رفتن به مطلب

نصب نشدن درایو گرافیک rx580

mehdi1662
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سللم دوستان من برای اپدیت درایور گرافیکم اونو حذف کردم و نسخه جدیدو از سایت ای ام دی دانلود کردم اما وقتی که میخام اونو نصب کنم  یهو میره روی ۱۰۰ درصد و به مرحله بعدی نمیره اگه میشه راه حل بگین

IMG_20250123_090822_596.jpg

لینک به دیدگاه

نصب نشدن درایور کارت گرافیک = خرابی کارت گرافیک

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

نه داداش من یه ساله دارم از این گرافیک استفاده میکنم  امروز درایورو پاک کردم که اپدیتش کنم 

لینک به دیدگاه

سلام . اول با برنامه ddu از تو سیف مود پاک کن ( برنامه رو که اجرا کردی همون اول تیکشو از نرمال بزار روب safe mod )

درایور جدیدا هم فک نکنم ۵۸۰ دو به درستی ساپورت کنن . 

۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

اون مال زمانیه که کلا کارت رو همون اول کار نشناسه و نره تو نصب که اون موقع از اصلی نبودن بایوس هم میتونه باشه . خراب باشه نصب میکنه ولی نهایتا تصویر میره

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mehdi1662 گفته است:

سللم دوستان من برای اپدیت درایور گرافیکم اونو حذف کردم و نسخه جدیدو از سایت ای ام دی دانلود کردم اما وقتی که میخام اونو نصب کنم  یهو میره روی ۱۰۰ درصد و به مرحله بعدی نمیره اگه میشه راه حل بگین

IMG_20250123_090822_596.jpg

سیستمو تو حالت سیف بالا بیار تو قسمت Option DDU این قسمت همه تیکاشو بزار یبار درایور رو پاک کن مجدد نصب رو تست کن

1758246404_Screenshot2025-01-23114319.thumb.png.0315125c966bbab8250c8b1f99a598b7.png

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...