بنزین ایران:

یه اوکتان کنار افتاده داری

- با ارگونومی دسته های غیر توربو مشکل داری

میشه با قیمت کمتر هم ماشین خرید ولی بری توربو بخری مثل اینه که بگی میخام شرتکات اوکتان بندازم تو ماشینم.😂

داداش ول کن بگذر ارزششو نداره شما همون جوی استیک ماکروسافت رو بخر بدون نرم افزار استفاده کن.

این دسته های به درد نخور نرم افزارخاه رو بزار برای ما بیچاره ها.

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، alli.m گفته است:

درود با بودجه حدود 3 تومن مشاوره میخواستم برای خرید دسته برای کامپیوتر که دقیقا چه مدل و‌ برندی رو خرید کنم ( تو‌ ایران بازی میکنم بازیهای پولی استیم که برا من صرف نمیکنه بخرم اصلا استیم کار نمیکنم که دسته بخوام ازش استفاده کنم فقط بازی کرکی و آفلاین بازی میکنم)  بازیهای ک میخام انجام بدم اینهاست  alan wake 2 - days gone - crash n sane trilogy - stalker 2 tekken 8 - pes2021 - wwe2k24 - hellblade II من خودم دسته ps2 دارم با تبدیل وصل کردم فقط تو این بازیها تونستم pes2021 tekken 8  رو‌ پلی بدم دسته ps3 دارم اونم همینطور دسته ps5 دوستمو هم وصل کردم بازم فقط تونستم بازی pes2021 و‌ تیکن ۸ رو فقط باهاش اجرا کنم یعنی بازیهای دیگه دسته های  منو  اصلا شناسایی یا قبول نمیکنن  . موندم چه دسته ای برای کامپیوتر بخرم بتونم همه بازیهارو باهاش بازی کنم. کلا دسته ای وجود داره بتونه تمام بازیهای کامپیوتر رو باهاش بازی کرد؟ .‌اصلا نمیتونم با موس و‌کیبورد بازی کنم  . وجدانا راهنمایی کنید با چه دسته ای میتونم تمام این بازیها رو pc راحت بازی کنم و جنس دسته هم واقعا خوب باشه . تشکر

سلام اگه میتونی دسته   Xbox تهیه کنید خوبه . 

البته یه نیم نگاهی به دسته bloody gpw70 هم بنداز بدک نیست . 

دسته PS4 و PS5 بدرد کامپیوتر نمیخوره رو هر  بازی هم جواب نمیده .

لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، alli.m گفته است:

داداش تو توضیحات گفتم دسته ps5 رو مال دوستم بود وصل کردم نتونستم بازیهای Alan wake 2 crash n sane trilogy  days gone و غیره رو بازی کنم

من هر دو این بازی هارو با دسته ps5 انجام دادم. مشکل چیه؟

لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، zen گفته است:

سلام اگه میتونی دسته   Xbox تهیه کنید خوبه . 

البته یه نیم نگاهی به دسته bloody gpw70 هم بنداز بدک نیست . 

دسته PS4 و PS5 بدرد کامپیوتر نمیخوره رو هر  بازی هم جواب نمیده .

15 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

من هر دو این بازی هارو با دسته ps5 انجام دادم. مشکل چیه؟

دسته ایکس باکس چجوری بفهمم اصله چون‌ تا حالا دسته ایکس باکس تو دستم نگرفتم اصلا نمیتونم تشخیص بدم اصله یا فیکه  حدود ۳ و پونصد پول بدی بعد ببینی دسته فیک بهت انداختن خیلی سخته .‌اکثرا های کپی هستن و اورجینال نیستن بنظرم .

دسته ps5 رو با بلوتوث وصل کردم ب سیستم pes 2021 و تیکن ۸ اجرا شد راحت شناختش ولی تو. Alan wake 2  و days gone اصلا دسته رو نمی‌شناخت هرکاری کردم نشد که نشد اصلا کار نمیکرد توش . نمیدونم شما چجوری اجرا کردی ؟ نکنه منظورت رو خود کنسول ps5 هست ؟

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، alli.m گفته است:

دسته ایکس باکس چجوری بفهمم اصله چون‌ تا حالا دسته ایکس باکس تو دستم نگرفتم اصلا نمیتونم تشخیص بدم اصله یا فیکه  حدود ۳ و پونصد پول بدی بعد ببینی دسته فیک بهت انداختن خیلی سخته .‌اکثرا های کپی هستن و اورجینال نیستن بنظرم .

دسته ps5 رو با بلوتوث وصل کردم ب سیستم pes 2021 و تیکن ۸ اجرا شد راحت شناختش ولی تو. Alan wake 2  و days gone اصلا دسته رو نمی‌شناخت هرکاری کردم نشد که نشد اصلا کار نمیکرد توش . نمیدونم شما چجوری اجرا کردی ؟ نکنه منظورت رو خود کنسول ps5 هست ؟

از اصل بودن میخوای مطمئن بشی از فروشنده معتبر باید بخری مثل دیجی کالا مثلا

لینک به دیدگاه

53 دقیقه قبل، alli.m گفته است:

خوب اگه فکر می‌کنی تقلبی هست دسته بلادی که معرفی کردم میتونی تهیه کنید . 

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، alli.m گفته است:

خیر همون pc. تقریبا همه بازی های جدید با دسته ps5 اوکی هستن. اگر بازی کرکی هست و به هر دلیلی شناسایی نشد میتونی داخل استیم از قسمت library اضافه کنی و بدون مشکل استفاده کنی.
نخواستی اینکارو کنی هم میتونی از dsx استفاده کنی که بیشتر به درد بازی های قدیمی میخوره که کلا پشتیبانی دسته playstation ندارن.
image.png.790fce661a7665bd388d3b4358f65a71.png

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، alli.m گفته است:

دسته ایکس باکس چجوری بفهمم اصله چون‌ تا حالا دسته ایکس باکس تو دستم نگرفتم اصلا نمیتونم تشخیص بدم اصله یا فیکه

فقط اصل بودن نیست موقع خرید دسته چه ایکس باکس چه پلی باید از فروشگاه معتبر بخری، مثلا دیجی کالا (فروشنده حتما خود دیجی کالا باشه) یا سایت های معتبر و بزرگ دیگه مثل تکنولایف. خیلی فروشگاه های متفرقه حتی اونایی که توی ترب هستند دسته های دست دوم رفرش شده را ریپک می کنن و به راحتی درون پاچه مشتری فرو می کنن. مخصوصا دسته های تعمیر شده دریفت دار و... را مفت میخرن، بعد با یه لحیم کاری ساده آنالوگ هارو تعویض می کنن بعدم تر تمیز شده به جای دسته نو میندازن به مشتری.

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

من دسته لاجیتک دارم میتونم بگم روی 90 درصد بازی ها شناخته نمیشه ولی با یک برنامه کوچیک تونستم روی هر گیمی دسته رو تعریف کنم.

پیدا کردن آموزشش با خودتون من لینک برنامه رو میدم. با این برنامه میتونید هر دسته ای رو به هر گیمی که دلتون میخواد تعریف کنید.

https://www.x360ce.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...