رفتن به مطلب

چه سیستمی برای اجرای بازی روی ۶۰ فریم و ۱۰۸۰p تا ۱۵۰ تومن پیشنهاد میدین؟

mehrzad21
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
من قصدم اینه که بازی ها رو ۶۰ فریم و ۱۰۸۰p اجرا کنم. حالا شما چه سیستمی رو پیشنهاد میکنین؟ بودجه هم تا ۱۵۰ تومن بدون موس و کیبورد و مانیتور.

لینک به دیدگاه

سلام منظور شما 15 میلیون هست 

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
امیدوارم که 15 نباشه چون با این بودجه میشه به 4K 120fps فکر کرد.

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
امیدوارم که 15 نباشه چون با این بودجه میشه به 4K 120fps فکر کرد.

منظورم ۱۵۰ میلیون تومنه، چه سیستمی پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

150 میلیون 60 FPS ؟! 🤨

1080p?!? 🤨

ویرایش شده توسط Ghi8
لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، Ghi8 گفته است:

150 میلیون 60 FPS ؟! 🤨

منظورم سیستمیه که تا ۱۰ سال آینده بازیها رو حداقل با ۶۰ فریم اجرا کنه. چون من زیاد حال و حوصله تعویض سیستم رو ندارم واسه همین یه سیستمی میخوام که طولانی مدت بازیها رو حداقل با ۶۰ فریم اجرا کنه. اگه سیستمی مد نظرتون هست خوشحال میشم نظرتونو بدونم. 

ویرایش شده توسط mehrzad21
لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، mehrzad21 گفته است:

منظورم سیستمیه که تا ۱۰ سال آینده بازیها رو حداقل با ۶۰ فریم اجرا کنه. چون من زیاد حال و حوصله تعویض سیستم رو ندارم واسه همین یه سیستمی میخوام که طولانی مدت بازیها رو حداقل با ۶۰ فریم اجرا کنه. اگه سیستمی مد نظرتون هست خوشحال میشم نظرتونو بدونم. 

متأسفانه تکنولوژی بر اساس حال و حوصله شما پیش نمیره. شما هر 2 سال یک بار نیاز به ارتقا دارید، چه سیستم 70 میلیونی بخرید، چه 150، و چه 350 میلیونی. ولی میتونی انتخاب کنی که ارتقا ندی. این دیگه تصمیم شخصی شماست.

برای 150 میلیون پیشنهاد من اینه:

کیس اف اس پی CUT592

اس اس دی سامسونگ 990PRO M.2 2280 NVMe 2TB

پردازنده بدون باکس اینتل Core i5-14600K Raptor Lake

مادربرد ایسوس مدل Z790-AYW OC WIFI       یا مادربرد ایسوس Z790-AYW WIFI W

رم دسکتاپ DDR5 دو کاناله 7600 مگاهرتز CL36 جی اسکیل مدل Trident Z5 RGB ظرفیت 32 گیگابایت

کارت گرافیک ایسوس PRIME GeForce RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X OC Edition

خنک کننده مایع پردازنده دیپ کول مدل LT360 A-RGB

پاور 750 وات کولر مستر GX III GOLD Full Modular

----------------------

جمعش میشه 148.722.000

• لایک 4
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
  • چرا؟! 4
لینک به دیدگاه

Asus TUF x670e-plus

ryzen 9-9900x

deepcool assassin iv 4s

klevv cras v rgb 32gb 6000mhz

kioxia exceria pro 1tb

coolermaster gx lll 750w

case : twisted minds 3

gpu : Msi rtx4070 ti super gaming x slim

....

150T

لینک به دیدگاه

سلام بهترین سیستم برای بازی تو این بودجه سیستم زیر می‌باشد البته یه نکته گرافیک فعلا یه ۳۰۷۰ یا ۳۰۷۰ti تهیه کنید و بعد بفروشید و کارت rtx5070 تهیه کنید چون هم قدرت ۴۰۹۰ هست به همین خاطر خرید کارت سری ۴۰۰۰ توصیه نمیشه دیگه . اگه بخواین هم میتونید گرافیک 4070ti هم تهیه کنید . که الان ارزش خرید نداره.

IMG_20250123_155139.jpg

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر فقط برای گیمینگ میخواین پیشنهاد من ps5 pro هست 

بازیها رو راحت ۱۰۸۰ فریم و ۶۰ اف پی اس اجرا میکنه 

باقی پول هم سکه بگیر و ۵ سال دیگه باز برای کنسول جدید هزینه بکن 

ولی اگر مثل من کلا با کنسول حال نمیکنی و حتما میخوای کامپیوتر باشه 

من این توصیه ها رو واست دارم 

قید قطعات لوکس و لاکچری رو بزن

مثل اس اس دی های گرون 

مادربردهای گرون 

رمهایی با فرکانس بالای ۶۵۰۰

بودجه رو سعی کنید برای کارت گرافیک نگه دارید تا قطعات لاکچری 

برای خرید قطعات هم این موارد رو در نظر بگیرید 

یک سی پی یو i7 از اخرین نسل اینتل 

یا ryzen 7 از amd بگیر 

پاور بالاتر از ۹۰۰ وات نگیر که خرج بیخود هست برای گرافیکهایی که مصرف زیر ۴۰۰ وات دارن 

پاور رو استاندارد گلد بگیر حالا ماژولار هم نبود اشکال نداره ولی حتما گلد باشه 

کیس حتما تهویه مناسب داشته باشه 

حتما از مارکهای معتبر تهیه کنید 

واتر باید ۳۶۰ بگیرید 

گرافیک هم حتما سری ۵۰۰۰ بگیرید که چند وقت دیگه تو بازار موجود میشه 

پیشنهاد ۵۰۷۰ هست 

اگر بودجه رسید سری ti یا سوپرش رو بگیرید که حجم رم بیشتری داره 

لینک به دیدگاه

هرچی میخری فعلا اصلا کارت گرافیک نخر تا ۵۰۷۰ بیاد.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، zen گفته است:

سلام بهترین سیستم برای بازی تو این بودجه سیستم زیر می‌باشد البته یه نکته گرافیک فعلا یه ۳۰۷۰ یا ۳۰۷۰ti تهیه کنید و بعد بفروشید و کارت rtx5070 تهیه کنید چون هم قدرت ۴۰۹۰ هست به همین خاطر خرید کارت سری ۴۰۰۰ توصیه نمیشه دیگه . اگه بخواین هم میتونید گرافیک 4070ti هم تهیه کنید . که الان ارزش خرید نداره.

IMG_20250123_155139.jpg

جسارتا من تو پرانتز یه نکته ای رو درباره این سیستمی که پیشنهاد کردید بگم این هست که pcie x16 ورژن 4 هست در صورتی که کارت های نسل جدید ورژن 5 هست که حالا نمی‌دونم چقدر رو پرفورنس تاثیر می‌تونه داشته باشه ولی به هرحال کسی که سیستم جدید با این بودجه بخواد ببنده اصلا منطقی نیست همچین مادربردی تهیه کنه ،ایسوس تاف ورژن 5 هست اسلات گرافیکش.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

جسارتا من تو پرانتز یه نکته ای رو درباره این سیستمی که پیشنهاد کردید بگم این هست که pcie x16 ورژن 4 هست در صورتی که کارت های نسل جدید ورژن 5 هست که حالا نمی‌دونم چقدر رو پرفورنس تاثیر می‌تونه داشته باشه ولی به هرحال کسی که سیستم جدید با این بودجه بخواد ببنده اصلا منطقی نیست همچین مادربردی تهیه کنه ،ایسوس تاف ورژن 5 هست اسلات گرافیکش.

به این نکته دقت نکردم البته ایشون میتونن x870 گیگابایت را تهیه کنن یه دو تومن گرونتر هست . مادربرد ایسوس سری تاف b650 برای مشتری بستم هر دو بعد از چندماه خراب شدن فرستادم گارانتی و نکته بعدی اینکه در مادربرد ها ایسوس دما سی پی یو بالاتر از مادربرد های gigabyte و MSI  هست . 

لینک به دیدگاه

مادربرد x870 بگیر، به هیچ وجه اینتل نخر! ای ام دی بخری 4 5 سال بعد خواستی میتونی راحت ارتقاع بدی، اینکه بخوای سی پی یو اینتل بخری که به جز مشکلاتی که داشته، قابلیت ارتقاع هم نداره کاملا اشتباهه.

رم 6000 cl30 بخر، جی اسکیل رمای خوبی داره ولی بقیه برندای معتبرم اکین.(فرکانس بالای 6000 برای ای ام دی تاثیر مثبتی نداره) 32 گیگ کافیه.

سی پی یو به نظرم یه چی مثل 9700 اکی باشه، البته سی پی یو های x3d نسل 7 هم هستن که اونا هم خوبن، 4 5 سال بعد میتونی راحت سری بعدی ای ام دی رو بندازی روی این سیستمت و آپدیتش کنی.(به دلیل کمبود متاسفانه سی پی یوهای 9800x3d و 7800x3d داخل بازار ایران و خارج نیستن یا اگه هستن به قیمت بالایی فروخته میشن)

منتظر گرافیک های نسل جدید انویدیا نباش، اول اینکه ساپلای کافی نداره و تا گرافیک 5070 بخواد بیاد حداقل 3 4 ماه طول میکشه، جدا از اون احتمالا حداکثر فقط 5 تا 10 درصد بهتر از 4070 super باشه(اگه اصلا بهتر باشه😂) و اونقدرها مالی نیست و فقط هم 12 گیگ حافظه داره. ازونور قیمت دلار داره میره بالا و صبر کردن منطقی نیست براش.

نظر من رو بخوای 4070 ti super بهترین گزینه ایه که داری، راحت توی 1440p تا 4 5 سال جواب خواهد داد.(این مورد زوتاکی که تخفیف خورده به نظرم جالبه)

پاور رو 850 یا اگه بودجه میکشه 1000 وات بگیر که خیالت تخت باشه.

اگه حال و حوصله نداری هم ایرکولر بگیر، واتر کولر در طولانی مدت یکم دردسر داره، پمپش ممکنه خراب شه ولی ایرکولر حداکثر یه فن داره که خراب بشه هم راحت عوضش میکنی.

image.png.bd2374e065f6922cdd84cfe5a745a615.png

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Buddy گفته است:

هرچی میخری فعلا اصلا کارت گرافیک نخر تا ۵۰۷۰ بیاد.

5090 نسبت به 4090 با 33% تعداد کودا کور بیشتر، 8 گیگ رم بیشتر و همینطور 80 درصد پهنای باند بیشتر پرفورمنسش توی 4کی(و نه حتی رزولوشن های پایین تر) حداکثر 30% بیشتره.

5070 با 14 15 درصد تعداد کودا کور کمتر، رم یکسان و فقط 68 درصد پهنای باند بیشتر نسبت به 4070 SUPER به نظرتون چقد میتونه پرفورمنس بیشتری داشته باشه؟

بعید میدونم 5070 اونقدرا گزینه جذابی باشه، بهترین موقع خرید گرافیک همین الانه و ترجیحا گرافیکی که 16گیگ و بالاتر حافظه داشته باشه.

دروغ انویدیا داخل CES هم باور نکنین، 5070 حتی نزدیک 4090 هم نخواهد بود.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

5090 نسبت به 4090 با 33% تعداد کودا کور بیشتر، 8 گیگ رم بیشتر و همینطور 80 درصد پهنای باند بیشتر پرفورمنسش توی 4کی(و نه حتی رزولوشن های پایین تر) حداکثر 30% بیشتره.

5070 با 14 15 درصد تعداد کودا کور کمتر، رم یکسان و فقط 68 درصد پهنای باند بیشتر نسبت به 4070 SUPER به نظرتون چقد میتونه پرفورمنس بیشتری داشته باشه؟

بعید میدونم 5070 اونقدرا گزینه جذابی باشه، بهترین موقع خرید گرافیک همین الانه و ترجیحا گرافیکی که 16گیگ و بالاتر حافظه داشته باشه.

دروغ انویدیا داخل CES هم باور نکنین، 5070 حتی نزدیک 4090 هم نخواهد بود.

خوب وقتی 5070 هم قیمت 4070ti یا 4070super باشه صبر می‌کنه و مدل بالاتری را تهیه می‌کنه بهترین راه همون هست که گفتم سیستم با گرافیک ti۳۰۷۰ بخره بعد گرافیک چون دسته دو تهیه می‌کنه زیاد ضرر نخواهد کرد و با ورود ۵۰۷۰ گرافیک خودش را بفروشه و ۵۰۷۰ تهیه کنه . 

بهترین سیستم برای ایشون همینه . 

7900x3d

X870 gigabyte eagle wifi7

Ram 2x16gb klevv cras v 7000  خودم از همین برند رم البته باس ۶۰۰۰ دارم واقعا راضی هستم . 

Hydro g atx3.0 1200w 

Case atlas m1

Ssd m450 1tb X2 

Water th360 v2 thermaltake 

Rtx3070ti

قیمت کل ۱۱۵ میلیون 

یا بقول بعضی ها سیستم زیر را بگیری

7900x3d

Ram 2x16gb klevv cras v 7000  خودم از همین برند رم البته باس ۶۰۰۰ دارم واقعا راضی هستم . 

Hydro g atx3.0 1200w 

Case atlas m1

Ssd m450 1tb

Zotac 4070ti super 

قیمت کل ۱۵۰ میلیون .

لینک به دیدگاه

سلام. اگر عجله نداری پول تو به دلار تبدیل کن و منتظر سی پی یو نسل ۱۵ با گرافیک سری ۵۰۰۰ باش چون با ورود نسل بالاتر مطمئناً قیمتها کاهشی میشه و چون پولت دلاری شده قیمت دلار بالا بره که خواهد رفت روی قیمت خریدت تاثیر نمی گذاره.

اگر هم نه حالا می خواهی بخری من با WINNER هم نظرم. مثلا رم فرکانس بالا هم بخری تا اورکلاک نکنی فرقی به حالت نمی کنه. فقط یک نکته کیس خوب بگیر که اگر خواستی سیستمرو ارتقا بدی نیاز نباشه بفروشیش زیاد هم بزرگ نگیر که مشکل فضای نگهداری داشته باشی

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

منتظر گرافیک های نسل جدید انویدیا نباش، اول اینکه ساپلای کافی نداره و تا گرافیک 5070 بخواد بیاد حداقل 3 4 ماه طول میکشه، جدا از اون احتمالا حداکثر فقط 5 تا 10 درصد بهتر از 4070 super باشه(اگه اصلا بهتر باشه😂) و اونقدرها مالی نیست و فقط هم 12 گیگ حافظه داره. ازونور قیمت دلار داره میره بالا و صبر کردن منطقی نیست براش.

نظر من رو بخوای 4070 ti super بهترین گزینه ایه که داری، راحت توی 1440p تا 4 5 سال جواب خواهد داد.(این مورد زوتاکی که تخفیف خورده به نظرم جالبه)

زوتک درحال حاضر فقط نسخه solid اش خیلی خوب هست ،اولشم فکر کرده بودند که نسخه سفارشی rtx5090 هست از بس که هیت سینکش بزرگه . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

5090 حدود 30% میانگین قویتر از 4090 هست به فرض بگیم 5070 همرده 4090 هست یعنی اختلاف 5070 با 5090 30% هست حالا این وسط 5070ti 5080 هم داریم
از نظر من حتی 5080 همرده 4090 نمیشه و یکمی ضعیفتر ازش میشه حالا 5070 در فرض ممکن همرده 4090 باشه 12 گیگ مموری گلوگاه خالص هست حتی برای 2k 

انویدیا صرفا با فریم جنریشین و غیره میخواد بگه همرده 4090
برگردیم به سراغ خرید سیستم من باشم کل سیستمو میخرم واسه کارت صبر میکنم

لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، WINNER گفته است:

اگر فقط برای گیمینگ میخواین پیشنهاد من ps5 pro هست 

بازیها رو راحت ۱۰۸۰ فریم و ۶۰ اف پی اس اجرا میکنه 

باقی پول هم سکه بگیر و ۵ سال دیگه باز برای کنسول جدید هزینه بکن 

ولی اگر مثل من کلا با کنسول حال نمیکنی و حتما میخوای کامپیوتر باشه 

من این توصیه ها رو واست دارم 

قید قطعات لوکس و لاکچری رو بزن

مثل اس اس دی های گرون 

مادربردهای گرون 

رمهایی با فرکانس بالای ۶۵۰۰

بودجه رو سعی کنید برای کارت گرافیک نگه دارید تا قطعات لاکچری 

برای خرید قطعات هم این موارد رو در نظر بگیرید 

یک سی پی یو i7 از اخرین نسل اینتل 

یا ryzen 7 از amd بگیر 

پاور بالاتر از ۹۰۰ وات نگیر که خرج بیخود هست برای گرافیکهایی که مصرف زیر ۴۰۰ وات دارن 

پاور رو استاندارد گلد بگیر حالا ماژولار هم نبود اشکال نداره ولی حتما گلد باشه 

کیس حتما تهویه مناسب داشته باشه 

حتما از مارکهای معتبر تهیه کنید 

واتر باید ۳۶۰ بگیرید 

گرافیک هم حتما سری ۵۰۰۰ بگیرید که چند وقت دیگه تو بازار موجود میشه 

پیشنهاد ۵۰۷۰ هست 

اگر بودجه رسید سری ti یا سوپرش رو بگیرید که حجم رم بیشتری داره 

ممنون بابت راهنمایی ها
خودتون با توجه به این نکات خوبی که گفتین چه سیستمی پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
12 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

مادربرد x870 بگیر، به هیچ وجه اینتل نخر! ای ام دی بخری 4 5 سال بعد خواستی میتونی راحت ارتقاع بدی، اینکه بخوای سی پی یو اینتل بخری که به جز مشکلاتی که داشته، قابلیت ارتقاع هم نداره کاملا اشتباهه.

رم 6000 cl30 بخر، جی اسکیل رمای خوبی داره ولی بقیه برندای معتبرم اکین.(فرکانس بالای 6000 برای ای ام دی تاثیر مثبتی نداره) 32 گیگ کافیه.

سی پی یو به نظرم یه چی مثل 9700 اکی باشه، البته سی پی یو های x3d نسل 7 هم هستن که اونا هم خوبن، 4 5 سال بعد میتونی راحت سری بعدی ای ام دی رو بندازی روی این سیستمت و آپدیتش کنی.(به دلیل کمبود متاسفانه سی پی یوهای 9800x3d و 7800x3d داخل بازار ایران و خارج نیستن یا اگه هستن به قیمت بالایی فروخته میشن)

پاور رو 850 یا اگه بودجه میکشه 1000 وات بگیر که خیالت تخت باشه.

اگه حال و حوصله نداری هم ایرکولر بگیر، واتر کولر در طولانی مدت یکم دردسر داره، پمپش ممکنه خراب شه ولی ایرکولر حداکثر یه فن داره که خراب بشه هم راحت عوضش میکنی.

سوکت ۱۷۰۰ سه نسل پشتیبانی شد 

چقدر دیگه میخوای پشتیبانی بشه 

وقتی نسل جدید داره میاد اونم تو بخش کامپیوتر عقل سلیم حکم میکنه نسل جدید خریداری بشه 

چونکه فقط بحث پرفومنس نیست 

امکانات جدیدی هست که تو نسل جدید اضافه میشه 

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، zen گفته است:

خوب وقتی 5070 هم قیمت 4070ti یا 4070super باشه صبر می‌کنه و مدل بالاتری را تهیه می‌کنه بهترین راه همون هست که گفتم سیستم با گرافیک ti۳۰۷۰ بخره بعد گرافیک چون دسته دو تهیه می‌کنه زیاد ضرر نخواهد کرد و با ورود ۵۰۷۰ گرافیک خودش را بفروشه و ۵۰۷۰ تهیه کنه . 

بهترین سیستم برای ایشون همینه . 

7900x3d

Hydro g atx3.0 1200w 

Case atlas m1

Ssd m450 1tb X2 

Rtx3070ti

قیمت کل ۱۱۵ میلیون 

یا بقول بعضی ها سیستم زیر را بگیری

7900x3d

Hydro g atx3.0 1200w 

Case atlas m1

Ssd m450 1tb

Zotac 4070ti super 

قیمت کل ۱۵۰ میلیون .

همین کانفیگ که نوشتم بهترین انتخاب ایشون هست کانفیگ اینتل هم ارزش خرید نداره. amd سری ۹۰۰۰ هم که  قیمت فضایی داره الان بهترین انتخاب ایشون همین سری ۷۰۰۰ x3d. هست گرافیک یا میتونن 4070ti super  تهیه کنن یا ۳۰۷۰ti دسته دو بگیرن و بعد. به rtx5070 ارتقا بدن . اختلاف قیمت رم با باس ۶۰۰۰ تا ۷۰۰۰ حدودا که یک میلیون هست که در سیستم ۱۵۰ میلیون این رقم چیزی نیست . پاور و کولر سی پی یو هم جز بهترین های بازار هستن . Ssd هم که با سرعت ۳۰۰۰ خوبه زیاد هم هست خودم ssd سامسونگ دارم با سرعت ۷۰۰۰ که کلا تو کات و کپی بیشتر از ۱۵۰۰ نیست سرعتش پس همین ssd برای ایشون کافی هست بنظرم . کیس هم بر میگیره به ایشون میتونن مدل های دیگه را انتخاب کنه و تو بازه ۵ تا ۶ میلیون حق انتخاب زیاد دارن . مادربرد. هم که جدید هست و نسبت به قیمت مشخصات خوبی داره و ارزش خرید بالایی هم داره . باز هم نظر بقیه دوستان چی هست .

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، pesari_az_kelachai گفته است:

سلام. اگر عجله نداری پول تو به دلار تبدیل کن و منتظر سی پی یو نسل ۱۵ با گرافیک سری ۵۰۰۰ باش چون با ورود نسل بالاتر مطمئناً قیمتها کاهشی میشه و چون پولت دلاری شده قیمت دلار بالا بره که خواهد رفت روی قیمت خریدت تاثیر نمی گذاره.

اگر هم نه حالا می خواهی بخری من با WINNER هم نظرم. مثلا رم فرکانس بالا هم بخری تا اورکلاک نکنی فرقی به حالت نمی کنه. فقط یک نکته کیس خوب بگیر که اگر خواستی سیستمرو ارتقا بدی نیاز نباشه بفروشیش زیاد هم بزرگ نگیر که مشکل فضای نگهداری داشته باشی

ممنون از راهنمایتون. راستش من زیاد تخصصی سر رشته ندارم. واسه همین اگه لطف کنی مواردی رو که میگی پیشنهادم بدی ممنون میشم. مثلا چه کیسی بگیرم یا چه رمی بگیرم؟ ممنون

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، zen گفته است:

با این وضعیتی که من میبینم 5070 در بهترین شرایط ممکن، هم قدرت 4070 ti خواهد بود (باز بعید میدونم، احتمال زیاد طرفای همون 4070super باشه)

ازونور 4070ti super 16 گیگ رم داره و با توجه به اینکه گیما هر روز رم بیشتری مصرف میکنن طول عمر بیشتری خواهد داشت.

قیمت انویدیا 550 دلاره، ولی با توجه به ساپلای کم و همینطور جدید بودن میتونین مطمئن باشین توی ایران با چنین قیمتی دست شما نمیرسه. احتمالا همون حدودای 60 70 تومن باشه تازه اگه دلار همین قیمت باقی بمونه.

قابلیت مولتی فریم جنریشن هم فقط به درد کسایی میخوره که مانیتور حداقل 240 هرتزی داشته باشن.

البته صبر کردن واسه 9070xt منطقیه تا حدی، پرفورمنس 4080 برای raster و 4070tisuper برای ری تریسینگ

هرچند من باشم ثانیه ای برای خرید 4070ti super درنگ نمیکنم.

5 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

زوتک درحال حاضر فقط نسخه solid اش خیلی خوب هست ،اولشم فکر کرده بودند که نسخه سفارشی rtx5090 هست از بس که هیت سینکش بزرگه . 

ارزون تره و کارو راه میندازه، نگاه کردم این مدلش مشکلی هم نداشت

ارزون بودن خریدش رو توجیح میکنه

1 ساعت قبل، WINNER گفته است:

سوکت ۱۷۰۰ سه نسل پشتیبانی شد 

چقدر دیگه میخوای پشتیبانی بشه 

وقتی نسل جدید داره میاد اونم تو بخش کامپیوتر عقل سلیم حکم میکنه نسل جدید خریداری بشه 

چونکه فقط بحث پرفومنس نیست 

امکانات جدیدی هست که تو نسل جدید اضافه میشه 

3 نسل پشتیبانی شد ولی 2 نسلش مشکل اساسی داشت و به خاطر همونم اینتل در حال ورشکستگیه، داداش من 14900k خرید و به شدت پشیمون شد.

سوکت am5 ای ام دی تنها گزینه منطقی برای بستن سیستم جدیده. نمیدونم چرا انقد توی ایران روی اینتل تعصب هست.

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Cantaver گفته است:

با این وضعیتی که من میبینم 5070 در بهترین شرایط ممکن، هم قدرت 4070 ti خواهد بود (باز بعید میدونم، احتمال زیاد طرفای همون 4070super باشه)

ازونور 4070ti super 16 گیگ رم داره و با توجه به اینکه گیما هر روز رم بیشتری مصرف میکنن طول عمر بیشتری خواهد داشت.

قیمت انویدیا 550 دلاره، ولی با توجه به ساپلای کم و همینطور جدید بودن میتونین مطمئن باشین توی ایران با چنین قیمتی دست شما نمیرسه. احتمالا همون حدودای 60 70 تومن باشه تازه اگه دلار همین قیمت باقی بمونه.

قابلیت مولتی فریم جنریشن هم فقط به درد کسایی میخوره که مانیتور حداقل 240 هرتزی داشته باشن.

البته صبر کردن واسه 9070xt منطقیه تا حدی، پرفورمنس 4080 برای raster و 4070tisuper برای ری تریسینگ

هرچند من باشم ثانیه ای برای خرید 4070ti super درنگ نمیکنم.

ارزون تره و کارو راه میندازه، نگاه کردم این مدلش مشکلی هم نداشت

ارزون بودن خریدش رو توجیح میکنه

3 نسل پشتیبانی شد ولی 2 نسلش مشکل اساسی داشت و به خاطر همونم اینتل در حال ورشکستگیه، داداش من 14900k خرید و به شدت پشیمون شد.

سوکت am5 ای ام دی تنها گزینه منطقی برای بستن سیستم جدیده. نمیدونم چرا انقد توی ایران روی اینتل تعصب هست.

باز همون کانفیگ که با 4070ti super نوشتم بهترین انتخاب ایشون میتونه باشه . ولی باید سری ۵۰۰۰ را تست کرد البته بیشتر شرکت ها در تست ها دروغ زیاد میگن . اینتل به قول شما و همچنین نظر بنده اصلا ارزش خرید نداره سری ۹۰۰۰ amd که خیلی گرون شده همون ۷۹۰۰x3d بهترین انتخاب برای پردازنده هست. و با کارت های میان رده فکر نکنم تو فریم فرق خاصی با ۹۸۰۰x3d داشته باشه با توجه به اختلاف قیمت زیاد . بقیه قطعاتی هم معرفی کردم جز بهترین ها در بازه قیمتی خودشون هست تقریبا. حالا باز هم بقیه دوستان نظر بدن بهتره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...